Catering Aarhus Catering Aarhus

Catering Aarhus

Se køkkener i Aarhus

Catering i Århus

Hvilken betydning har brugen af forskellige køkkener?

Forskellige køkkener betyder, at vi bruger mange forskellige leverandører for at opfylde din bestilling. Du kan sammensætte din menu fra mange forskellige køkkener eller skifte mellem dem. På den måde sikres du en menu, der har en stor variation og som ikke bliver kedelig.

Nemt at justere din catering levering

Ting kan let ændre sig, og måske sker der uforudsete ting i virksomheden, der gør at du er nødt til hurtigt at afmelde eller ændre jeres almindelige frokostordning. Det er intet problem. I kan til- og afmelde jer til frokostordningen fra dag til dag uden at skulle ændre på den overordnede catering.

Hvis I ønsker fuldstændig at skifte køkken, skal det dog foregå med en uges varsel.

Hvis du søger efter en frokostordning til din arbejdsplads i omegnen af Aarhus. Hos able® kan du få leveret mad fra mere end flere forskellige køkkener, der alle tilbyder en unik smagsoplevelse, og til lave priser.

God service, stor variation og høj kvalitet

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for dine kollegaer, så er en cateringordning et super valg. Vi lægger stor vægt på løbende opfølgning hos de køkkener vi samarbejder med, så du kan være sikker på at kvaliteten er i top. Vores dygtige kokke arbejder hårdt på at lave de lækreste buffeter, så jeres catering sidder lige i øjet. Har I spørgsmål, så har I en fast kontaktperson, der kender jer og jeres ønsker.

Vores vigtigste opgave er at sørge for at jeres eftermiddag bliver ligeså god og fuld af energi som formiddagen og det gør vi ved at sørge for en cateringordning. Den skal ikke bare være lækker, men også fleksibel. I kan både vælge at bestille fast hos det samme køkken, men vi har også gjort det let og hurtigt for jer at prøve noget nyt – hvis I er nysgerrige eller bare trænger til forandring.

For os er frokosten et at de vigtigste måltider på en arbejdsplads. Det er her I kan mødes og få et afbræk fra arbejdet, lade op og få et lækkert måltid, der giver energi til resten af dagen. Ved at spise varieret og få en masser sund og nærende brændstof ind undgår I træthed og manglende arbejdsglæde sidst på dagen.


Jeg hedder
og jeg arbejder hos
Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for en frokostordning. Jeg kan kontaktes på
og
Tak for din interesse. Vi glæder os til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en frokostordning som er god i mere end en forstand. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Hav en skøn dag.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Frokost 8000 Frokost 8000

  Frokost 8000

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Familiekøkkenet Familiekøkkenet

  Familiekøkkenet

  fra 46 kr.

  min. 10 kuverter

 3. Jysk Frokost Jysk Frokost

  Jysk Frokost

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 4. Brix Catering Brix Catering

  Brix Catering

  fra 52 kr.

  min. 10 kuverter

 5. Kokkens Frokost Køkken Jylland Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken Jylland

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 6. 8020 Foods 8020 Foods

  8020 Foods

  fra 56,50 kr.

  min. 20 kuverter

 7. Hårby Slagteren Hårby Slagteren

  Hårby Slagteren

  fra 46 kr.

  min. 10 kuverter

 8. Ricewood Lunch Ricewood Lunch

  Ricewood Lunch

  fra 51 kr.

  min. 5 kuverter

 9. Foodwork Firmasund Foodwork Firmasund

  Foodwork Firmasund

  fra 50,50 kr.

  min. 10 kuverter

 10. Foodwork Foodwork

  Foodwork

  fra 49,50 kr.

  min. 10 kuverter

 11. Spis Godt Spis Godt

  Spis Godt

  fra 47 kr.

  min. 5 kuverter

 12. Frokost1 Frokost1

  Frokost1

  fra 47 kr.

  min. 10 kuverter

Overskuelig cateringservice

Det er vigtigt at kunne føle sig sikker ved en service, og det er vores erfaring at dette gøres bedst gennem stabilitet. Derfor knyttes alle kunder til en fast kontaktperson, der står klar med en hjælpende hånd, når I har spørgsmål og brug for hjælp til at ændre bestillinger.

Ved at have en fast kontaktperson er I sikret, at der er nogen, der kender jer, og hvilken catering I ønsker. Derfor føler vi, at det er bedst at forbinde bestemte kunder med én bestemt kontaktperson.

Styrk arbejdspladsen med god catering

Mad er vores brændstof. Det holder gang i os, og derfor er det vigtigt, at vi sørger for at gå nogle gode måltider i løbet af dagen.

Med vores cateringservice er du og dine medarbejdere sikrede sunde måltider hver dag. Det kan have stor indflydelse på, hvor længe dampen kan holdes oppe, og modvirke at folk sidder og hænger de sidste timer af arbejdsdagen.

Derudover er måltider også noget at samles om. Det er en mulighed for at udveksle historier og snakke om dagens arbejde, i mere afslappede rammer. At kunne samle alle omkring et fælles måltid, hvor alle har adgang til den samme mad, styrker jeres fællesskab.