Catering Aarhus Catering Aarhus

Catering Aarhus

Se køkkener i Aarhus

Catering i Århus

Hvilken betydning har brugen af forskellige køkkener?

Forskellige køkkener betyder, at vi bruger mange forskellige leverandører for at opfylde din bestilling. Du kan sammensætte din menu fra mange forskellige køkkener eller skifte mellem dem. På den måde sikres du en menu, der har en stor variation og som ikke bliver kedelig.

Nemt at justere din catering levering

Ting kan let ændre sig, og måske sker der uforudsete ting i virksomheden, der gør at du er nødt til hurtigt at afmelde eller ændre jeres almindelige frokostordning. Det er intet problem. I kan til- og afmelde jer til frokostordningen fra dag til dag uden at skulle ændre på den overordnede catering.

Hvis I ønsker fuldstændig at skifte køkken, skal det dog foregå med en uges varsel.

Hvis du søger efter en frokostordning til din arbejdsplads i omegnen af Aarhus. Hos able® kan du få leveret mad fra mere end flere forskellige køkkener, der alle tilbyder en unik smagsoplevelse, og til lave priser.

God service, stor variation og høj kvalitet

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for dine kollegaer, så er en cateringordning et super valg. Vi lægger stor vægt på løbende opfølgning hos de køkkener vi samarbejder med, så du kan være sikker på at kvaliteten er i top. Vores dygtige kokke arbejder hårdt på at lave de lækreste buffeter, så jeres catering sidder lige i øjet. Har I spørgsmål, så har I en fast kontaktperson, der kender jer og jeres ønsker.

Vores vigtigste opgave er at sørge for at jeres eftermiddag bliver ligeså god og fuld af energi som formiddagen og det gør vi ved at sørge for en cateringordning. Den skal ikke bare være lækker, men også fleksibel. I kan både vælge at bestille fast hos det samme køkken, men vi har også gjort det let og hurtigt for jer at prøve noget nyt – hvis I er nysgerrige eller bare trænger til forandring.

For os er frokosten et at de vigtigste måltider på en arbejdsplads. Det er her I kan mødes og få et afbræk fra arbejdet, lade op og få et lækkert måltid, der giver energi til resten af dagen. Ved at spise varieret og få en masser sund og nærende brændstof ind undgår I træthed og manglende arbejdsglæde sidst på dagen.


Jeg hedder
og jeg arbejder hos
Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for en frokostordning. Jeg kan kontaktes på
og
Tak for din interesse. Vi glæder os til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en frokostordning som er god i mere end en forstand. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Hav en skøn dag.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Frokost 8000

  Frokost 8000 er indbegrebet af kvalitet og ærlighed. Vores retter står vi 100% inde for, og med vores store erfaring, garanterer vi for store…

  Pris Fra 49,00 kr.
  Min. ordre 10. Pers.
  Åben køkken
 2. Brix Catering

  Hos Brix går man op i at servere en sund & varieret frokost. Hvor 2 dage ikke er ens! Brix sætter en ære i at alt er lavet fra bunden, &…

  Pris Fra 52,00 kr.
  Min. ordre 10. Pers.
  Åben køkken
 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende kvaliteten af råvarerne…

  Pris Fra 49,00 kr.
  Min. ordre 10. Pers.
  Åben køkken
 4. 8020 Foods

  Vi serverer en klimavenlig og grøntsagsfokuseret buffet, der imødekommer den stigende interesse for flere grøntsager i sæson på tallerknerne….

  Pris Fra 56,50 kr.
  Min. ordre 20. Pers.
  Åben køkken
 5. Ricewood Lunch

  Ricewood Lunch tilbyder en spændende frokost med fokus på de sunde valg. Fx er de hvide kulhydrater skiftet ud med groft brød, fuldkornspasta og…

  Pris Fra 51,00 kr.
  Min. ordre 5. Pers.
  Åben køkken
 6. Foodwork

  Foodwork har et ungt og dynamisk kokketeam, som holder til i køkkenet i Galten ved Aarhus. Kokkene udvælger og forarbejder selv alle råvarer – for…

  Pris Fra 49,50 kr.
  Min. ordre 10. Pers.
  Åben køkken
 7. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen…

  Pris Fra 46,00 kr.
  Min. ordre 10. Pers.
  Åben køkken
 8. Frokost1

  Frokost1 er køkkenet med muligheder. Kokkene sørger for masser variation og høj kvalitet til frokostbordet. Maden er italiensk inspireret, da…

  Pris Fra 47,00 kr.
  Min. ordre 10. Pers.
  Åben køkken
 9. Spis Godt

  Spis Godt leverer mad med udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov. Med forkærlighed for faget tilbereder de mad med høje krav til både…

  Pris Fra 47,00 kr.
  Min. ordre 5. Pers.
  Åben køkken

Overskuelig cateringservice

Det er vigtigt at kunne føle sig sikker ved en service, og det er vores erfaring at dette gøres bedst gennem stabilitet. Derfor knyttes alle kunder til en fast kontaktperson, der står klar med en hjælpende hånd, når I har spørgsmål og brug for hjælp til at ændre bestillinger.

Ved at have en fast kontaktperson er I sikret, at der er nogen, der kender jer, og hvilken catering I ønsker. Derfor føler vi, at det er bedst at forbinde bestemte kunder med én bestemt kontaktperson.

Styrk arbejdspladsen med god catering

Mad er vores brændstof. Det holder gang i os, og derfor er det vigtigt, at vi sørger for at gå nogle gode måltider i løbet af dagen.

Med vores cateringservice er du og dine medarbejdere sikrede sunde måltider hver dag. Det kan have stor indflydelse på, hvor længe dampen kan holdes oppe, og modvirke at folk sidder og hænger de sidste timer af arbejdsdagen.

Derudover er måltider også noget at samles om. Det er en mulighed for at udveksle historier og snakke om dagens arbejde, i mere afslappede rammer. At kunne samle alle omkring et fælles måltid, hvor alle har adgang til den samme mad, styrker jeres fællesskab.