Vi har hørt jeres sultne maver rumle, og vi er på vej! Vi har hørt jeres sultne maver rumle, og vi er på vej!

Vi har hørt jeres sultne maver rumle, og vi er på vej!

Hvis du som kunde bliver træt af en menu, kan vi hurtigt hjælpe dig med at skifte til noget nyt og spændende. Det kan vi gøre, fordi vi samarbejder med en lang række af forskellige køkkener spredt over hele landet, der hver især bidrager med deres egne unikke opskrifter og smagsindtryk. En plantebaseret frokost fra Cofoco Food er derfor en helt anden oplevelse end Christianhavns Bistro og deres franske køkken, så tøv ikke med at ringe og spørge os om hjælp. Vi lover at finde noget nyt og godt til dig.

Danmarks største catering virksomhed

Siden vi startede i 2005 har vi tilføjet et hav af spændende cateringordninger, således vi kan tilpasse og tilbyde diverse catering løsninger til vores kunder rundt om i hele landet. Derfor har vi i dag et stort udvalg af cateringmuligheder at tilbyde, som vi gerne hjælper dig med at finde vej gennem.

Hos os kan du blandt andet vælge:

Catering er for dig, der vil have lækker mad leveret til tiden og lige til døren. Med vores bredde udvalg kan vi hjælpe enhver virksomhed – fra lille til stor – med at finde den helt rette catering løsning man har brug for.

Catering til hele det danske ganske land

Nedenfor finder du et udvalg af de byer vi leverer i. Ved at klikke på din by kan du se hvilke køkkener der tilbyder catering hos lige netop jer. Skulle du ikke kunne finde din by, så tøv endelig ikke med at kontakt vores Customer Care på 39 20 97 00 eller care@able.dk.

Catering i København Catering i København

Catering i København

Læs mere
Catering i Aalborg Catering i Aalborg

Catering i Aalborg

Læs mere
Catering på Sydfyn Catering på Sydfyn

Catering på Sydfyn

Læs mere
Catering i Skanderborg Catering i Skanderborg

Catering i Skanderborg

Læs mere
Catering i Silkeborg Catering i Silkeborg

Catering i Silkeborg

Læs mere
Catering i Odense Catering i Odense

Catering i Odense

Læs mere
Catering i Nordsjælland Catering i Nordsjælland

Catering i Nordsjælland

Læs mere
Catering i Horsens Catering i Horsens

Catering i Horsens

Læs mere
Catering i Herning Catering i Herning

Catering i Herning

Læs mere
Catering i Aarhus Catering i Aarhus

Catering i Aarhus

Læs mere
Catering i Trekantområdet Catering i Trekantområdet

Catering i Trekantområdet

Læs mere

Vores catering er fuld af variation

Vi brænder for mad, og vi brænder for at glæde andre med mad. Det betyder, at vi går op i at sørge for meget variation i vores menuer. Ikke alle er ens, og det gælder især indenfor smag af al slags. Vi kan ikke alle sammen lide det samme, og derfor vil vi gerne sikre, at alle, der bestiller catering fra os, er sikret et bredt udvalg, så de kan få lige netop den menu, der passer deres festgæster eller medarbejdere.

Vi sørger for den gode kvalitet

Når det gælder mad skal kvaliteten altid være i top. Vi går ikke kun op i, at vores ingredienser og mad skal være det bedste af det bedste. Vi vil også sørge for en god levering, for indenfor catering er leveringen af maden præcis lige så vigtig som maden selv.

Det er vores holdning, at du som kunde skal kunne stole på, at maden kommer lige til tiden. Manglende mad kan let ødelægge festen eller frokostpausen, så hvis vi leverer for sent får du naturligvis maden gratis.

Vi catering er fleksibel

Som sagt går vi op i at sikre et bredt udvalg af mad. Derudover går vi også op i at være lydhøre over for vores kunder. Ting som allergier kan være en besværlig forhindring for mange, især hvis der er et ønske om at nyde den samme mad som alle andre. Derfor er det selvfølgelig vigtigt for os, at vores kunder kan bede om ændringer i vores menuer, så de kan servere mad, der kan spises af alle ved festen eller på arbejdspladsen.

Udover at vi har et stort fokus på maden, forsøger vi også at spænde bredt, når det kommer til catering-markedet. Uanset om du er en engangskunde, der blot skal bestille en nytårsmenu, eller om du er en arbejdsgiver, der har brug for daglig catering til en frokostordning, kan vi hjælpe dig.

Vi samarbejder med mange køkkener

Hvis du som kunde bliver træt af en menu, kan vi hurtigt hjælpe dig med at skifte til noget nyt og spændende. Det kan vi gøre, fordi vi samarbejder med et utal af køkkener over hele landet, der hver især bidrager med deres egne unikke opskrifter og smagsindtryk. Streetfood fra Annes Gademad er derfor en helt anden oplevelse end Christianhavns Bistro og deres franske køkken, så tøv ikke med at ringe og spørge os om hjælp. Vi skal nok finde noget nyt og godt til dig.