Frokostordning i Horsens? Frokostordning i Horsens?

Frokostordning i Horsens?

Vi tilbyder en varieret frokostordning til hele Horsens

Det er vores overbevisning at god mad er vejen til alle menneskers hjerter. Og mad er ikke bare noget der skal fyldes på uden omtanke. Lækker mad skal være en fryd for både øje og gane – det er grundlaget for vores koncept.

Vi har nøje udvalgt de bedste leverandører, vi har kunnet finde, og alle virksomheder i Horsens kan vælge mellem hele fire køkkener! Dedikerede kokke sammensætter vores spændende menuer, så at der er noget for enhver smag. Med retter fra 43 kr. pr kuvert har vi gjort alt for at stå fast på både pris og kvalitet.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende...

  Pris Fra 49,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 2. HBK Café

  Hos HBK Café får I frokost inspireret af det klassiske danske køkken. Dorte, som er bestyrer sammen med sin mand, er uddannet slagter, og det kan...

  Pris Fra 45,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 3. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen...

  Pris Fra 46,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken

Lad os dele vores passion med jer

Det er vigtigt for os at tilbyde en fleksibel ordning, som passer til jeres behov. Derfor kan I frit vælge mellem vores fire køkkener, eller i kan vælge et, som I bliver særligt glade for. Og I kan altid ændre mening. Mulighederne er nærmest uendelige.

Vi elsker mad og serverer kun mad, som vi selv gerne vil spise. Vores menuer indeholder alt fra varme retter, til fyldige salater, lækkert pålæg og friskbagt brød. I kan også vælge at forkæle jeres medarbejdere med lækkerier som oste, frugt og kage. Det er vores mission at gøre hver dag til en fest.

Fra verdenskort til menukort i Horsens

Vi ønsker at jeres personale skal gå forventningsfulde til frokostbordet hver dag – og mætte og glade derfra, med fornyet energi til resten af arbejdsdagen. Vi er overbeviste om at værdsatte medarbejdere præsterer bedst. Med vores ordning tager vi højde for at smag og behov ikke er ens for alle, og vi lytter til jeres ønsker. Jeres madglæde er vores levebrød. Derfor går vi ikke på kompromis.

Vi forkæler jeres medarbejdere i Horsens

Når I vælger vores frokostordning, kan I koncentrere jer om det I er bedst til, og hver dag kan I sætte jer til bords til en ny gastronomisk oplevelse! For at gøre det hele endnu nemmere for jer, har vi udviklet et særligt kundeunivers, hvor I nemt kan klikke jer ind på ugens menu, og danne jer et overblik over jeres bestillinger.

I får også en fast kontaktperson, for at give jer en jordnær og personlig oplevelse. På den måde sikrer vi et højt serviceniveau og glade kunder. Skulle I have særlige ønsker i forhold til allergier eller andre behov, lytter vi også gerne til det. Desuden laver vi hver uge tilfredshedsundersøgelser og arbejder tæt sammen med vores køkkener om at leve op til jeres standarder.

Vi glæder os til at levere jeres mad!