Catering Silkeborg Catering Silkeborg

Catering Silkeborg

Se køkkener i Silkeborg

Leder du efter god catering i Silkeborg til fornuftige priser, så står vi klar og vil med glæde hjælpe.

Vi har nok den bedste catering i Silkeborg og smagen betyder alt for os. Det er den, der gør, at vores kunder har lyst til at vende tilbage, og som giver os et godt navn. For at opretholde vores position som et stærkt cateringselskab, håber vi, at kunden bider mærke i vores store iver efter at skabe store smagsoplevelser.

Vi laver cateringmad til priser, hvor alle kan være med. Det har stor betydning for os, at hver eneste maddetalje når et højt niveau. Vi går meget op i, at mad ikke bare skal være en rutinesag, som det hurtigt kan blive med dagligdagens rugbrød.

For os er det vigtigt, at smagen er i centrum, og at kunden kan mærke vores iver efter, at madoplevelsen er i højsædet. 

Kommer leveringen for sent, får I pengene tilbage

Det er vigtigt for os, at vi afleverer vores catering i Silkeborg og generelt mad til tiden. Sker det ikke, får I leveringsprisen tilbage. Vi gør en dyd ud af, at vores kunder føler sig trygge hos os, og at vi er pålidelige.

Jeg hedder
og jeg arbejder hos
Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for en frokostordning. Jeg kan kontaktes på
og
Tak for din interesse. Vi glæder os til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en frokostordning som er god i mere end en forstand. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Hav en skøn dag.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Brix Catering

  Hos Brix går man op i at servere en sund & varieret frokost. Hvor 2 dage ikke er ens! Brix sætter en ære i at alt er lavet fra bunden, &…

  Pris Fra 52,00 kr.
  Min. ordre 10. Pers.
  Åben køkken
 2. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende kvaliteten af råvarerne…

  Pris Fra 49,00 kr.
  Min. ordre 10. Pers.
  Åben køkken
 3. Foodwork

  Foodwork har et ungt og dynamisk kokketeam, som holder til i køkkenet i Galten ved Aarhus. Kokkene udvælger og forarbejder selv alle råvarer – for…

  Pris Fra 49,50 kr.
  Min. ordre 10. Pers.
  Åben køkken
 4. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen…

  Pris Fra 46,00 kr.
  Min. ordre 10. Pers.
  Åben køkken
 5. Frokost1

  Frokost1 er køkkenet med muligheder. Kokkene sørger for masser variation og høj kvalitet til frokostbordet. Maden er italiensk inspireret, da…

  Pris Fra 47,00 kr.
  Min. ordre 10. Pers.
  Åben køkken

Derfor skal du vælge catering i Silkeborg fra able®

Først og fremmest går vi enormt meget op i den lille detalje. Det er ofte det, der gør, at maden får en helt unik smag og skiller sig ud fra mængden. Vi er overbeviste om, at I vil kunne mærke og smage det.

Vores dygtige kokke vil gøre alt for, at jeres catering-oplevelse ikke bliver glemt foreløbig. Målet er altid, at kunden skal have lyst til at købe hos os igen, fordi smagen skiller sig ud på en positiv måde.

Kundens tilfredshed er altafgørende for os. Vi vil gerne sikre, at vores kunder nyder vores catering, og derfor har vi gjort det muligt for kunden at kontakte en fast kontaktperson. Det skaber tillid mellem os og jer, og det gør det nemmere for jer at få ordnet ting som særlige madbehov med mere.

Fordi vi går så meget op i, at madoplevelsen skal være så god som muligt, har vi også et forslag: Sørg for at variere kosten. Netop for ikke at blive en rutinesag er det vigtigt, at maden varieres. Vi har så stort et udvalg, at man nemt kan få en masse god mad til enhver smag.

Det er vigtigt for os, at vores cateringmåltid bidrager til at skabe god energi og stemning. Det sikrer vi ved, at smagen spreder positivitet. Vi vil gerne have, at vores mad er så god, at den bliver et samtaleemne. Vi mener selv, at vores mad er så godt – prøv selv vores cateringservice næste gang i skal bestille mad til frokosten og smag efter selv.