Hvorfor vi skal tale om ultraforarbejdet mad
I disse dage fylder debatten om ultraforarbejdet mad meget i medierne, og med god grund. En stor del af den mad, der udgør danskernes hverdag, er neml…
Verden som vi kender den forandrer sig hele tiden. Vi vil gå på opdagelse, vi vil stille spørgsmål, vi vil nok også fortælle lidt om os selv engang i mellem, men mest af alt, vil vi gøre det sammen med dig. Læs de seneste blogpost, nyheder og meget mere lige her.
I disse dage fylder debatten om ultraforarbejdet mad meget i medierne, og med god grund. En stor del af den mad, der udgør danskernes hverdag, er neml…
Fleksibilitet i frokostordninger er derfor afgørende for at skabe glade og motiverede medarbejdere. Hos able® tilbyder vi en frokostløsning, der er de…
Vi stræber efter at gøre frokostpausen til dagens højdepunkt med vores fleksible frokostordning. Vores mission er at levere lækre, sunde og varierede …
Vi stræber efter at gøre frokostpausen til dagens højdepunkt med vores fleksible frokostordning. Vores mission er at levere lækre, sunde og varierede …
Vi stræber efter at gøre frokostpausen til dagens højdepunkt med vores fleksible frokostordning. Vores mission er at levere lækre, sunde og varierede …
Vi stræber efter at gøre frokostpausen til dagens højdepunkt med vores fleksible frokostordning. Vores mission er at levere lækre, sunde og varierede …
Hos able® forstår vi, hvor vigtigt det er at opretholde et godt helbred og høj produktivitet, især i de varme måneder. Her er nogle tips til sunde sna…
Læs vores eksklusive interview med Anna fra VegAnna, hvor hun deler sin inspirerende rejse inden for madverdenen. Hun beretter blandt andet om, hvorda…
Kan man virkelig spise sig til succes i løbeskoene? Svaret er faktisk ja! Hos able® ved vi, hvor vigtigt det er at få den rette ernæring, og vi vil ge…
Sukker er en af vores yndlingsfødevarer, men desværre er det ikke så venligt over for vores krop, som vi gerne vil tro. I dette blogindlæg vil vi ud…
Mange mennesker er i dag interesserede i at leve en mere bæredygtig livsstil og tage ansvar for deres sundhed. En del af denne interesse er rettet mod…
Foråret er endelig over os, og med det kommer en helt ny sæson af lækre og friske råvarer. Men hvad er sæsonens råvarer egentligt, og hvorfor er det b…
Store Bededag nærmer sig. Dagen, hvor mange danskere ser frem til at nyde en lækker hvede eller to. Hvederne er blevet en vigtig del af den danske kul…
Har du nogensinde tænkt over, hvor mange grøntsager du smider ud i løbet af en uge? Tænk på alle de gulerodstoppe, salatstokke, slatne kartofler…
De har været en trend inden for sund livsstil i mange år, og deres popularitet vokser stadig. Interessen for de såkaldte "superfoods" er på ingen måde…
En frokostordning på arbejdspladsen er ofte en overset fordel, der kan have positiv indflydelse på både trivsel og arbejdsglæde. Her giver vi dig 5 go…
Vi har taget luppen frem og stiller skarpt på, om man kan få nok proteiner som vegetar og i så fald hvordan?
Kostpyramider, raw food og vegetarisk mad. Der har aldrig været et større fokus på kost.
De klassiske syltede agurker på den ristede hotdog og de syltede rødbeder på leverpostejmaden. Vi sætter stor pris på syltet mad i Danmark.
Vi skader klimaet ved at smide mad ud, og derfor skal vi spise op.