Frokostordning i Vejle? Frokostordning i Vejle?

Frokostordning i Vejle?

Scroll ned for at se mere.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i Vejle som leder efter en frokostordning.

 1. Brix Catering Brix Catering

  Brix Catering

  fra 52 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Restaurant Vindinggård Restaurant Vindinggård

  Restaurant Vindinggård

  fra 47 kr.

  min. 10 kuverter

 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken Jylland

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 4. Vonge Kro Vonge Kro

  Vonge Kro

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 5. HBK Café HBK Café

  HBK Café

  fra 45 kr.

  min. 10 kuverter

 6. Hårby Slagteren Hårby Slagteren

  Hårby Slagteren

  fra 46 kr.

  min. 10 kuverter

Velsmagende og sund frokostordning i Vejle 

Nyd godt af en bred vifte af spændende køkkener 

Er frokosten på job ikke lige sagen? Og har I brug for lidt ekstra energi i form af sunde og nærende frokostmåltider? Så er en frokostordning fra able® lige det, I mangler. 

Med en frokostordning i Vejle eller omegn kan I gøre frokosten til dagens højdepunkt, hvor I mødes til gode samtaler og ikke mindst mindeværdige smagsoplevelser. 

Hos able® råder vi over mange spændende køkkener, så der er noget for enhver smag. Er I mest til veganske retter? Eller er I en kødelskende arbejdsplads? Uanset om I er til det ene eller andet, finder vi en frokostordning, der matcher jeres ønsker og behov. I behøver dog ikke lægge jer fast på ét bestemt køkken, I har rig mulighed for at tage en bid af flere dele af verden fra uge til uge.  

Friske råvarer til rålækker frokostordning i Vejle

Når vores kokke tilbereder mad til jeres frokostordning i Vejle, er det altid med friske og sunde råvarer i gryderne og på panderne. Vi går højt op i kvalitet og ikke mindst i at skabe måltider, der får dine smagsløg til at slå kolbøtter. 

Vi ved desuden, at tid er dyrebar på jobbet, og derfor er I sikre på, at I får jeres mad til aftalte tid. Med andre ord får i sund og nærende mad skræddersyet til jeres behov og ønsker – altid til tiden. For vi er i stand til at levere lige det, I eftersøger. 

Giv arbejdsdagen et smagfuldt break – lad os klare frokosten 

Frokosten er et vigtigt måltid midt på dagen, hvor du har brug for energi. Med en frokostordning i Vejle kan I få en lækker frokost lige fra det kulinariske verdenshjørne, I ønsker. Vi hører gerne om jeres behov til frokostordning, og sammen kan vi finde frem til den helt rigtige sammensætning for jer. 

Se køkkenerne i Trekantområdet her:

Hvis I har fået smag for at give frokoststunden lidt ekstra krydderi, sidder vi klar til at hjælpe jer på telefon 39 20 97 00 eller mail hello@able.dk – vi vender tilbage så hurtigt som muligt.