Snacks

Snacks – able® – Frokostordninger for virksomheder

Sunde snacks til kontoret, mødelokalet eller lækkersulten

Kunne i tænke jer lidt ekstra lækkerier til kontoret? Lidt sødt til kaffen, eller spændende snacks til når møderne skal afholdes?

Hos able har vi gjort forarbejdet, og særlig udvalgt de bedste leverandører (hvis vi selv skal sige det) af konfekture, så du kan nyde det bedste på kontoret, til mødet, eller til kaffen.

Slik og snacks på kontoret, behøver ikke altid være af den helt usunde slags. Derfor tilbyder vi både den sunde version, og det lidt mere klassiske slik – selvfølgelig af højeste kvalitet. Så er der altid lidt til hver en smag. Vi vil løbende udvide sortimentet, når vi har smagt os igennem lidt flere spændende (u)sunde muligheder.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Vores customer care sidde klar på +45 39 20 97 00 alle hverdage 8.00-15.00, eller på mail: care@able.dk.

Se vores udvalg af slik og snacks her:


Wally and Whiz, Vingummi Wally and Whiz, Vingummi

Wally and Whiz, Vingummi

Wally And Whiz er en historie om omhyggeligt dansk håndværk og en stor kærlighed til vingummi.

I 2015, i en lille lejlighed i hjertet af København, kastede Kristian Them Hansen sig ud i at genopfinde den klassiske vingummi. Ønsket var at kreere en lækker og kompromisløs smagsoplevelse.

Denne rejse har siden resulteret i et vegansk, glutenfrit udvalg af gourmet vingummi af højeste kvalitet, lavet af 100% naturlige bær, frugter og rødder.

Grundet et omhyggeligt fokus på detaljen, og en insisterende tilgang til kvaliteten af råvarerne, bliver Wally And Whiz idag nydt i hele verden.

Se udvalget her
Summerbird Organic Summerbird Organic

Summerbird Organic

I 1986 sad Folketinget og arbejdede på Danmarks første regelsæt omkring økologi. Samme år kom Summerbird Organic på markedet med sin minimalistiske æske, tæt pakket med chokoladesommerfugle. På æsken stod printet med sort: Only nature’s ingredients.

Det er helt grundlæggende for Summerbird Organic at være så tæt som muligt på det bedste fra naturens skatkammer.

Se udvalget her
Lakrids by Bülow Lakrids by Bülow

Lakrids by Bülow

Johan Bülow kommer fra en familie af iværksættere og vidste altid, at han ville skabe noget særligt. Han kastede sin lidenskab på lakrids – en skandinavisk favorit, som han ikke følte blev værdsat nok, og fortjente at blive taget alvorligt. Han lagde timerne i det, lærte håndværket på den hårde måde, og i 2007 var han klar til at koge, rulle og skære sit allerførste produkt og resten af historien kender vi.

Se hele det store udvalg i deres katalog og skriv eller ring til Customer Care for at bestille til jeres kontor.

Se udvalget her
Frugt ordning Frugt ordning

Frugt ordning

Er du til en sundere snack, kan du også tilvælge en frugtordning fra Aarstiderne eller Frugt.dk. Frugt kan være med til at sikre du holder dig mæt i længere tid, og så er frugt også sprængfyldt med fibre. Spis med god samvittighed din ynglingsfrugt, så er der med garanti også plads til lidt af det søde til kaffen.

Vælg den sunde snack

Bestil snacks som en del af din frokostordning

Vi ved at den gode frokost er med til at skabe energi og overskud. Når vi spiser godt og varieret, er vi med til at sikre gode forudsætninger for vores krop – men hvad med at drysse lidt ekstra lækkert oven i? Hen af dagen kan energien dale, og nogen gange har vi bare brug for en ekstra lille pick me up. Spred lidt ekstra glæde, lidt ekstra energi og lidt ekstra hygge hen over dagen. Hvad end det er som snacks til mødet, til fredagen eller bare til kaffen.


Vi har også så meget andet

Et vigtigt møde? Fejring af en kollega, eller noget helt tredje? Vi har alt fra frisklavet sushi, islækkerier, nybagt kage eller morgenbrød. Alt kan nemt og enkelt bestilles, tag fat på vores Customer Care.

Se et lille udvalg herunder.Paradis is Paradis is

Paradis is

Paradis Is er lavet med håndplukkede ingredienser fra hele verden. Vaniljen er fra Madagaskar, hasselnødderne plukkes i Piemonte Italien og kakaoen er fra Den Dominikanske Republik. Mælkeisen laves på frisk økologisk mælk og sorbeten laves med friske frugter og søde bær. Isen røres hver morgen hvilket giver den cremede lækre konsistens.

Se udvalget her
Lagkagehuset Lagkagehuset

Lagkagehuset

I 1991 åbnede Ole Kristoffersen det første bageri i stueetagen på Torvegade ved Christianshavns Torv.
I 2008 fusionerede Ole & Steen deres bagerier og skabte Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

Lagkagehuset er høj kvalitet, gode råvarer og godt håndværk.

Se udvalget her
Letz Sushi Letz Sushi

Letz Sushi

Et stort fokus på bæredygtighed og et nordisk touch er det, der gør LETZ SUSHI til noget helt særligt. Her får du nemlig altid certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk samt økologiske ris.

Letz Sushi tilbyder delikate frokost– og aftenmenuer til skarpe priser. Er der vegetarer, veganere, eller nogen der ikke bryder sig om fisk i selskabet? Så finder du naturligvis også lækre menuer, der imødekommer disse behov.

Se udvalget her

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere? 

Vores customer care sidde klar på +45 39 20 97 00 alle hverdage 8.00-15.00, eller på mail: care@able.dk.