Tilbyd dine gæster lidt til den store og den lille lækkersult Tilbyd dine gæster lidt til den store og den lille lækkersult

Tilbyd dine gæster lidt til den store og den lille lækkersult

Anretninger til møder, ­receptioner og events?

Skal dit event skille sig ud fra mængden? Forkæl medarbejdere og gæster med delikat mad til næste event, arrangement eller reception. Vi har et bredt udvalg af delikatesser, som I kan vælge imellem. Prøv fx friskrullet sushi, canapéer eller få en food truck på besøg.

Vi leverer mad til dagens højdepunkter for dine medarbejdere, men vi kan så meget mere end bare frokosten. Vi leverer også gerne til højtider og andre højdepunkter, hvad end det er kagen til fødselsdagen eller jubilæet, fredagens fællesmorgenmad, forplejningen til den lange workshop, det kvartalsmæssige bestyrelsesmøde, den ugentlige smørrebrødsfrokost, frisklavet is som lidt ekstra forkælelse eller den månedlige luksus frokost med sushi og alt, hvad der hører til. Og meget, meget mere.

“Vi fik traditionelt dansk smørrebrød en fredag. Den bliver der stadigvæk talt om. Det er 3 uger siden”

Reception og events – able® – Frokostordninger for virksomheder

Ideer til den perfekte anretning?

VI hjælper dig hellere end gerne med at finde den helt rigtige anretning til dit arrangement.
Tag fat i jeres faste kontaktperson eller kontakt kundeservice på care@able.dk eller 39 20 97 00. Så hjælper vi med alt det praktiske, så du bare kan glæde dig til dagen.