Catering i Skanderborg Catering i Skanderborg

Catering i Skanderborg

Se køkkener i Skanderborg

Mere end bare catering i Skanderborg

Ved at vælge en cateringløsning hos os kan du gøre frokosten til dagens absolutte højdepunkt for dig selv og dine kollegaer. Vi tilbyder lækre og varierede catering-ordninger til alle virksomheder i Skanderborg og omegn – små som store.

Lige meget om I ønsker jeres frokost leveret klar til servering eller selv anretter den, så har vi det, der kan give jer den bedste cateringoplevelse. Fordi vi også selv er en travl virksomhed ved vi også, hvor stor en rolle frokosten spiller i forhold til energi og overskud til resten af dagen.

Vores service er baseret på, at frokosten på en travl arbejdsplads skal være en lækker, hyggelig og nærende oplevelse for både dig og dine kollegaer.

I Skanderborg tilbyder vi catering-ordninger fra 7 gode og velrenommerede køkkener, der giver jer adgang til menuer og ordninger i alle prisklasser og sørger for at jeres frokost bliver en succes hver dag.

Med 7 køkkener nøje udvalgt for at kunne præsentere et så bredt og varieret udvalg som muligt kan I med sikkerhed finde den catering, der passer bedst til jeres firma.

Vi vil gerne præsentere et udvalg, der giver plads til variation. Derfor kan I fri skifte rundt mellem de forskellige køkkener vi samarbejder med  i Skanderborg, når I har lyst til at smage noget forskelligt. I kan også vælge at blive ved det samme køkken, hvis I foretrækker en bestemt buffet. På den måde tilbyder vi en bred variation i vores catering-ordning fordi vi gerne vil tilgodese forskellige ønsker og behov.

I jeres område tilbyder vi løsninger til priser fra 42 kr. pr. kuvert.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Jysk Frokost

  Hos Jysk Frokost laver vi klassisk dansk mad, med vægt på friske råvarer, og med et strejf af middelhavskøkken. En frokostordning med alt det…

  Pris Fra 49,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 2. Brix Catering

  Hos Brix går man op i at servere en sund & varieret frokost. En frokostordning hvor 2 dage ikke er ens! Brix sætter en ære i at alt er lavet…

  Pris Fra 52,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

  Pris Fra 49,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 4. Foodwork

  Foodwork har et ungt og dynamisk kokketeam, som holder til i køkkenet i Galten ved Aarhus. Kokkene udvælger og forarbejder selv alle råvarer – for…

  Pris Fra 49,50 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 5. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen…

  Pris Fra 46,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 6. Frokost1

  Frokost1 er køkkenet og frokostordningen med muligheder. Kokkene sørger for masser variation og høj kvalitet til frokostbordet. Maden er italiensk…

  Pris Fra 48,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken

God service, stor variation og høj kvalitet

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for dine kollegaer og medarbejdere, så er en cateringordning fra os et super godt valg. Vi lægger stor vægt på løbende opfølgninger hos de køkkener vi samarbejder med, så du hele tiden kan være sikker på at kvaliteten er i top. Vores dygtige kokke arbejder således hårdt på at lave de lækreste buffeter klar til jer, så jeres catering frokost sidder lige i øjet, hver gang og er der problemer eller spørgsmål, så sørger vi for at I har en fast kontaktperson, der kender jer og jeres ønsker.

Vores vigtigste opgave er at sørge for at jeres eftermiddag bliver ligeså god og fuld af energi som formiddagen og det gør vi ved at sørge for en cateringordning, der ikke bare er lækker og nærende, men som også er fleksibel. I kan både vælge at bestille fast hos det samme køkken, men vi har også gjort det let og hurtigt for jer at prøve noget nyt, hvis I er nysgerrige eller bare trænger til forandring.

For os er frokosten et at de vigtigste måltider på en arbejdsplads. Det er her I kan mødes og få et afbræk fra arbejdet, lade op og få et lækkert måltid, der giver energi og overskud til resten af dagen. Ved at spise varieret og få en masser sund og nærende brændstof ind undgår I træthed og manglende arbejdsglæde sidst på dagen.