Snacks – able® – Frokostordninger for virksomheder
Lækkersulten?

Sunde snacks til kontoret, mødelokalet eller lækkersulten

Kunne i tænke jer lidt ekstra lækkerier til kontoret? Lidt sødt til kaffen, eller spændende snacks til når møderne skal afholdes?

Hos able har vi gjort forarbejdet, og særlig udvalgt de bedste leverandører (hvis vi selv skal sige det) af konfekture, så du kan nyde det bedste på kontoret, til mødet, eller til kaffen.

Slik og snacks på kontoret, behøver ikke altid være af den helt usunde slags. Derfor tilbyder vi både den sunde version, og det lidt mere klassiske slik – selvfølgelig af højeste kvalitet. Så er der altid lidt til hver en smag. Vi vil løbende udvide sortimentet, når vi har smagt os igennem lidt flere spændende (u)sunde muligheder. Se vores udvalg af slik og snacks her.


COCOHAGEN COCOHAGEN

COCOHAGEN

COCOHAGEN producerer økologiske, plantebaserede kakaotrøfler – til sunde folk med søde tænder. Kakaotrøflerne er skabt ud fra et ønske om at kunne forkæle vores smagsløg med lækkerier i topklasse – uden tilsætningsstoffer, palmeolie og raffineret sukker. Lækkerier, som ikke bare smager godt, men også føles godt.

Heraf udsprang Pure Cocoa tilbage i 2015; den allerførste variant i COCOHAGENs historie – fyldt med 100% mørk, ren kakao, store, ristede mandler, fede, søde cashewnødder, juicy dadler, rullet i kokos.

Pakket i 100% genanvendelig folie. Siden er COCOHAGEN vokset og tilbyder nu 6 forskellige varianter.

Se udvalget her
Wally and Whiz, Vingummi Wally and Whiz, Vingummi

Wally and Whiz, Vingummi

Wally And Whiz er en historie om omhyggeligt dansk håndværk og en stor kærlighed til vingummi.

I 2015, i en lille lejlighed i hjertet af København, kastede Kristian Them Hansen sig ud i at genopfinde den klassiske vingummi. Ønsket var at kreere en lækker og kompromisløs smagsoplevelse.

Denne rejse har siden resulteret i et vegansk, glutenfrit udvalg af gourmet vingummi af højeste kvalitet, lavet af 100% naturlige bær, frugter og rødder.

Grundet et omhyggeligt fokus på detaljen, og en insisterende tilgang til kvaliteten af råvarerne, bliver Wally And Whiz idag nydt i hele verden.

Se udvalget her
Summerbird Organic Summerbird Organic

Summerbird Organic

I 1986 sad Folketinget og arbejdede på Danmarks første regelsæt omkring økologi. Samme år kom Summerbird Organic på markedet med sin minimalistiske æske, tæt pakket med chokoladesommerfugle. På æsken stod printet med sort: Only nature’s ingredients.

Det er helt grundlæggende for Summerbird Organic at være så tæt som muligt på det bedste fra naturens skatkammer.

Se udvalget her

Bestil snacks som en del af din frokostordning

Vi ved at den gode frokost er med til at skabe energi og overskud. Når vi spiser godt og varieret, er vi med til at sikre gode forudsætninger for vores krop – men hvad med at drysse lidt ekstra lækkert oven i? Hen af dagen kan energien dale, og nogen gange har vi bare brug for en ekstra lille pick me up. Som en del af vores sortiment, har du mulighed for at tilkøbe sunde snacks og slik til kontoret. På den måde, kan du sprede lidt ekstra glæde, lidt ekstra energi og lidt ekstra hygge hen over dagen. Hvad end det er som snacks til mødet, til fredagen eller bare til kaffen.

Er du til en sundere snack, kan du også tilvælge en frugtordning fra Aarstiderne eller Frugt.dk. Frugt kan være med til at sikre du holder dig mæt i længere tid, og så er frugt også sprængfyldt med fibre. Spis med god samvittighed din ynglingsfrugt, så er der med garanti også plads til lidt af det søde til kaffen.