Få farve og smag med lækker indisk, sødt og salt med frisk og indbydende sushi, eller det traditionelle danske smørrebrød? Mulighederne er mange. Få farve og smag med lækker indisk, sødt og salt med frisk og indbydende sushi, eller det traditionelle danske smørrebrød? Mulighederne er mange.

Få farve og smag med lækker indisk, sødt og salt med frisk og indbydende sushi, eller det traditionelle danske smørrebrød? Mulighederne er mange.

Når det er tid til forandring –

og selvfølgelig lidt selvforkælelse!

Lige meget hvor meget vi sværger til, at en sund varieret frokost er dejlig og nærende for vores kroppe, så er der intet som lidt ekstra selvforkælelse i ny og næ – så hvorfor ikke lige så godt gøre det i selskab med sine kollegaerne.

Is til den lille lækkersult, frisk morgenbrød til de sultne morgenfugle, eller bare en frokost med kant. Hvad end maven rumler efter, så går du ikke sulten hjem.


Er andeledningen en fødselsdag, en mærkedag, et morgenmøde, eller bare en helt almindelig fredag, så er der altid plads til at sætte lidt farve og smag på frokostordningen med et af vores mange specialkøkkener. Er du til sushi, thai, smørrebrød eller bagels eller noget helt fjerde? Så er der helt sikkert noget for dig!

Jeg hedder
og jeg arbejder hos
Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for en frokostordning. Jeg kan kontaktes på
og
Tak for din interesse. Vi glæder os til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en frokostordning som er god i mere end en forstand. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Hav en skøn dag.

Mit Lille Køkken Mit Lille Køkken

Mit Lille Køkken

Læs mere
Letz Minis Letz Minis

Letz Minis

Læs mere
Mahalo Poke Mahalo Poke

Mahalo Poke

Læs mere
Letz Sushi Letz Sushi

Letz Sushi

Læs mere
Danish Minies Danish Minies

Danish Minies

Læs mere
Fru Nielsens bageri Fru Nielsens bageri

Fru Nielsens bageri

Læs mere
The Bagel og Co. The Bagel og Co.

The Bagel og Co.

Læs mere
Klintholm Specialmenuer Klintholm Specialmenuer

Klintholm Specialmenuer

Læs mere
Vandkunsten Sandwich Vandkunsten Sandwich

Vandkunsten Sandwich

Læs mere
Karry Sutra Karry Sutra

Karry Sutra

Læs mere
Jasmin Thai Jasmin Thai

Jasmin Thai

Læs mere
Paradis is Paradis is

Paradis is

Læs mere