Læst på under 2 minutter

Få 5 gode grunde til, hvorfor din arbejdsplads bør have en frokostordning

En frokostordning på arbejdspladsen er ofte en overset fordel, der kan have positiv indflydelse på både trivsel og arbejdsglæde. Her giver vi dig 5 gode grunde til, hvorfor din arbejdsplads bør have en frokostordning.

1. En sundere livsstil

En god frokostordning kan hjælpe medarbejdere med at spise en sundere og mere varieret frokost, hvilket kan føre til en bedre livsstil og dermed en reduceret risiko for livsstilssygdomme. 

2. Forbedret produktivitet 

Det er ikke kun maden, der er vigtig for det sunde arbejdsmiljø. Den halve times pause man tager væk fra skrivebordet, kan betyde at man får ladet batterierne op igen, hvilket giver fornyet energi og bedre fokus. Dette kan føre til øget produktivitet i de efterfølgende timer af arbejdsdagen.

3. Bedre mental tilstand

En god frokost kan hjælpe med at lindre stress samt bekæmpe træthed, hvilket kan føre til en bedre mental tilstand og øget kreativitet

4. Stærkere arbejdskultur

Et godt fællesskab kræver en indsats fra alle, og for arbejdsgiveren handler det om at skabe nogle gode rammer for, at medarbejderne kan opbygge tættere relationer til hinanden. 

En frokostordning er et naturligt samlingspunkt, som giver god mulighed at trække vejret helt ned i maven og flytte fokus fra arbejde, til kollegaer 

5. Stærkt image

En frokostordning kan være med til at styrke arbejdspladsens image som en attraktiv arbejdsgiver. Det kan være med til at tiltrække nye medarbejdere og fastholde eksisterende.

Interesseret i at vide mere om frokostordningen fra able®?

Relaterede indlæg

Gør som +500 andre virksomheder.
Få en frokostordning fra able®

Tilbuddet er gratis og uforpligtende.