Catering i Horsens Catering i Horsens

Catering i Horsens

Se køkkener i Horsens

Lækker og varieret catering i Horsens

Hvis du gerne vil have en lækker catering løsning i Horsens til gode priser, så håber vi du vil læse med her og overveje os som jeres nye, faste frokostpartner. Hos frokost.dk tilbyder vi catering til gode priser fyldt med kvalitet. Vi lægger stor vægt på detaljen og gør meget ud af, at mad ikke bare er en rutinesag som med leverpostej i klapsammen-rugbrød.

For os er det vigtigt, at smagsoplevelsen er i centrum. Vi stræber efter, at vores kunder får så god en madoplevelse som muligt. Vi synes selv, vi er dygtige til det, vi gør. Og det vil vi godt dele med jer. 

I kan få en catering-kuvert ned til 45 kroner pr. styk. Vi leverer overalt i Horsens og til alle arrangementer.

Levering til tiden eller pengene tilbage

Vi leverer vores mad til tiden 99 % af tiden. Skulle uheldet ske, og vi ved en fejl ikke leverer maden til tiden, vil I selvfølgelig blive kompenseret for det. Det betyder, vi giver leveringen gratis.

I bestemmer selv, hvad I vil have af mad. Det er muligt at vælge eget login og bestemme, hvad I vil have, men det er også muligt at bruge vores App til at udvælge, hvad I vil have. I kan vælge mellem en lang række af forskellige kvalitetskøkkener – på den måde kan I vælge den cateringordning, som passer til jeres behov.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Lunch Department

  Er I til varieret og bæredygtig frokost, så er Lunch Department et godt bud. De tager udgangspunkt i sæsonens råvarer for at give jer en lækker…

  Pris Fra 57,00 kr.
  Min. ordre 25 Pers.
  Åben køkken
 2. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

  Pris Fra 55,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 3. HBK Café

  Hos HBK Café får I frokost inspireret af det klassiske danske køkken. Dorte, som er bestyrer sammen med sin mand, er uddannet slagter, og det kan…

  Pris Fra 55,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 4. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen…

  Pris Fra 48,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken

Derfor skal I vælge cateringordning hos able®

Vi lægger stor vægt på, at der kredses om de små maddetaljer. Det er den slags, der gør, at madoplevelsen bliver dét bedre. Og det kan I som kunder forhåbentlig smage. 

Vi lader en dygtig kok tilberede en smagfuld cateringbuffet til jer, og på den måde kommer I til at nyde det lækre catering-måltid. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder altid er glade og tilfredse med den service, vi tilbyder. For at give kunden den bedst mulige service, giver vi jer en fast kontaktperson, som hjælper jer med at skræddersy en frokostbuffet efter jeres behov og særlige ønsker.

Vi garanterer lækker catering til enhver smag. Vi foreslår, at for at gøre cateringen mere spændende og tilfredsstillende, kan det være en god idé at variere cateringen fra tid til anden. Af den grund tilbyder vi service med masser af plads til skifte mellem forskellige køkkener og menuer. 

Vi mener, at mad skal være et tidsrum, man bruger til at samle tankerne og genoplade batterierne. På den måde har man mere overskud til at klare sig igennem resten af dagen, efter man har fået sit måltid. Og er måltidet hos os, håber vi selvfølgelig, at smagsoplevelsen har været i top for alle vores kunder. Derfor er det vigtigt for os at sikre, at vores kunder får en appetitlig og nærende cateringbuffet af højeste kvalitet – leveret lige til døren og klar til servering med det samme.