DABBA
DABBA betyder madkasse på hindi og det er det du får. Maden er portionsanrettet i en stål Tiffin, og hver medarbejder får sit helt eget...
DABBA betyder madkasse på hindi og det er det du får. Maden er portionsanrettet i en stål Tiffin, og hver medarbejder får sit helt eget...
Ønsker I en ærlig og autentisk frokost, der kombinerer verdenskøkkenet med det klassisk danske, så er Vildbjerg Kulturcenter jeres næste...
Drømmer I om en grøn og bæredygtig frokost? Så skulle I prøve VegAnna! Indehaver Anna Guy ønsker at invitere jer ind i det grønne køkken...
Vil I skille jer ud fra mængden? Så prøv en økologisk, inspirerende og smagfuld frokost fra Corporate Cooking. Køkkenet er certificeret med det...
Lunch Department tilbyder en enestående og bæredygtig frokostoplevelse, hvor sæsonens friske råvarer danner grundlaget for en udsøgt...
Bare God Mad’s mission er at skabe energi og positiv stemning i jeres virksomhed ved at servere lækker og smagfuld frokost lavet af sunde, friske...
Erlund & Andersen, drevet af køkkenchef Andreas, byder på en uundværlig frokostoplevelse med afsæt i det klassiske danske køkken. Med 15...
Gastroværket lægger vægt på råvarer af højeste kvalitet, som grundstenene i et godt måltid. Deres mål er at sikre, at smagen altid er i top,...
I køkkenet hos CPH Kitchen ved de at frokosten er et vigtigt samlingspunkt, derfor brænder de for at gøre jeres frokost til en fælles, god...
Med 20 års erfaring fra hotel og restaurantbranchen, heraf de sidste 8 år i kantinen hos advokatfirmaet Kromann Reumert, står Morten Nielsen nu...
Smagssans ejes og drives af Thomas Tranberg, hans familie og nogle meget familiære kokke, som alle brænder for firmaets vision og stolthed. Med...
La Brava går op i bæredygtighed og arbejder hele tiden med at blive endnu mere klimavenlige. Når de siger de laver mad fra bunden betyder det kort...
ChefMania drives af Helena og Martin hvor sidstnævnte har ansvaret for køkkenet og altid selv er med når frokosten skal tilberedes. De laver mad...
Kokkene hos B. Lunch ser det som deres fornemmeste opgave at gøre deres bedste for, at jeres frokost bliver noget ganske særligt. Frokosten skal...
noon er en frokostordning udviklet af topkokke fra hele verden. Spis med når de serverer de bedste retter fra kokkenes hjemmekøkkener rundt omkring...
Hos Familiekøkkenet går de op i at give Østjylland en delikat, ærlig og solid frokostoplevelse uden for mange dikkedarer. Menuen tager...
I 2010 startede kokken Teddy Donovan køkkenet Teddy's Kantine, hvor der i dag er 5 dygtige kokke. Maden fra Teddy's Kantine er lidt ud over det...
Var der nogen, der sagde fransk bistrostemning? Så skulle I prøve en frokostordning fra Nicolas Cuisine. Her har køkkenchef Nicolas skabt en...
Ricewood Lunch er en fantastisk frokostmulighed med fokus på sundhed og kvalitet! Hos Ricewood skifter de ofte de hvide kulhydrater ud med sundere...
Hos HBK Café får I frokost inspireret af det klassiske danske køkken. Dorte, som er bestyrer sammen med sin mand, er uddannet slagter, og det kan...