Sæsonens råvarer – den bæredygtige måde at spise på
Foråret er endelig over os, og med det kommer en helt ny sæson af lækre og friske råvarer. Men hvad er sæsonens råvarer egentligt, og hvorfor er det b…
Verden som vi kender den forandrer sig hele tiden. Vi vil gå på opdagelse, vi vil stille spørgsmål, vi vil nok også fortælle lidt om os selv engang i mellem, men mest af alt, vil vi gøre det sammen med dig. Læs de seneste blogpost, nyheder og meget mere lige her.
Foråret er endelig over os, og med det kommer en helt ny sæson af lækre og friske råvarer. Men hvad er sæsonens råvarer egentligt, og hvorfor er det b…
Har du nogensinde tænkt over, hvor mange grøntsager du smider ud i løbet af en uge? Tænk på alle de gulerodstoppe, salatstokke, slatne kartofler…
Vi skader klimaet ved at smide mad ud, og derfor skal vi spise op.
Hvilke råvarer er de største syndere, når det kommer til at belaste klimaet? Og hvad kan du spise med god samvittighed? Få svaret lige her.
Fermentering er blevet yderst populært i Danmark. Men hvad ligger der egentlig bag tilberedningsmetoden – og hvordan gør du?
Kød er en stor synder, når det kommer til Co2-udledning. Derfor skærer flere og flere kød fra i deres hverdag og spiser i stedet plantebaseret kost.…
Insektmad er måske noget, du forbinder med udfordringer i Robinson Ekspeditionen eller som en mental militærøvelse i optagelsesprøven til Jægerkorpset…
De største restauranter gør det. De miljøbevidste gør det. Vores mange køkkener gør det. Og måske du også burde? Her snakker vi selvfølgelig om at spi…
Vil du gerne være mere klimavenlig på job? Vi har samlet 5 helt konkrete tips til, hvordan du kan nedsætte dit CO2-udslip på arbejdet.
I år giver Cofoco dig muligheden for at vælge mellem deres julefrokosttilbud, med udgangspunkt i CO2 udledning per måltid.
Du kender det måske? Når vi går i køkkenet, lægger vi tid, kræfter og kærlighed i at lave mad til andre. Og alle nyder et godt måltid, som en anden ha…