Catering i Aalborg Catering i Aalborg

Catering i Aalborg

Se køkkener i Aalborg

Vælg en catering til din virksomhed i Aalborg

Vores fornemmeste opgave er at tilbyde lækre, nemme og nærende cateringordninger til alle virksomheder i Aalborg og resten af landet. Så, hvis du gerne vil gøre noget godt for dine kollegaer eller ansatte midt på dagen, så læs mere om det vi kan tilbyde jer.

Frokosten er det måltid, hvor I samler energi og overskud til resten af dagen. Med en sund og lækker buffet fra vores catering køkkener får I muligheden for at vælge mellem en række forskellige, men nøje udvalgte frokostbuffeter til jeres virksomhed.

Når du vælger en cateringordning til dit firma hos os, sørger vi for at det bliver så let og lækkert som muligt. Vores kokke forbereder og leverer din frokost klar til servering lige når I ønsker det.

Catering der giver tilfredse medarbejdere

Frokostpausen bruges til andet end at indtage et måltid. Selve maden er selvfølgelig vigtig, og det er bestemt vigtigt, at denne mad er både delikat og kræset for. Det sætter enhver pris på. Men frokostpausen er også der, hvor du smalltalker og lader op til resten af arbejdsdagen sammen med dine kollegaer.

Set i det perspektiv, er det også vigtigt, at den mad, der bliver serveret til frokost, er et måltid, som man kan nyde og dvæle lidt over. I denne hele eller halve time midt på dagen bør du føle dig både værdsat og afslappet – samtidig med, at du indtager den lækre varierede frokost.

Se, hvad vi har at byde på lige nu fra vores mange dygtige kokke, når du sammen med os sammensætter jeres nye cateringordning. Der er noget for enhver smag både madmæssigt og prismæssigt. Kvaliteten er dog den samme; nemlig i top.

Nemt og praktisk 

Det kan være dyrt og besværligt at drive en kantine i virksomheden. Det kræver et velfungerende køkkenpersonale, et stort køkken og ikke mindst masser af plads. Specielt for mindre virksomheder kan det derfor være en stor fordel med en cateringordning.

Hos os behøver I ikke at tænke på alt det praktiske – det sørger vi for. Vi laver maden præcis som I ønsker den og leverer den direkte til jeres adresse – klar til servering. På den måde kan I blot koncentrere jer om at nyde jeres frokostpause.

Prøv vores cateringservice i Ålborg – det vil I ikke fortryde.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

  1. Kokkens Frokost Køkken Jylland

    Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

    Pris Fra 55,00 kr.
    Min. ordre 10 Pers.
    Åben køkken