Catering Trekantsområdet Catering Trekantsområdet

Catering Trekantsområdet

Se køkkener i Trekantsområdet


Inspirerende catering til jeres firma i Trekantsområdet

Nu kan din virksomhed i Trekantsområdet få lækker catering i frokostpausen. Med vores catering service behøver I ikke længere at bekymre jer om kedelige madpakker, eller om hvor I nu skal bestille jeres mad fra.

Vores ordning er fleksibel og nem at tilpasse, så jeres frokost aldrig mere behøver at være kedelig og uinspirerende. Vi samarbejder med fire udsøgte køkkener, hvor kokkene brænder for deres fag, og sætter en ære i at tilberede gourmetmad, alle dage. Således kan vi tilbyde jer lækre og spændende valgmuligheder, så I skal udvælge menu(er).

Derfor skal I vælge catering fra os

Først og fremmest går vi enormt meget op i den lille detalje. Det er ofte det, der gør, at maden får en helt unik smag og skiller sig ud fra mængden. Vi er overbeviste om, at I vil kunne mærke og smage det.

Vores dygtige kokke vil gøre alt for, at jeres catering-oplevelse ikke bliver glemt foreløbig i Trekantsområdet. Målet er altid, at kunden skal have lyst til at købe hos os igen, fordi smagen skiller sig ud på en positiv måde.

Kundens tilfredshed er altafgørende for os. Vi vil gerne sikre, at vores kunder nyder vores catering i Trekantsområdet, og derfor har vi gjort det muligt for kunden at kontakte en fast kontaktperson. Det skaber tillid mellem os og jer, og det gør det nemmere for jer at få ordnet ting som særlige madbehov med mere.

Fordi vi går så meget op i, at madoplevelsen skal være så god som muligt, har vi også et forslag: Sørg for at variere kosten. Netop for ikke at blive en rutinesag er det vigtigt, at maden varieres. Vi har så stort et udvalg, at man nemt kan få en masse god mad til enhver smag.

Det er vigtigt for os, at vores cateringmåltid bidrager til at skabe god energi og stemning. Det sikrer vi ved, at smagen spreder positivitet. Vi vil gerne have, at vores mad er så god, at den bliver et samtaleemne. Vi mener selv, at vores mad er så godt – prøv selv vores cateringservice næste gang i skal bestille mad til frokosten og smag efter selv.

Jeg hedder
og jeg arbejder hos
Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for en frokostordning. Jeg kan kontaktes på
og
Tak for din interesse. Vi glæder os til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en frokostordning som er god i mere end en forstand. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Hav en skøn dag.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Brix Catering Brix Catering

  Brix Catering

  fra 52 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Kokkens Frokost Køkken Jylland Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken Jylland

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 3. Restaurant Vindinggård Restaurant Vindinggård

  Restaurant Vindinggård

  fra 47 kr.

  min. 10 kuverter

 4. Vonge Kro Vonge Kro

  Vonge Kro

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 5. HBK Café HBK Café

  HBK Café

  fra 45 kr.

  min. 10 kuverter

 6. Hårby Slagteren Hårby Slagteren

  Hårby Slagteren

  fra 46 kr.

  min. 10 kuverter

Gladere medarbejdere i Trekantsområdet

Det er vores overbevisning at medarbejdere, der føler sig værdsatte, er gladere for at gå på arbejde. Vi ved alle at eftermiddagen sommetider kan være lidt tung at komme igennem, men efter en god frokostpause, ja så glider det hele lidt lettere, og man har energi til resten af dagen.

Når I vælger at benytte vores catering i Trekantsområdet, bliver frokosten et højdepunkt at glæde sig til hver dag. Vi har retter fra 43 kroner, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores dedikerede kokke tilbereder jeres mad med stor omhu, og når I vælger vores catering i Trekantsområdet bliver I tilknyttet vores online kundeunivers, hvor I kan se ugens udvalg af lækre retter. I får også jeres egen kontaktperson, sådan at jeres frokost altid er i gode hænder.