Frokostordning i Skanderborg? Frokostordning i Skanderborg?

Frokostordning i Skanderborg?

En frokostordning i Skanderborg – lad frokosten blive dagens højdepunkt i jeres virksomhed

I Skanderborg tilbyder vi frokostordninger fra 7 gode og velrenommerede køkkener. I kan således frit vælge mellem forskellige menuer i forskellige prisklasser og sikre jer en frokostordning, hvor der er plads til enhver smag.

Vi ynder at yde en service, der giver plads til variation. Derfor kan I frit vælge at skifte rundt mellem forskellige køkkener i Skanderborg, hvis I har lyst til at smage på lidt forskelligt.  I kan også vælge at blive ved et af vores køkkener, hvis der er et sted, som I foretrækker. På den måde tilbyder vi en bred variation i vores frokostordning, der tilgodeser forskellige ønsker og behov.
I Skanderborg kan I få en frokostordning, der starter fra omkring 45 kroner pr. kuvert. Vi tilbyder løsninger, hvor alle kan være – uanset om I er en stor etableret virksomhed eller en nystartet en. Det betyder også, at udgiften for jer som virksomhed ikke bliver højere end nødvendigt. Men fordelene ved at have en god frokostordning er til at tage og føle på.
En frokostordning kan uden nærmere eftertanke virke som en unødvendig udgift og en ekstra gode til medarbejderne. Men der er gode grunde til, at mange virksomheder vælger at have en frokostordning. Vi har fundet 5 oplagte:
 1. En sund frokostordning øger overskuddet blandt de ansatte
 2. En fælles frokostordning styrker sammenholdet på tværs af medarbejderne
 3. Energiniveauet vil stige som følge af sund og nærende frokost
 4. Produktiviteten vil øges – det kan ses på bundlinjen
 5. Medarbejderne er fri for at smøre madpakke og kan i stedet få frisk mad
Dermed er der gode og værdiskabende grunde til at få en god frokostordning.  Hos able® leverer vi altid til den aftalte tid, og vi behandler maden ordentligt, så den er lækker og anrettet, når I får den.  Skulle noget mangle, suser vi afsted med det i vores madambulance, så I straks får det leveret.
Det er irrelevant for os, om I er et lille eller stort firma. Det vigtigste for os er at levere en frokost efter jeres ønske til aftalt tid – med glæde og passion. Derfor kører vi også ud til virksomheder, der har både 10 og 100 medarbejdere. For den gode frokost er ikke afhængig af antallet af mennesker.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. La Brava

  La Brava går op i bæredygtighed og arbejder hele tiden med at blive endnu mere klimavenlige. Når de siger de laver mad fra bunden betyder det kort...

  Pris Fra 59,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 2. Jysk Frokost

  Hos Jysk Frokost laver vi klassisk dansk mad, med vægt på friske råvarer, og med et strejf af middelhavskøkken. En frokostordning med alt det...

  Pris Fra 53,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende...

  Pris Fra 53,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 4. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen...

  Pris Fra 48,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 5. MuMs!

  Mums! er et køkken med sjæl. De laver mad sådan, som de selv nyder at spise den. Maden er klassisk dansk men tilsat en vis portion af den øvrige...

  Pris Fra 55,00 kr.
  Min. ordre 5 Pers.
  Åben køkken
 6. Frokost1

  Frokost1 er køkkenet og frokostordningen med muligheder. Kokkene sørger for masser variation og høj kvalitet til frokostbordet. Maden er italiensk...

  Pris Fra 54,00 kr.
  Min. ordre 5 Pers.
  Åben køkken

Kundeservice, variation og kvalitet – derfor skal I vælge os

Når I vælger en frokostordning hos os, er I sikret et nemt og lækkert frokostmåltid for hele arbejdspladsen.

Vi sørger for, at en dygtig kok laver en indbydende frokostbuffet klar til jer. Alt, I skal gøre, er, at I skal tage en velfortjent pause fra arbejdet og nyde et godt måltid, når der er frokostpause.

Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor arbejder vi i tæt samarbejde med vores kunder, køkkener og kurerer for at finde den bedste løsning. 

I får en fast kontaktperson, som kender jeres ønsker og behov. Således har I som kunde mulighed for at skræddersy en frokostordning, der passer til lige netop jeres virksomhed.

Jeres garanti for en varieret frokost

Hos os er I garanteret en varieret frokost til enhver smag. Får I lyst til at prøve noget nyt, har I rig mulighed for at prøve en frokostbuffet fra en af vores andre køkkener i Skanderborg. Det stiller smagsløgene tilfredse – og det gør desuden frokostpauserne lidt sjovere og mere spændende, at frokostbuffeten varierer en gang imellem.

Frokosten er et vigtigt måltid. Det er gennem en god frokost, at man genoplader sine batterier og får energi til at fortsætte dagens arbejde. Hos os er det derfor vigtigt, at vores kunder får en lækker og nærende frokostbuffet af høj kvalitet.