Frokostordning i Fredericia? Frokostordning i Fredericia?

Frokostordning i Fredericia?

Scroll ned for at se mere.

Få en frokostordning i Fredericia, der sender smagsløgene i den syvende himmel

Driver I virksomhed i Fredericia eller omegn?

able® tilbyder en lækker og varieret frokostordning i Fredericia til alle virksomheder – store som små. Vi har en fleksibel løsning til konkurrencedygtige priser, og der er mange fordele ved at bruge os som jeres frokostleverandør.

Frokosten er et samlingspunkt for medarbejderne, hvor der kan kobles fra og snakkes om livet. Derfor er frokosten også værdifuld for arbejdsglæden og produktiviteten i virksomheden.

Hos able® kan I vælge mellem flere forskellige køkkener, og I binder jer ikke til et køkken. I stedet står det jer frit for, hvad I har lyst til at prøve.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Bare god mad

  Bare God Mad’s mission er at skabe energi og positiv stemning i jeres virksomhed ved at servere lækker og smagfuld frokost lavet af sunde, friske…

  Pris Fra 58,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 2. Unik Catering

  Unik Catering tilbyder frokostordninger hvor ordene økologi, lokale grossister, variation, nytænkning og friske råvarer er deres mantra. Der er…

  Pris Fra 55,00 kr.
  Min. ordre 15 Pers.
  Åben køkken
 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

  Pris Fra 55,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 4. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen…

  Pris Fra 48,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken

Vi leverer til tiden og som aftalt

Vi er en passioneret leverandør, som overholder vores aftaler. Derfor leverer vi altid frokosten til tiden med det rette indhold.

Skulle der mod forventning mangle noget, sætter vi straks vores madambulance på sagen, som kommer med det, der skulle mangle – for en undskyldning er selvfølgelig ikke godt nok.

I får også en fast tilknyttet person, som bringer jer mad, og som I kan skabe et forhold til. 

Skal vi gøre frokosten mere interessant? Kontakt os her

Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at I får en frokostoplevelse udover det sædvanlige. Det gør vi i samarbejde med vores erfarne køkkener og vores egen ekspertise. Resultatet er, at I får et hav af muligheder, frit kan skifte og slipper for at bruge unødig tid på at få enderne til at mødes – det sørger vi i stedet for.

Se køkkenerne i Trekantområdet her:

Hiv fat i os på telefon 39 20 97 00 eller ved at sende en e-mail til os på hello@able.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.