Læst på under 2 minutter

Et CO2 bevidst julefrokostvalg

I år giver Cofoco dig muligheden for at vælge mellem deres julefrokosttilbud, med udgangspunkt i CO2 udledning per måltid.

cofoco

I år giver Cofoco dig muligheden for at vælge mellem deres julefrokosttilbud, med udgangspunkt i CO2 udledning per måltid. Udregningen er lavet af svenske CarbonCloud.

CarbonCloud er grundlagt og drives af ledende forskere inden for mad og klimaændringer, som dedikerer deres liv til at ruste dig med præcis og forståelig information om, hvilken effekt dine valg har, for klimaet. 

Cofoco har i den seneste tid arbejdet meget intensivt med at effektuere en række bæredygtige initiativer, hvoraf CO2 beregningen blot er det nyeste skud på stammen.

De har bl.a. netop etableret et enormt solcelleanlæg på toppen af deres produktionsfaciliteter på Amager, som skal levere elektricitet til alle produktionsanlæggets behov, og dermed være med til at skabe en CO2 fri produktionsproces. 

“Hos Cofoco Food mener vi, at en større grad af gennemsigtighed, er en af nøglerne i en grønnere fremtid. Vi tror på at åbenhed omkring rejsen mod en mere bæredygtig skal være synlig for forbrugeren. At indgå i et samarbejde med CarbonCloud er bare en lille del af vores massive indsat for at skabe et endnu stærkere og mere grønt Cofoco brand.

For os ligger åbenheden som en logisk forlængelse af dette. Ved at sætte tal på og gøre noget målbart, har vi også en bedre mulighed for at sætte ind, der hvor det er nødvendigt, men samtidigt også vise vores initiativer og vores progression.

Hos Cofoco Food har vi over det sidste år arbejdet intenst med vores bæredygtige omstilling, og vil i samarbejde med vores partnere i 2020 yderligere accelerere denne omstilling.”

Find jeres julefrokost, eller bestil Cofocos grønne julefrokost med det samme.

Relaterede indlæg

Gør som +500 andre virksomheder.
Få en frokostordning fra able®

Tilbuddet er gratis og uforpligtende.