able®‘s app gør det nemt at være frokostansvarlig.

Med appen til- og framelder dine kollegaer sig frokosten – og du har overblikket.

Medarbejderne har mulighed for løbende at til- og afmelde sig frokosten fra dag til dag. Det tager ikke mere end 1 minut, og I får præcis den mængde mad, der passer til jer. Det betyder at du som frokostansvarlig altid har det fulde overblik over hvor mange der spiser med til frokosten.

Kort fortalt, når du er frokostansvarlig hjælper vi dig med at

Har du kollegaer, der primært er ude af kontoret, eller normalt er tilknyttet et andet kontor, har de mulighed for at tilmelde sig frokostordningen de dage, hvor de ønsker at spise med. Til- og afmelding kan slås til eller fra på hver enkelt medarbejder, så du har nemt kan holde styr på jeres bestillinger. Nemmere kan det næsten ikke blive, vel? 

Menuen lige ved hånden Menuen lige ved hånden

Menuen lige ved hånden

I app’en er det nemt at se dagens menu. Hvis du vil se, hvad I fik i går, eller hvad I skal have at spise til frokost i morgen, så “swiper” du bare til højre eller venstre.

Sæt præg på frokosten Sæt præg på frokosten

Sæt præg på frokosten

Efter frokost kan alle medarbejdere rate frokosten. Giv maden fra 1 til 5 stjerner og hjælp køkkenet og den frokostansvarlige med at gøre frokosten endnu mere lækker!

Til- og afmelding af frokost Til- og afmelding af frokost

Til- og afmelding af frokost

Det er nemt for den enkelte medarbejder at til- og afmelde sig frokosten, hvis nu han/hun er på farten. På den måde sikrer i at der ikke er for meget mad, og i er derfor med til at reducere eventuelt madspild! Husk altid at afmelde frokosten senest dagen før, før 12.00.

Maden skal i maven, ikke i skraldespanden.

App’ens primære formål er at gøre det så nemt og enkelt for dig som frokostansvarlig at sikre at der altid er nok mad – ikke for meget og ikke for lidt. Når kollegaerne bruger appen, er det med til at gøre, at køkkenet kan levere de rette mængder, og I undgår dermed madspild. Man kender det— Det er så ærgerligt at stå og smide overskydende mad ud. Det skal være nemt for jer at reducere jeres madspild.


Download app’en til Apple IOS og Android

able® app er tilgængelig i både Apple IOS og Android:

Har du hverken Apple eller Android telefon, kan du åbne vores app direkte i din browser.

neonbrand - iphone neonbrand - iphone

Vi er meget glade for able® appen til brugerne, da det letter det administrative arbejde betydeligt.
Brugerne melder selv deres frokost fra, når de er fraværende eller til, når de kun deltager i frokosten 1-2 gange pr. uge eller mindre. Det mindsker madspild, og vi sparer på omkostningerne. Vores brugere er også glade for at kunne se menuen i app’en for en hel uge ad gangen.

Kirsten, Total Produce Nordic A/S