able er en frokostordning med omtanke og smag!

Frokosten er for mange et højdepunkt på dagen. Så når sulten melder sig, er det vigtigt for os, at vores måltider smager godt, skaber glæde og giver en følelse af fællesskab omkring frokostbordet. Vi har udvalgt de bedste køkkener til din frokostordning, I kan både vælge den der er lidt mere grøn, den helt klassiske, den budgetvenlige eller den med smag af verden.

Vores mange forskellige køkkener gør det muligt at vælge økologi, lokale råvarer og plantebaseret mad som en del af frokosten, men der er også køkkener som sørger for det helt klassiske køkken. Alle virksomheder er forskellige og det har vi selvfølgelig taget højde for.

“able® leverer en dejlig variation og det gør det let for os at finde køkkener der passer netop vores behov og smag. Frokosten skaber glæde blandt vores kollegaer og det er altid spændende hvad der er til frokost.”
– Dansk Energi

Vi har fokus på at reducere spild af mad, derfor har vi udarbejdet et kundeunivers der gør det let for jer at til og framelde kuverter fra dag til dag. Derudover har vi også en række madspildsinitiativer, som I kan læse mere om her.

Vores dygtige kokke sørger for de lækreste frokoster. Og resten, det klarer vi!

En af de mange fordele som kunde hos able® er at man får tildelt en af vores fantastiske Customer Joy kollegaer som fast kontaktperson. En der forstår sig på dine ønsker og behov – og som ikke mindst vil sikre, at i er glade.

Derudover er vores dejlige og erfarne Customer Care team altid klar til at hjælpe. I en travl og omskiftelig hverdag er det vigtigt, at jeres frokostordning hurtigt og nemt kan tilpasses jeres behov. Derfor gør vi en dyd ud af at være fleksible overfor ændringer i kuvertantal og lignende.

Vi ved hvor vigtig variation er!

Uanset hvor smagfuld og delikat et køkkens mad er, vil I på et tidspunkt få lyst til at prøve noget andet. Simpelthen fordi alle elsker en varieret frokostbuffet, som bliver ved med at overraske smagsløgene. Netop derfor kan I skifte rundt mellem alle de køkkener, vi samarbejder med, så ofte I vil. På den måde er der garanti for varieret frokost for enhver smag.

Historien – able® – Frokostordninger for virksomheder

Mere end 40+ køkkener at vælge imellem

Se alle køkkener
Smagssans
Frokostkøkken
15-30 pers. 67 kr. 31+ pers. 65 kr.

Vi er der altid for dig!

Vi arbejder hele tiden tæt sammen med kunder, køkkener og kurerer for at sikre den bedste kvalitet og tilfredshed. Det vi brænder aller mest for er, at I som kunder er glade for jeres frokostordning. Derfor gør vi os altid umage med at lave den bedste frokostordning og lytte til jeres feedback og ønsker.

Vil du møde vores team?

1

Opdag

Gå på opdagelse blandt vores mange køkkener
2

Vælg

Vælg et eller flere køkkener, så klarer vi al det praktiske
3

Nyd

Nyd glæden omkring frokostbordet med dine kolleger
4

Tilpas

Ret kuverter fra dag til dag eller skift til et nyt køkken