Alkaline-kuren giver dig et bedre helbred
Mennesker, der spiser efter alkaline-kuren, tror på, at de kan spise sig til et bedre helbred og bruge maden som medicin.
Verden som vi kender den forandrer sig hele tiden. Vi vil gå på opdagelse, vi vil stille spørgsmål, vi vil nok også fortælle lidt om os selv engang i mellem, men mest af alt, vil vi gøre det sammen med dig. Læs de seneste blogpost, nyheder og meget mere lige her.
Mennesker, der spiser efter alkaline-kuren, tror på, at de kan spise sig til et bedre helbred og bruge maden som medicin.
Vi giver dig inspiration til, hvad du kan finde på skovturen – og vi kan godt afsløre, at vi går en smule længere end klassikere som jordbær, hindbær …
Ved du, hvad forskellen på en vegetar og en veganer er? Og vidste du, at begrebet ‘rå veganer’ er endnu en tilføjelse til en allerede populær livsstil…
Hvilke råvarer er de største syndere, når det kommer til at belaste klimaet? Og hvad kan du spise med god samvittighed? Få svaret lige her.
Fermentering er blevet yderst populært i Danmark. Men hvad ligger der egentlig bag tilberedningsmetoden – og hvordan gør du?
Chili-Klaus, der presser Bubber til det maksimale, chili-challenges og Habaneros. Chilier har fået stor opmærksomhed de seneste år – for den lille djæ…
I Danmark har vi stort fokus på økologi, og vi er det land i verden, der køber flest økologiske fødevarer – lige fra mælk til gulerødder.
Slankekure og livsstilsændringer er populære som aldrig før, og der kommer hele tiden nye måder at tabe sig på.
Kød er en stor synder, når det kommer til Co2-udledning. Derfor skærer flere og flere kød fra i deres hverdag og spiser i stedet plantebaseret kost.…
På hylderne i supermarkederne finder du i dag havre-, soja- og mandelmælk. Allesammen erstatningsprodukter til den traditionelle komælk, vi kender så …
Insektmad er måske noget, du forbinder med udfordringer i Robinson Ekspeditionen eller som en mental militærøvelse i optagelsesprøven til Jægerkorpset…
Det er godt for sundheden, det forlænger levetiden, og det er fordelagtigt for personer med hjertesygdomme.
De største restauranter gør det. De miljøbevidste gør det. Vores mange køkkener gør det. Og måske du også burde? Her snakker vi selvfølgelig om at spi…
Corona er fortsat en ærgerlig realitet, og den semi-konstante lugt af håndsprit er en daglig reminder om, at vi stadigvæk skal huske den gode håndhygi…
Vil du gerne være mere klimavenlig på job? Vi har samlet 5 helt konkrete tips til, hvordan du kan nedsætte dit CO2-udslip på arbejdet.
I år giver Cofoco dig muligheden for at vælge mellem deres julefrokosttilbud, med udgangspunkt i CO2 udledning per måltid.
Du kender det måske? Når vi går i køkkenet, lægger vi tid, kræfter og kærlighed i at lave mad til andre. Og alle nyder et godt måltid, som en anden ha…
Men hvor vigtige er pauser egentlig? Det korte svar er: Exceptionelt vigtige! Men der er selvfølgelig også et lidt længere svar – ikke meget læn…