Brug specialkøkkener når den almindelige frokost skal skiftes ud for en dag.

Er det tid til lidt ekstra forkælelse? Så læs med her.

Selv den lækreste frokostordning kan gå hen og blive en smule triviel. Derfor har vi særlig udvalgte special køkkener, der kan gøre hverdagen lidt ekstra lækker når i trænger til det. Special køkkener består af udvalgte tema køkkener, der laver ekstraordinært dejlig mad. Her finder du alt fra sushi, sandwich og morgenbrød. Brug special køkkener fx. en fredag for at sende kollegaerne godt på weekend. Du kan også bruge vores special køkkener til at lave temadage, fx. månedens indisk inspirerede mandag, eller kvartalssushi. Prøv able’s specialkøkkener for en anderledes frokostordning.

For lige meget hvor meget vi sværger til, at en sund varieret frokost er dejlig og nærende for vores kroppe, så er der intet som lidt ekstra selvforkælelse i ny og næ – og hvad bedre end at gøre det i selskab med sine kollegaer.

Is til den lille lækkersult, frisk morgenbrød til de sultne morgenfugle, eller bare en frokost med kant. Hvad end maven rumler efter, så går du ikke sulten hjem.

Kun fantasien sætter grænser for, hvornår i har fortjent lidt eksta. Er andeledningen en fødselsdag, en mærkedag, et morgenmøde, eller bare en helt almindelig fredag, så er der altid plads til at sætte lidt farve og smag på frokostordningen med et af vores mange specialkøkkener. Gå på opdagelse i de mange muligheder ved at prøve able’s specialkøkkener for en anderledes frokostordning., eller ring til vores customer care på +45 39 20 97 00, for at høre hvad der er af muligheder for netop jeres virksomhed.


OLIOLI OLIOLI

OLIOLI

Læs mere
Ych! Ych!

Ych!

Læs mere
Smagsløget Smagsløget

Smagsløget

Læs mere
Lagkagehuset Lagkagehuset

Lagkagehuset

Læs mere
Mit Lille Køkken Mit Lille Køkken

Mit Lille Køkken

Læs mere
Letz Minis Letz Minis

Letz Minis

Læs mere
Letz Sushi Letz Sushi

Letz Sushi

Læs mere
The Bagel Co. The Bagel Co.

The Bagel Co.

Læs mere
Vandkunsten Sandwich Vandkunsten Sandwich

Vandkunsten Sandwich

Læs mere
Karry Sutra Karry Sutra

Karry Sutra

Læs mere
Bánthai Bánthai

Bánthai

Læs mere
Paradis is Paradis is

Paradis is

Læs mere

Har du husket drikkevarerne?

Du har fundet det helt rigtige specialkøkken til at sætte ekstra smag på hverdagen, men hvad med drikkevarerne? Man siger at, uden mad og drikke, duer helten ikke. Heldigvis, så har vi et stort udvalg af drikkevarer. Om det er sodavand, øl, juice eller vand, så kan vi hjælpe jer med lige de drikkevarer i har brug for.