Catering i Herning Catering i Herning

Catering i Herning

Se køkkener i Herning

Fleksibel og lækker catering i Herning

Vores fornemmeste opgave er at tilbyde lækre, nemme og nærende cateringordninger til alle virksomheder i Herning. Så, hvis du gerne vil gøre noget godt for dine kollegaer eller ansatte midt på dagen, så læs mere om det vi kan tilbyde jer.

Frokosten er det måltid, hvor I samler energi og overskud til resten af dagen. Med en sund og lækker buffet fra vores køkkener får I muligheden for at vælge mellem en række forskellige, men nøje udvalgte frokostbuffeter.

Når du vælger en cateringordning til dit firma hos os, sørger vi for at det bliver så let og lækkert som muligt. Vores kokke forbereder og leverer din frokost klar til servering lige når I ønsker det.

Hvad enten I falder for et køkken eller gerne vil prøve noget forskelligt inden I beslutter jer, så hjælper vi jer. Det er både let og hurtigt at skifte fra et køkken til et andet, så du har frit valg hos alle de køkkener vi arbejder sammen med – det synes vi er god service!

Har du spørgsmål eller er der noget du mangler, så har du en fast kontaktperson hos os, der kender dit firma, jeres ønsker og behov, så der hurtigt kan finde en løsning, der passer til jer!

Mere end bare en cateringordning

Vi tror på at selv den mindste indsats kan gøre en forskel – og det er en af grundstenene i vores firma. At tilbyde en let, lækker og fleksibel cateringordning til jeres firma betyder også, at der bliver mindre madspild og mere optimal udnyttelse af de forskellige muligheder.

Når I bestiller hos os er det altid let at bestille færre eller flere kuverter, så antallet tilpasses det antal medarbejdere, der skal spise med den givne dag i stedet for at I betaler for noget, der ikke bliver spist.

Vi vil gerne være mere end bare en cateringordning, for vi mener: at et sundt og lækkert måltid kan gøre en stor forskel for stemningen og energien på din arbejdsplads. Vi vil gerne gøre din arbejdsplads til et hyggeligt og stemningsfyldt sted at være – hele dagen, og med en lækker og nærende frokost bliver hele dagen bedre.

Lækker catering fra Hernings bedste køkkener

Alle de køkkener vi arbejder sammen med over hele landet er udvalgt, fordi de deler vores vision og ide om, hvad et godt, nærende og lækkert måltid skal være. Derfor er det altid velafbalanceret, sundt og smukt anrettede cateringmåltider I får leveret, når I bestiller jeres frokostbuffet gennem os.

Vil I vide mere eller er det noget I er i tvivl om, så er i altid velkomne til at kontakte os, så vi kan hjælpe jer. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til præcis jeres virksomhed i Herning, så I kan se om vores cateringordning er noget for jer.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Vildbjerg kulturcenter

  Ønsker I en ærlig og autentisk frokost, der kombinerer verdenskøkkenet med det klassisk danske, så er Vildbjerg Kulturcenter jeres næste…

  Pris Fra 59,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 2. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

  Pris Fra 55,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 3. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen…

  Pris Fra 48,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken