Gastroværket
Gastroværket lægger vægt på råvarer af højeste kvalitet, som grundstenene i et godt måltid. Deres mål er at sikre, at smagen altid er i top,...
Gastroværket lægger vægt på råvarer af højeste kvalitet, som grundstenene i et godt måltid. Deres mål er at sikre, at smagen altid er i top,...
I køkkenet hos CPH Kitchen ved de at frokosten er et vigtigt samlingspunkt, derfor brænder de for at gøre jeres frokost til en fælles, god...
Med 20 års erfaring fra hotel og restaurantbranchen, heraf de sidste 8 år i kantinen hos advokatfirmaet Kromann Reumert, står Morten Nielsen nu...
Smagssans ejes og drives af Thomas Tranberg, hans familie og nogle meget familiære kokke, som alle brænder for firmaets vision og stolthed. Med...
La Brava går op i bæredygtighed og arbejder hele tiden med at blive endnu mere klimavenlige. Når de siger de laver mad fra bunden betyder det kort...
ChefMania drives af Helena og Martin hvor sidstnævnte har ansvaret for køkkenet og altid selv er med når frokosten skal tilberedes. De laver mad...
noon er en frokostordning udviklet af topkokke fra hele verden. Spis med når de serverer de bedste retter fra kokkenes hjemmekøkkener rundt omkring...
I køkkenet hos Copenhagen Lunch står Michael og hans erfarne team bag gryderne, og er klar til at levere en frokostordning, ud over det...
Kokkene hos B. Lunch ser det som deres fornemmeste opgave at gøre deres bedste for, at jeres frokost bliver noget ganske særligt. Frokosten skal...
Hos Familiekøkkenet går de op i at give Østjylland en delikat, ærlig og solid frokostoplevelse uden for mange dikkedarer. Menuen tager...
Hos Fermentabel får du en lækker frokost som er 100% vegetarisk og grønt. Køkkenet er startet som et foregangskøkken for en mere bæredygtig...
I 2010 startede kokken Teddy Donovan køkkenet Teddy's Kantine, hvor der i dag er 5 dygtige kokke. Maden fra Teddy's Kantine er lidt ud over det...
Var der nogen, der sagde fransk bistrostemning? Så skulle I prøve en frokostordning fra Nicolas Cuisine. Her har køkkenchef Nicolas skabt en...
Hos HBK Café får I frokost inspireret af det klassiske danske køkken. Dorte, som er bestyrer sammen med sin mand, er uddannet slagter, og det kan...
Ricewood Lunch er en fantastisk frokostmulighed med fokus på sundhed og kvalitet! Hos Ricewood skifter de ofte de hvide kulhydrater ud med sundere...
Mums! er et køkken med sjæl. De laver mad sådan, som de selv nyder at spise den. Maden er klassisk dansk men tilsat en vis portion af den øvrige...
Bemærk at prisen stiger med 2 kr. pr. kuvert fra og med 1. april 2025. Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det...
Et godt måltid kan og må ikke forhastes. Hverken ved indkøb, tilberedning eller servering. Kokkene hos Kragerup & Ko har en ambition om, at...
Var der nogen der sagde fransk bistrostemning? Så skulle I prøve en frokostordning fra Christianshavns Bistro. Her har køkkenchefen skabt en...
Bemærk at prisen stiger med 2 kr. pr. kuverter fra og med 1. april 2025. Fokus på smag, håndværk og arbejdsglæde. Hos Mums står Mikkel og...