Frokostordning i Silkeborg? Frokostordning i Silkeborg?

Frokostordning i Silkeborg?

Fleksibel frokostordning i Silkeborg til både store og små virksomheder

Hos able® elsker vi lækre frokoster. Derfor tilbyder vi også en sund, varieret og fleksibel frokostordning i Silkeborg til alle virksomheder – for det er en god investering at have en lækker frokostordning.

Lad os stå for jeres frokost, fordi vi lover at gøre os umage for at møde jeres behov. I Silkeborg kan vi tilbyde et varieret menukort, hvor der er noget for enhver smag. 

Vores frokostordning i Silkeborg tilbyder det bedste fra flere forskellige køkkener, hvor der både er plads til vegetaren og kødelskeren. På den måde sørger for vi at tilfredsstille alle.

Vi samarbejder udelukkende med håndplukkede kvalitetskøkkener med fokus på gode og friske råvarer. I kan enten skifte mellem vores tre køkkener, eller I kan vælge ét, hvis I bliver særligt glade for et specifikt køkken. Vores ordning er fleksibel og I kan altid ændre mening, hvis I får lyst til at prøve et andet køkken. Det kræver ingen ressourcer at skifte, og I kan gøre det lige så meget, I lyster. Vi leverer stadig med passion, glade og til tiden. Vi kan friste med alt fra traditionelt dansk smørrebrød til mere eksotiske specialiteter. God mad er en smagssag, og vi lægger stor vægt på, at der skal være noget for alle. Har jeres medarbejdere allergier eller andre specielle hensyn, finder vi også ud af det.
Med vores frokostordning i Silkeborg laver I en investering i jeres medarbejdere. Frokosten vil blive et højdepunkt på dagen, og det vil styrke sammenholdet og arbejdsglæden at spise sammen. Ligeledes vil energiniveauet og arbejdseffektiviteten stige som følge af en sund og nærende frokost. Det vil kunne ses på produktiviteten. Der er dermed mange gode grunde til at investere i en lækker frokostordning. Hos able® leverer vi altid til tiden, og skulle der mangle noget, er en undskyldning selvfølgelig ikke nok. Vi sender straks vores madambulance ud med det, der skulle mangle. 

Alt fra asiatisk til dansk mad til store og små virksomheder

Vil I gerne have en frokostordning i Silkeborg og omegn, er vi sikre på, at vi er den rigtige løsning. Vi samarbejder med restauranter, der repræsenterer forskellige verdenskøkkener. Lige fra asiatisk mad til traditionel dansk mad. Derfor er vi også sikre på, at I kan finde et køkken, der tilfredsstiller samtlige medarbejdere. Og I kan selvfølgelig skifte køkken, så tit I vil.  Ligeledes er det ikke afgørende, hvor mange I er i jeres virksomhed. Vi tilbyder en frokostordning til både store og små virksomheder.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Marias Deli

  Hos Marias Deli går de op i at servere lækker, nærende mad lavet fra bunden, som smager så fuglene synger. Grønsagerne er frisksnittet i...

  Pris Fra 61,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 2. Frokost 8000

  Frokost 8000 er indbegrebet af kvalitet og ærlighed. Vores retter står vi 100% inde for, og med vores store erfaring, garanterer vi for store...

  Pris Fra 56,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende...

  Pris Fra 53,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 4. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen...

  Pris Fra 48,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 5. Frokost1

  Frokost1 er køkkenet og frokostordningen med muligheder. Kokkene sørger for masser variation og høj kvalitet til frokostbordet. Maden er italiensk...

  Pris Fra 54,00 kr.
  Min. ordre 5 Pers.
  Åben køkken

Jeres madglæde er vigtig for os

Når I vælger vores frokostordning, får I en tryg og god aftale, som I kan stole på. Vi leverer til tiden til jeres firma i Silkeborg. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe, enten via vores app, eller pr telefon, hvis I har særlige ønsker, eller hvis der opstår spørgsmål. Desuden får I en fast kontaktperson, som lærer jer og jeres behov at kende. På den måde kan vi optimere vores service – og jeres tilfredshed.

Jeres oplevelse er vigtig for os. Derfor laver vi hver uge tilfredshedsundersøgelser, og vi samarbejder tæt med vores køkkener for at tilgodese kundernes behov. Glade kunder er vores levebrød.