Catering på Sydfyn Catering på Sydfyn

Catering på Sydfyn

Se køkkener på Sydfyn

Fleksibel catering til din virksomhed på Sydfyn

Vi sørger for at maden når frem, så I ikke behøver bekymre jer om at medbringe madpakker hjemmefra. Det giver selvfølgelig os et stort ansvar for at give den bedste kvalitet – både i maden og leveringen.

Det er muligt at tilpasse menuerne hos os og sikre, at den mad, der bliver leveret er noget, som alle på arbejdspladsen kan nyde, uanset mulige allergier, og vi sigter altid efter at levere til tiden. Kommer maden for sent, får I den derfor gratis.

Det er også muligt at afgive ekstra bestillinger i tilfælde af, at I får gæster udefra, der også skal fodres i frokostpausen.

Overskuelig cateringservice

Det er vigtigt at kunne føle sig sikker ved en service, og det er vores erfaring at dette gøres bedst gennem stabilitet. Derfor knyttes alle kunder til en fast kontaktperson, der står klar med en hjælpende hånd, når I har spørgsmål og brug for hjælp til at ændre bestillinger.

Ved at have en fast kontaktperson er I sikret, at der er nogen, som har styr på, hvem I er, og hvilken catering I ønsker. At blive sendt rundt mellem en masse forskellige personer er risikabelt og kan ende med tab af informationer. Derfor føler vi, at det er bedst at forbinde bestemte kunder med én bestemt kontaktperson.

Styrk arbejdspladsen med god catering

Mad er vores brændstof. Det holder gang i os, og derfor er det vigtigt, at vi sørger for at gå nogle gode måltider i løbet af dagen.

Med vores cateringservice er du og dine medarbejdere sikrede sunde måltider hver dag. Det kan have stor indflydelse på, hvor længe dampen kan holdes oppe, og modvirke at folk sidder og hænger de sidste timer af arbejdsdagen.

Derudover er måltider også noget at samles om. Det er en mulighed for at udveksle historier og snakke om dagens arbejde i mere afslappede rammer. At kunne samle alle omkring et fælles måltid, hvor alle har adgang til den samme mad, kan derfor være til at styrke jeres fællesskab.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

  1. Kokkens Frokost Køkken Fyn

    Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

    Pris Fra 55,00 kr.
    Min. ordre 10 Pers.
    Åben køkken