Find den perfekte frokost til dig og dine kollegaer Find den perfekte frokost til dig og dine kollegaer

Find den perfekte frokost til dig og dine kollegaer

Vil du gøre frokosten til dagens højdepunkt?

Når sulten melder sig, er det vigtigt for os, at vores måltider smager godt, skaber madglæde og giver en følelse af fællesskab omkring borde. Ganske enkelt en god frokost til dig og dine kollegaer. Samtidig er vores mission at levere en frokost, der er god i mere end en forstand. Derfor gør vores mange forskellige køkkener det muligt at vælge en frokost der skabt med omtanke for mennesker og planeten.

Veganer? Kødelsker? Eller der i mellem?

Det behøver selvfølgelig ikke være enten eller. Det kan sagtens være både og. Eller et sted midt i mellem. For du kan frit vælge vores køkkener til og fra, som du har lyst. Og mange små valg kan faktisk gøre en forskel. Vi tror på, at vi sammen er i stand til at gøre en forskel for miljø og mennesker. Det er derfor, at vi hedder able®.

Jeg hedder
og jeg arbejder hos
Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for en frokostordning. Jeg kan kontaktes på
og
Tak for din interesse. Vi glæder os til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en frokostordning som er god i mere end en forstand. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Hav en skøn dag.

Vi tilbyder god mad fra mere end 50 køkkener i Danmark til over 600 virksomheder i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Odense og Midt-, Nord- og Østjylland. I alt leverer vi mere end tre millioner måltider om året.

Vi garanterer, at maden leveres til tiden, ellers er leveringen gratis. Og hvis der mod forventning mangler noget i bestillingen, rykker vi hurtigt ud med vores madambulance.

Customer joy

Vi gør altid vores bedste for at sikre den bedste frokostordning til jeres smag og dine behov, og så kan du altid selv ændre din frokostordning via vores online kundeunivers eller vores app, som også gør nemt for dig at se ugens menu, tilmelde eller afmelde frokosten og meget mere. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe mandag-fredag kl. 8.00-15.00 på 39 20 97 00 eller på care@able.dk

Printvenlig prisoversigt Sjælland og Fyn

Hvorfor er en frokostordning så vigtig på arbejdspladsen?

Det kan godt betale sig at prioritere en frokostordning i din virksomhed. Det er faktisk en vigtig investering i dine medarbejdere. Den sunde og nærende frokost er med til at skabe produktive og samarbejdsvillige medarbejdere.

Man sikrer sig også, at sine medarbejdere får holdt en god pause i løbet af dagen, så hjernen når at genoplade til at kunne klare resten af arbejdsdagen. Du sikrer, at dine medarbejdere får noget ordenligt at spise og samtidig undgår du, at de skal stresse over at få smurt madpakken og spise den samme kedelige mad hver dag. 

Herudover er det virkelig gavnligt for sammenholdet på arbejdspladsen. Der bliver skabt et bedre rum for, at kollegaer kan lære hinanden at kende end hvis de bare spiste hver deres madpakke ved skrivebordet. Det skaber et frirum, hvor de kan puste ud og snakke om andet end arbejde. At styrke det sociale sammenhold på arbejdspladsen gør samarbejdet langt lettere og mere effektivt og det hjælper en god frokostordning med.