Frokostordning i Horsens? Frokostordning i Horsens?

Frokostordning i Horsens?

Fleksibel, nem og sund frokostordning i Horsens

Det er vores overbevisning, at god mad er vejen til alle menneskers hjerter. Og mad er ikke bare noget, der skal fyldes på uden omtanke. Lækker mad skal være en fryd for både øje og gane – det er grundlaget for vores koncept.

Vi har nøje udvalgt de bedste leverandører, vi har kunnet finde, og alle virksomheder i omegnen kan nu få en lækker, sund og fleksibel frokostordning i Horsens. 

Dedikerede kokke sammensætter vores spændende menuer, så at der er noget for enhver smag. Det betyder også, I kan få alt fra veganske retter til traditionelt dansk mad, og derfor er vi også sikre på, at der er mad alle ville kunne lide.

God mad skal ikke koste en bondegård. Derfor tilbyder vi en frokostordning fra 45 kroner og opefter. Dermed kan alle være med, uanset om det er virksomheden eller medarbejderne, der skal betale.  Der er mange gode grunde til, at en sund frokostordning gavner jeres virksomhed.
En frokostordning kan nemt bare ligne en udgift for virksomheden, men den må ikke undervurderes og kan faktisk ende med at blive en uvurderlig investering.  Her er en række fordele ved at have en god frokostordning:
 • Medarbejderne får sund og nærende frokost
 • Sammenholdet styrkes, når alle spiser frokost sammen
 • Medarbejderne skal ikke tænke over at smøre madpakke
 • Arbejdsglæden bliver højnet
 • Energiniveauet stiger som følge af sund og varieret kost
Det er underordnet for os, hvor mange personer I er i virksomheden. Vi mener, alle firmaer – store som små – skal have adgang til en sund og fleksibel frokostordning. Derfor kan I også få leveret mad ud, selvom I kun skulle være 10 ansatte. Vi leverer altid med passion og til tiden.  Skulle I ikke modtage jeres frokost til den aftalte tid, er leveringen selvfølgelig gratis, og skulle vi have glemt noget, er en undskyldning selvfølgelig ikke nok. I det scenarie, sender vi straks vores madambulance ud med det, der skulle mangle. Derfor kan I med fordel bruge able®, når I skal finde en frokostordning i Horsens.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende...

  Pris Fra 53,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 2. HBK Café

  Hos HBK Café får I frokost inspireret af det klassiske danske køkken. Dorte, som er bestyrer sammen med sin mand, er uddannet slagter, og det kan...

  Pris Fra 47,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 3. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen...

  Pris Fra 48,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken

En frokostordning i Horsens serviceret med passion for mad

Det er vigtigt for os at tilbyde en fleksibel ordning, som passer til jeres behov. Derfor kan I frit vælge mellem vores køkkener eller beholde et, som I er glade for. I kan altid ændre mening. 

Vi elsker mad og serverer kun mad, som vi selv gerne vil spise. Vores menuer indeholder alt fra varme retter, til fyldige salater, lækkert pålæg og friskbagt brød. 

I kan også vælge at forkæle jeres medarbejdere med lækkerier som oste, frugt og kager. Det er vores mission at gøre hver dag til en fest.

Passionen i vores frokostordninger skinner tydeligt igennem, og derfor vælger vi også kun de bedste samarbejdspartnere. Dermed får I både levering, anretning og smag i højeste klasse.

Fra verdenskort til menukort – vi imødekommer ønsker

Vi ønsker, at jeres personale skal gå forventningsfulde til frokostbordet hver dag – og mætte og glade derfra med fornyet energi til resten af arbejdsdagen. 

Vi er overbeviste om, at værdsatte medarbejdere præsterer bedst. Med vores ordning tager vi højde for, at smag og behov ikke er ens for alle, og vi lytter til jeres ønsker. Jeres madglæde er vores levebrød. Derfor går vi ikke på kompromis.

Vi skræddersyr også gerne menuen til jer, hvis det er det, I ønsker i virksomheden.

Vi forkæler virksomhederne i Horsens

Når I vælger vores frokostordning, kan I koncentrere jer om det, I er bedst til – og hver dag kan I sætte jer til bords til en ny gastronomisk oplevelse! For at gøre det hele endnu nemmere for jer, har vi udviklet et særligt kundeunivers, hvor I nemt kan klikke jer ind på ugens menu, og danne jer et overblik over jeres bestillinger.

I får også en fast kontaktperson for at give jer en jordnær og personlig oplevelse. På den måde sikrer vi et højt serviceniveau og glade kunder. Skulle I have særlige ønsker i forhold til allergier eller andre behov, lytter vi også gerne til det. Desuden laver vi hver uge tilfredshedsundersøgelser og arbejder tæt sammen med vores køkkener om at leve op til jeres standarder.

Vi glæder os til at levere jeres mad!