Catering i Odense Catering i Odense

Catering i Odense

Se køkkener i Odense

Derfor skal du vælge vores catering-ordning i Odense

Der er mange gode argumenter for at vælge sådan en frokostordning som vores. Ud over, at den giver en enestående mulighed for at få noget variation i måltidet, så kan du også være sikker på, at menuen er sund, nærende og velsmagende.

Det er nemlig et vigtigt kriterium for vores samarbejdspartnere, at det, der bliver leveret, er af en vis kvalitet. Så det skal du selvfølgelig forvente, når du tilmelder dig vores ordning.

Desuden er service en vigtig faktor i vores firma. Vi står inde for, at vi leverer til den aftalte tid, at produktet er i orden, og at vi skræddersyr leverancen fuldstændigt efter jeres ønsker.

Med andre ord så får du yderst fleksibel og velsmagende catering i Odense her hos Frokost.dk.

Der skal kræses for medarbejderne

Vi tilbyder en skøn, sund og meget varierende frokostordning til store og små virksomheder i Odense og omegn. Hvis I tilmelder jer vores catering-ordning, vil I altid kunne sætte jer til bords i frokoststuen eller kantinen og nyde et dejligt inspirerende måltid.

En af de måder, man som virksomhedsleder kan vise, at man påskønner sine medarbejdere, er ved at byde på et godt måltid mad ved frokosttid. Det vil absolut blive påskønnet.

For at tilbyde catering i Odense har vi samarbejdspartnere af forskellig art. Vi samarbejder med en lang række af spændende lokale køkkener, som kan levere jeres frokost på daglig basis.

I kan vælge frit imellem disse mange kvalitetsstærke køkkener. Vælg et køkken i en periode og et andet køkken i en anden periode. Det kan give den ultimative variation, som er så vigtigt.

Med denne fleksible cateringordning vil det altid være spændende for medarbejderne at se, hvad der er på menuen den pågældende dag.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

  1. Kokkens Frokost Køkken Fyn

    Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

    Pris Fra 55,00 kr.
    Min. ordre 10 Pers.
    Åben køkken

Catering der giver tilfredse medarbejdere

Frokostpausen bruges til andet end at indtage et måltid. Selve maden er selvfølgelig vigtig, og det er bestemt vigtigt, at denne mad er både delikat og kræset for. Det sætter enhver pris på. Men frokostpausen er også der, hvor du smalltalker og lader op til resten af arbejdsdagen sammen med dine kollegaer.

Set i det perspektiv, er det også vigtigt, at den mad, der bliver serveret til frokost, er et måltid, som man kan nyde og dvæle lidt over. I denne hele eller halve time midt på dagen bør du føle dig både værdsat og afslappet – samtidig med, at du indtager den lækre varierede frokost.

Se, hvad vi har at byde på lige nu fra vores mange dygtige kokke, når du sammen med os sammensætter jeres nye cateringordning. Der er noget for enhver smag både madmæssigt og prismæssigt. Kvaliteten er dog den samme; nemlig i top.