Snacks

Snacks – able® – Frokostordninger for virksomheder

Gør din arbejdsdag lidt mere lækker med vores udvalg af snacks og lækkerier til kontoret

Skal der lidt ekstra forkælelse til hverdagen, mødelokalet, receptionen eller noget helt tredje? så har vi et stort udvalg af snacks, drikkevarer, kager, frugt, is, sushi mv. 

Hos able har vi gjort forarbejdet, og nøje udvalgt de bedste leverandører for at sikre, at vores produkter altid er af høj kvalitet. Uanset om du har brug for lidt ekstra energi til en lang dag på kontoret eller ønsker at fejre en særlig begivenhed, har vi noget for enhver smag og anledning.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Vores customer care sidde klar på +45 39 20 97 00 alle hverdage 8.00-15.00, eller på mail: care@able.dk.Se vores udvalg af lækkerier her:Wally and Whiz, Vingummi Wally and Whiz, Vingummi

Wally and Whiz, Vingummi

Wally And Whiz er en historie om omhyggeligt dansk håndværk og en stor kærlighed til vingummi.

I 2015, i en lille lejlighed i hjertet af København, kastede Kristian Them Hansen sig ud i at genopfinde den klassiske vingummi. Ønsket var at kreere en lækker og kompromisløs smagsoplevelse.

Denne rejse har siden resulteret i et vegansk, glutenfrit udvalg af gourmet vingummi af højeste kvalitet, lavet af 100% naturlige bær, frugter og rødder.

Grundet et omhyggeligt fokus på detaljen, og en insisterende tilgang til kvaliteten af råvarerne, bliver Wally And Whiz idag nydt i hele verden.

Se udvalget her
Simply Chocolate Simply Chocolate

Simply Chocolate

Vores mission at levere mere end blot en frokostoplevelse – vi stræber efter at introducere vores kunder til en verden af udsøgte smagsoplevelser. Det er derfor, vi er begejstrede for at præsentere vores udvalg af chokoladebarer fra Simply Chocolate – et brand, der symboliserer håndværkets kunst, autenticitet og en passion for chokolade, der går langt ud over det sædvanlige.

Se udvalget her
Summerbird Organic Summerbird Organic

Summerbird Organic

I 1986 sad Folketinget og arbejdede på Danmarks første regelsæt omkring økologi. Samme år kom Summerbird Organic på markedet med sin minimalistiske æske, tæt pakket med chokoladesommerfugle. På æsken stod printet med sort: Only nature’s ingredients.

Det er helt grundlæggende for Summerbird Organic at være så tæt som muligt på det bedste fra naturens skatkammer.

Se udvalget her
Lakrids by Bülow Lakrids by Bülow

Lakrids by Bülow

Johan Bülow kommer fra en familie af iværksættere og vidste altid, at han ville skabe noget særligt. Han kastede sin lidenskab på lakrids – en skandinavisk favorit, som han ikke følte blev værdsat nok, og fortjente at blive taget alvorligt. Han lagde timerne i det, lærte håndværket på den hårde måde, og i 2007 var han klar til at koge, rulle og skære sit allerførste produkt og resten af historien kender vi.

Se hele det store udvalg i deres katalog og skriv eller ring til Customer Care for at bestille til jeres kontor.

Se udvalget her
Frugtordning Frugtordning

Frugtordning

Er du til en sundere snack, kan du også tilvælge en frugtordning fra Aarstiderne eller Frugt.dk. Frugt kan være med til at sikre du holder dig mæt i længere tid, og så er frugt også sprængfyldt med fibre. Spis med god samvittighed din ynglingsfrugt, så er der med garanti også plads til lidt af det søde til kaffen.

Vælg den sunde snack
Morgenmad, fejring eller til den søde sult Morgenmad, fejring eller til den søde sult

Morgenmad, fejring eller til den søde sult

Frisk morgenbrød til de sultne morgenfugle eller kage til hverdagen eller receptionen. I kan vælge hele sortimentet fra Lagkagehuset og få leveret til jer.

Se Lagkagehusets udvalg
Til lækkersulten Til lækkersulten

Til lækkersulten

Selv den lækreste frokostordning kan gå hen at blive en smule triviel. Derfor har vi særligt udvalgte specialkøkkener, der kan gøre hverdagen lidt ekstra lækker, når I trænger til det. Specialkøkkener består af udvalgte temakøkkener, der laver ekstraordinært dejlig mad. Her finder du alt fra sushi, sandwich og morgenbrød.

Vi har bl.a. samarbejde med Hello Pasta, Wok, OliOli og mange flere.

Se alle vores specialkøkkener
Få stillet tørsten Få stillet tørsten

Få stillet tørsten

Forfriskende drikkevarer til kontoret. Sluk tørsten eller nyd en dejlig læskedrik til frokosten.
Vi samarbejder med Bevco, som har et stort udvalg i alt hvad hjertet begærer.

Se udvalget af drikkevarer
Til de varme dage Til de varme dage

Til de varme dage

Skal I forkæles lidt på de varme dage eller vil I bare nyde en dejlig is sammen med kollegerne? Så kan I bestille en Paradis Partyboks til kontoret – eller måske en hel cykelvogn?

Bestil Paradis her
Har du spørgsmål, eller vil du vide mere? 

Vores customer care sidde klar på +45 39 20 97 00 alle hverdage 8.00-15.00, eller på mail: care@able.dk.