Få farve og smag med lækker indisk, sødt og salt med frisk og indbydende sushi, eller det traditionelle danske smørrebrød? Mulighederne er mange. Få farve og smag med lækker indisk, sødt og salt med frisk og indbydende sushi, eller det traditionelle danske smørrebrød? Mulighederne er mange.

Få farve og smag med lækker indisk, sødt og salt med frisk og indbydende sushi, eller det traditionelle danske smørrebrød? Mulighederne er mange.

Når det er tid til forandring –

og selvfølgelig lidt selvforkælelse!

Lige meget hvor meget vi sværger til, at en sund varieret frokost er dejlig og nærende for vores kroppe, så er der intet som lidt ekstra selvforkælelse i ny og næ – så hvorfor ikke lige så godt gøre det i selskab med sine kollegaer.

Is til den lille lækkersult, frisk morgenbrød til de sultne morgenfugle, eller bare en frokost med kant. Hvad end maven rumler efter, så går du ikke sulten hjem.

Er andeledningen en fødselsdag, en mærkedag, et morgenmøde, eller bare en helt almindelig fredag, så er der altid plads til at sætte lidt farve og smag på frokostordningen med et af vores mange specialkøkkener. Er du til sushi, thai, smørrebrød eller bagels eller noget helt fjerde? Så er der helt sikkert noget for dig!


Ych! Ych!
Smagsløget Smagsløget

Smagsløget

Læs mere
Chriis Chriis

Chriis

Læs mere
Lagkagehuset Lagkagehuset

Lagkagehuset

Læs mere
Mit Lille Køkken Mit Lille Køkken

Mit Lille Køkken

Læs mere
Letz Minis Letz Minis

Letz Minis

Læs mere
Letz Sushi Letz Sushi

Letz Sushi

Læs mere
The Bagel Co. The Bagel Co.

The Bagel Co.

Læs mere
Klintholm Specialmenuer Klintholm Specialmenuer

Klintholm Specialmenuer

Læs mere
Vandkunsten Sandwich Vandkunsten Sandwich

Vandkunsten Sandwich

Læs mere
Karry Sutra Karry Sutra

Karry Sutra

Læs mere
Bán Thai Bán Thai

Bán Thai

Læs mere
Paradis is Paradis is

Paradis is

Læs mere