Veganisme vs. vegetarisme: Hvad er forskellen, og hvad er fordelene ved begge kostvaner?
Mange mennesker er i dag interesserede i at leve en mere bæredygtig livsstil og tage ansvar for deres sundhed. En del af denne interesse er rettet mod…
Verden som vi kender den forandrer sig hele tiden. Vi vil gå på opdagelse, vi vil stille spørgsmål, vi vil nok også fortælle lidt om os selv engang i mellem, men mest af alt, vil vi gøre det sammen med dig. Læs de seneste blogpost, nyheder og meget mere lige her.
Mange mennesker er i dag interesserede i at leve en mere bæredygtig livsstil og tage ansvar for deres sundhed. En del af denne interesse er rettet mod…
Har du nogensinde tænkt over, hvor mange grøntsager du smider ud i løbet af en uge? Tænk på alle de gulerodstoppe, salatstokke, slatne kartofler…
De har været en trend inden for sund livsstil i mange år, og deres popularitet vokser stadig. Interessen for de såkaldte "superfoods" er på ingen måde…
Kostpyramider, raw food og vegetarisk mad. Der har aldrig været et større fokus på kost.
Mennesker, der spiser efter alkaline-kuren, tror på, at de kan spise sig til et bedre helbred og bruge maden som medicin.
Ved du, hvad forskellen på en vegetar og en veganer er? Og vidste du, at begrebet ‘rå veganer’ er endnu en tilføjelse til en allerede populær livsstil…
Fermentering er blevet yderst populært i Danmark. Men hvad ligger der egentlig bag tilberedningsmetoden – og hvordan gør du?
Chili-Klaus, der presser Bubber til det maksimale, chili-challenges og Habaneros. Chilier har fået stor opmærksomhed de seneste år – for den lille djæ…
Slankekure og livsstilsændringer er populære som aldrig før, og der kommer hele tiden nye måder at tabe sig på.
Kød er en stor synder, når det kommer til Co2-udledning. Derfor skærer flere og flere kød fra i deres hverdag og spiser i stedet plantebaseret kost.…
Insektmad er måske noget, du forbinder med udfordringer i Robinson Ekspeditionen eller som en mental militærøvelse i optagelsesprøven til Jægerkorpset…
Det er godt for sundheden, det forlænger levetiden, og det er fordelagtigt for personer med hjertesygdomme.
De største restauranter gør det. De miljøbevidste gør det. Vores mange køkkener gør det. Og måske du også burde? Her snakker vi selvfølgelig om at spi…