Økologisk og bæredygtig kaffe fra ØNSK Økologisk og bæredygtig kaffe fra ØNSK

Økologisk og bæredygtig kaffe fra ØNSK

Gå til kaffen

Økologisk og bæredygtig kaffe fra ØNSK

Ud over snacks til kontoret så tilbyder vi også, i samarbejde med ØNSK, en lækker økologisk og bæredygtig kop kaffe.

Hos ØNSK er drivkraften at skabe bedre kaffeoplevelser. Det gør de ved at riste kaffe af højeste kvalitet, dyrket med respekt for naturen og menneskene bag. Hvert år besøger de kaffebønderne og handler med dem direkte. Derved skæres de dyre mellemled fra, hvilket sikrer, at flere af pengene ender i kaffebondens hat.

ØNSK tilbyder hele bønner, formalet kaffe, samt bionedbrydelige kaffekapsler.

Kaffekapslerne er kompatible med Nespresso kaffemaskiner. De er til dig, som ønsker en god og lækker kop kaffe uden for meget besvær.

Alle priser er ekskl. moms. og levering.

Bryggeudstyr og grej

Hvis I også står og mangler en kaffemaskine eller bryggeudstyr, som kan give jer og jeres gæster den fuldendte kaffeoplevelse, så har ØNSK et bredt sortiment af kvalitetsbryggeudstyr til bryggeopgaven.

Vælg mellem filterkaffemaskiner, fuldautomatiske espressomaskiner, manuelle kaffemaskiner, kaffekværne samt bryggeudstyr fra bl.a. Jura, Hario, Chemex, Wilfa, Rocket og meget mere. Alt sammen af højeste kvalitet.


 Café de Alturas  Café de Alturas

Café de Alturas

En eminent mørkristet kaffe, der rummer en utrolig dyb og sødmefuld kaffesmag med noter af mørk chokolade, fede hasselnødder og rørsukker.

Café de Alturas betyder det kaffe fra højderne, og navnet kunne ikke være mere rammende. Heroppe er luften tynd, men kaffetræerne gror fulde af fede bær. Perfekte forhold til at producere kvalitetskaffe.

I det frodige bjergområde omkring byen San Rafael del Norte gør Café de Alturas da også en ihærdig indsats for at fremme kvaliteten. Kooperativet har bygget et udviklingslaboratorie, hvor bøndernes kaffe smages og kvalitetsbestemmes, og man finansierer samtidig uddannelse af kaffebønderne og udvikling på gårdene.

195 kr pr. kg. / 48 kr. – 10 stk. kapsler / 420 kr. – 100 stk. kapsler

Corcasan Corcasan

Corcasan

Kaffen fra kooperativet Corcasan har fyldige noter af cremet mørk chokolade og pekannødder. Den fyldige og intense smag gør den ideel til filter- og espressokaffe, og egner sig godt til mælkedrikke.

Kooperativet Corcasan er beliggende i det nordlige Nicaragua i byen San Juan del Rio Coco, og består af 217 familiedrevne kaffegårde, som sammen producerer økologisk kaffe.

Gennem kooperativet får kaffebønderne uddannelse om kaffedyrkning og hjælp til finansiering, så bønderne kan udvikle deres gårde.

Derudover arbejder Corcasan for at styrke selvstændige kvinder i lokalsamfundet, og kooperativet udgøres derfor af 84 kvindelige kaffebønder, og har 50% kvinder i administrationen.

Kaffen smager ikke bare fantastisk, men sætter også et positivt aftryk på lokalsamfundet og naturen i San Juan Del Rio Coco.

Kaffen fås både som mørk- og mellemristet.

245 kr pr. kg. / 48 kr. – 10 stk. kapsler / 420 kr. – 100 stk. kapsle

Kuska fra Peru Kuska fra Peru

Kuska fra Peru

Kaffen fra Kuska har en stor sødme og cremet fornemmelse som en god mælkechokolade, balanceret af en diskret frugtighed som modne hindbær. Det er en kaffe der egner sig særdeles godt som filterkaffe, da den er blød, behagelig og stadig har et hint af friskhed som modne og røde hindbær.

Kaffen er dyrket af kvinderne i Jumarp-kooperativet, under Laura Chavez, som du kan se på billedet nedenfor. Laura og hendes datter Andrea bor på den 2 hektar lille gård Chululo og sammen med 41 andre landkvinder dyrker de denne kaffe, der, udover at smage fantastisk godt, også støtter op om kvinders selvstændighed i Peru. Derfor hedder kaffen også KUSKA, der betyder “kvinde” på Quechua, som er det lokale stammesprog i det nordlige Peru. Læs mere om projektet nedenfor.

245 kr pr. kg.