Catering i Trekantområdet Catering i Trekantområdet

Catering i Trekantområdet

Se køkkener i Trekantområdet

Inspirerende catering til jeres firma i Trekantområdet

Nu kan din virksomhed i Trekantområdet få lækker catering i frokostpausen. Med vores catering service behøver I ikke længere at bekymre jer om kedelige madpakker, eller om hvor I nu skal bestille jeres mad fra.

Vores ordning er fleksibel og nem at tilpasse, så jeres frokost aldrig mere behøver at være kedelig og uinspirerende. Vi samarbejder med fire udsøgte køkkener, hvor kokkene brænder for deres fag, og sætter en ære i at tilberede gourmetmad, alle dage. Således kan vi tilbyde jer lækre og spændende valgmuligheder, så I skal udvælge menu(er).

Derfor skal I vælge catering fra os

Først og fremmest går vi enormt meget op i den lille detalje. Det er ofte det, der gør, at maden får en helt unik smag og skiller sig ud fra mængden. Vi er overbeviste om, at I vil kunne mærke og smage det.

Vores dygtige kokke vil gøre alt for, at jeres catering-oplevelse ikke bliver glemt foreløbig i Trekantområdet. Målet er altid, at kunden skal have lyst til at købe hos os igen, fordi smagen skiller sig ud på en positiv måde.

Kundens tilfredshed er altafgørende for os. Vi vil gerne sikre, at vores kunder nyder vores catering i Trekantområdet, og derfor har vi gjort det muligt for kunden at kontakte en fast kontaktperson. Det skaber tillid mellem os og jer, og det gør det nemmere for jer at få ordnet ting som særlige madbehov med mere.

Fordi vi går så meget op i, at madoplevelsen skal være så god som muligt, har vi også et forslag: Sørg for at variere kosten. Netop for ikke at blive en rutinesag er det vigtigt, at maden varieres. Vi har så stort et udvalg, at man nemt kan få en masse god mad til enhver smag.

Det er vigtigt for os, at vores cateringmåltid bidrager til at skabe god energi og stemning. Det sikrer vi ved, at smagen spreder positivitet. Vi vil gerne have, at vores mad er så god, at den bliver et samtaleemne. Vi mener selv, at vores mad er så godt – prøv selv vores cateringservice næste gang i skal bestille mad til frokosten og smag efter selv.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Bare god mad

  Bare God Mad’s mission er at skabe energi og positiv stemning i jeres virksomhed ved at servere lækker og smagfuld frokost lavet af sunde, friske…

  Pris Fra 58,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 2. Unik Catering

  Unik Catering tilbyder frokostordninger hvor ordene økologi, lokale grossister, variation, nytænkning og friske råvarer er deres mantra. Der er…

  Pris Fra 55,00 kr.
  Min. ordre 15 Pers.
  Åben køkken
 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

  Pris Fra 55,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 4. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen…

  Pris Fra 48,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken

Gladere medarbejdere i Trekantområdet

Det er vores overbevisning at medarbejdere, der føler sig værdsatte, er gladere for at gå på arbejde. Vi ved alle at eftermiddagen sommetider kan være lidt tung at komme igennem, men efter en god frokostpause, ja så glider det hele lidt lettere, og man har energi til resten af dagen.

Når I vælger at benytte vores catering i Trekantområdet, bliver frokosten et højdepunkt at glæde sig til hver dag. Vi har retter fra 43 kroner, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores dedikerede kokke tilbereder jeres mad med stor omhu, og når I vælger vores catering i Trekantområdet bliver I tilknyttet vores online kundeunivers, hvor I kan se ugens udvalg af lækre retter. I får også jeres egen kontaktperson, sådan at jeres frokost altid er i gode hænder.