Frokostordning i Herning? Frokostordning i Herning?

Frokostordning i Herning?

Vi leverer en lækker frokostordning i Herning til jeres firma

Uden mad og drikke duer helten ikke.

Et udsagn, vi er meget enige i. Frokosten gør en kæmpe forskel på en arbejdsplads, og en sund og nærende frokostordning i Herning kan være med til at gøre medarbejderne gladere, mere effektive og i det hele taget mere tilfredse hele dagen igennem.

Hos able® sørger vi for at levere en skræddersyet, sund og nærende frokost til jeres virksomhed i Herning. I kan tilpasse jeres ordning præcis, som I vil. I skal blot vælge jeres favoritter fra en bred vifte af veltilberedte måltider til frokostpausen. Skulle I få lyst til at prøve noget nyt, er det altid muligt at skifte køkken og få maden leveret fra et andet sted. Nemt, fleksibelt og tidsbesparende.
I disse år er der mange holdninger til fødevarer. Flere går over og spiser plantebaseret kost, mens mange også stadig sætter pris på et godt stykke kød. Derfor kunne det måske synes svært at gøre alle i virksomheden tilfredse. Men det er ikke tilfældet med en frokostordning i Herning fra able®. Vi har samarbejde med køkkener og restauranter, der laver forskellige former for mad, så der både er noget til vegetaren og kødelskeren. Dermed bliver alle tilfredse, og holdånden og fællesskabet kan styrkes.
En frokostordning i Herning fra able®giver jer mulighed for at blive mere produktive og skabe bedre sociale bånd internt i virksomheden. Her er 5 gode grunde til, at I skal vælge en frokostordning fra able®:
 1. Medarbejderne får sund og nærende mad
 2. I kan nemt skifte til et nyt køkken dag for dag
 3. Medarbejderne vil se frokosten som et højdepunkt
 4. Produktiviteten og arbejdsglæden vil øges
 5. Medarbejderne slipper for at stresse med at smøre madpakke
Herunder kan I se vores udvalg i Herning og omegn. Klik jer ind på hver enkelt for at få nærmere information om retter, fødevarer og anmeldelser.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Marias Deli

  Hos Marias Deli går de op i at servere lækker, nærende mad lavet fra bunden, som smager så fuglene synger. Grønsagerne er frisksnittet i...

  Pris Fra 61,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 2. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende...

  Pris Fra 53,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 3. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen...

  Pris Fra 48,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken

Sund og nærende firmafrokost i Herning

Sæt sundhed på dagsordenen med en lækker og veltilberedt firmafrokost i Herning eller hvor end, jeres virksomhed befinder sig.

Hos able® får I mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af køkkener. I kan desuden skifte køkken lige så tosset, som I vil.

Har I lyst til at prøve noget nyt fra en af de mange spændende køkkener? Så kan I nemt selv tilpasse jeres frokostordning i Herning.

En varm anbefaling herfra: Prøv den populære frokostordning fra Hårby Slagteren. Den sender smagsløgene i den syvende himmel – og prisen er kun 43 kroner per kuvert (ekskl. moms og levering).

able® klarer både frokostordning til små og store virksomheder

For os handler det ikke om størrelsen. Sund, nærende og velsmagende mad er noget, alle skal have lov til at opleve på deres arbejdsplads i Herning såvel som i resten af landet.

Derfor leverer vi med største fornøjelse frokostordninger i Herning til både store virksomheder og små virksomheder.

Er I nysgerrige på, hvordan able® frokostordninger fungerer? Så hop ind og se, hvor smart det faktisk er at bestille firmafrokost i Herning.

Kontakt os – så sørger vi for en skræddersyet frokostordning i Herning

Er det tid til at gøre frokosten bedre, nemmere og mere velsmagende? Så står vi klar til at hjælpe jer. Vores vigtigste opgave er, at I er tilfredse.

Vores mål er nemlig altid at levere et serviceniveau, der er (langt) over standard. Det betyder blandt andet, at I får en fast kontaktperson hos os. Vi ved nemlig godt, at I har travlt, og derfor gør vi vores absolut bedste for at gøre frokosten til den mindste af jeres bekymringer.

Har I spørgsmål eller brug for hjælp? Vi sidder klar ved telefonerne og tastaturet til at hjælpe jer. I fanger os på alle hverdage mellem 8.00 og 15.00 på telefon 39 20 97 00 og på e-mail hello@able.dk – vi glæder os til at hjælpe jer.