Sådan fungerer det

Gå på opdagelse i vores mange udvalgte køkkener Gå på opdagelse i vores mange udvalgte køkkener

Gå på opdagelse i vores mange udvalgte køkkener

Find et køkken lige efter jeres smag. Der er en lang række af varieret køkkener at vælge imellem, både den lidt mere grønne, den klassiske og den budgetvenlige.

Giv os et kald hvis det er for svært at vælge, så skal vi nok guide dig igennem vores udvalg.

Se vores udvalgte køkkener til din frokostordning
Tag kontakt Tag kontakt

Tag kontakt

Du har fundet køkkenet som passer til jer, og I er nu klar til at få et tilbud. Udfyld en formular nederst på siden, eller ring til os, så får du et tilbud skræddersyet til dig og din virksomhed

able kommer forbi able kommer forbi

able kommer forbi

Vi vil meget gerne møde dig, og din virksomhed og vi tilbyder derfor altid et besøg. På den måde sikrer vi også at vi altid forstår dig og din virksomhed bedst. Vi introducerer jer også for vores kundeunivers, hvor I enkelt og nemt kan fra og tilmelde kuverter og selvfølgelig give anmeldelser på maden.

Vi har også et forklæde klar til dig og en lille goodiebag som tak fordi I er med ombord.

Læs mere om vores kundeunivers
Frokosten er på vej Frokosten er på vej

Frokosten er på vej

I er nu klar til at få jeres helt nye friske og smagsfulde frokostordning lige til døren. Vi er der hele vejen, og sikrer at alt er som det skal være. Er der de mindste forsinkelser, hvilket heldigvis sjældent sker, men trafikken kan vi desværre ikke styre, så ringer vi til jer.

Gå på opdagelse igen Gå på opdagelse igen

Gå på opdagelse igen

Selv den bedste frokost kan blive ensformig. Gå på opdagelse i de mange køkkener, og skift til nye uge for uge. Derudover har vi også udvalgt en række specialkøkkener til mødet, morgenmaden eller blot hvis I skal forkæles lidt ekstra.

I bliver samtidig en del af vores madunivers hvor der er uanede muligheder for snacks, drikkevarer, catering mv. Alt hvad I behøver.

Velbekomme!

Se vores specialkøkkener