Frokostordning i Trekantområdet? Frokostordning i Trekantområdet?

Frokostordning i Trekantområdet?

able® tilbyder den perfekte frokostordning i Trekantområdet

Er I på udkig efter en sund, velsmagende og varieret frokostordning i Trekantområdet? 

Hos able® får I en fleksibel løsning, I nemt selv kan justere. Vi har et væld af spændende køkkener at vælge mellem, og I bestemmer selv, hvornår og hvilket køkken. I binder jer nemlig ikke til ét køkken – i stedet kan I tilpasse jeres frokostordning løbende via en app.

Vi leverer frokostordninger til Trekantområde og omegn, så uanset om I er på udkig efter en lækker frokostordning i Vejle, Fredericia, Kolding eller omegn, står vi klar til at gøre jeres frokost til noget helt særligt.

Har I firma i Fredericia, Kolding, Vejle eller omegn? Og søger I en god og fleksibel frokostordning? Her er 3 gode grunde til at vælge en fra able®:
 1. Sund og god frokost giver energi og overskud på arbejdspladsen
 2. Vi har fleksible frokostordninger i Trekantområdet, hvor I kan vælge mad, hvorfra I vil, og når I vil
 3. Størrelsen på jeres virksomhed er ligegyldig – vi har leverandører, der leverer til alt fra 10 til 100 ansatte. 
En frokostordning blandt de ansatte er noget, der skaber glæde og giver et højt humør. Et pusterum i en travl hverdag. Derfor har en god frokostordning også indflydelse på arbejdsglæden, energiniveauet og humøret i virksomheden. Alle vores leverandører har selvfølgelig fået gode anmeldelser af Fødevarestyrelsen. I kan læse meget mere om de enkelte leverandører ved at klikke jer ind på dem herunder.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Unik Catering

  Unik Catering tilbyder frokostordninger hvor ordene økologi, lokale grossister, variation, nytænkning og friske råvarer er deres mantra. Der er...

  Pris Fra 55,00 kr.
  Min. ordre 15 Pers.
  Åben køkken
 2. Restaurant Vindinggård

  Hos Restaurant Vindinggård er menuen klassisk inspireret med stor vægt på variation, håndværk og friske råvarer. En god og varieret...

  Pris Fra 50,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende...

  Pris Fra 53,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 4. HBK Café

  Hos HBK Café får I frokost inspireret af det klassiske danske køkken. Dorte, som er bestyrer sammen med sin mand, er uddannet slagter, og det kan...

  Pris Fra 47,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 5. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen...

  Pris Fra 48,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken

Hos able® sammensætter I selv jeres frokostordning i Trekantområdet

Har I et firma I Trekantområdet og drømmer I om en frokostordning, der er værd at se frem til? 

Så står vores køkkener klar til at levere netop det. I kan vælge mellem alt fra det klassiske danske køkken til mere eksotiske køkkener – det er helt op til jer, hvad I er til. Og hvis I får 

lyst til at prøve noget nyt, kan I nemt og hurtigt skifte køkken. 

Uanset om I er 10 mandstærk eller mere end 100 ansatte, klarer vores køkkener opgaven. Vi synes, at alle har ret til en lækker firmafrokost i Trekantområdet – uanset størrelsen på virksomheden.

Mad og priser, hvor alle kan være med

Der kan være forskel på, om frokostordningen er for medarbejderens egen regning eller betales af virksomheden. Sommetider laves der også en 50/50-ordning. 

Uanset jeres ordning har vi leverandører, der tilbyder priser, hvor alle kan være med. Fra 45 kroner per mand kan I få en lækker frokostordning i Trekantområdet.

Vi ved også, at mad i dag er noget, folk har forskellige holdningerne til. Derfor tilbyder vi både vegetarretter samt vegansk mad, ligesom I selvfølgelig også kan få traditionelle danske menuer.

Er det tid til at sætte en smagfuld oplevelse på dagsordenen? Kontakt os her

Drømmer I om en frokostordning nær Trekantområdet, der er en sikker vinder – hver dag? Så står vi klar hos able® til at hjælpe jer. Vores køkkener knokler hver dag for at sikre jer en god oplevelse – både på smag, levering og fleksibilitet.

Vores køkkener bruger kun de bedst råvarer, så I er garanteret en sund, varieret og nærende frokost, der gør jeg klar og motiverede til jeres arbejde.

Se køkkenerne i Trekantområdet her:

Skal vi finde på en skræddersyet løsning til jer? I kan bruge formularen øverst på siden her, eller kontakte os på enten telefon 39 20 97 00 eller e-mail hello@able.dk – så finder vi sammen på den bedste løsning til jer.