Frokostordning i Fredericia? Frokostordning i Fredericia?

Frokostordning i Fredericia?

Scroll ned for at se mere.

Få en frokostordning i Fredericia, der sender smagsløgene i den syvende himmel

Driver I virksomhed i Fredericia eller omegn?

able® tilbyder en lækker og varieret frokostordning i Fredericia til alle virksomheder – store som små. Vi har en fleksibel løsning til konkurrencedygtige priser, og der er mange fordele ved at bruge os som jeres frokostleverandør.

Frokosten er et samlingspunkt for medarbejderne, hvor der kan kobles fra og snakkes om livet. Derfor er frokosten også værdifuld for arbejdsglæden og produktiviteten i virksomheden.

Hos able® kan I vælge mellem flere forskellige køkkener, og I binder jer ikke til et køkken. I stedet står det jer frit for, hvad I har lyst til at prøve.

Er I trætte af, at I hele tiden er låst til det samme køkken i jeres frokostordning i Fredericia? Så skal I prøve able®.

Hos os kan I skifte køkken fra den ene dag til den anden, så I kan skræddersy den løsning, der passer bedst for jer.

Men selvom vores køkkener tilbyder vidt forskellige smage, har de én ting til fælles: De er eksperter i at lave mad, der sender smagsløgene til den syvende himmel med nøje udvalgte råvarer.

Med able® får I:

➔ Mulighed for at prøve mange forskellige køkkener

➔ En smart app, hvor I kan justere jeres løsning fra dag til dag (køkken og antal personer).

➔ En velsmagende frokostordning i Fredericia, der er tilberedt af engagerede kokke – hver dag.

Vi samarbejder med en række alsidige køkkener i Fredericia og omegn. Derfor kan I også få mad, præcis som I ønsker.

I en frokostordning er det vigtigt at tilfredsstille alle medarbejdere, og det kan være svært, når den ene er vegetar, og den anden sætter pris på en god bøf.

Hos able® kan I få en frokostordning, der tilgodeser alle medarbejdere – og skulle I ønske at prøve noget nyt, kan I som sagt skifte køkken fra dag til dag.

Vi samarbejder kun med køkkener, der har gode anmeldelser fra Fødevarestyrelsen og kan sit kram.

Tag et kig på vores leverandører herunder.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Unik Catering

  Unik Catering tilbyder frokostordninger hvor ordene økologi, lokale grossister, variation, nytænkning og friske råvarer er deres mantra. Der er…

  Pris Fra 57,00 kr.
  Min. ordre 15 Pers.
  Åben køkken
 2. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

  Pris Fra 49,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 3. Restaurant Vindinggård

  Hos Restaurant Vindinggård er menuen klassisk inspireret med stor vægt på variation, håndværk og friske råvarer. En god og varieret…

  Pris Fra 50,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 4. HBK Café

  Hos HBK Café får I frokost inspireret af det klassiske danske køkken. Dorte, som er bestyrer sammen med sin mand, er uddannet slagter, og det kan…

  Pris Fra 47,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 5. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen…

  Pris Fra 46,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken

Vi leverer til tiden og som aftalt

Vi er en passioneret leverandør, som overholder vores aftaler. Derfor leverer vi altid frokosten til tiden med det rette indhold.

Skulle der mod forventning mangle noget, sætter vi straks vores madambulance på sagen, som kommer med det, der skulle mangle – for en undskyldning er selvfølgelig ikke godt nok.

I får også en fast tilknyttet person, som bringer jer mad, og som I kan skabe et forhold til. 

Skal vi gøre frokosten mere interessant? Kontakt os her

Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at I får en frokostoplevelse udover det sædvanlige. Det gør vi i samarbejde med vores erfarne køkkener og vores egen ekspertise. Resultatet er, at I får et hav af muligheder, frit kan skifte og slipper for at bruge unødig tid på at få enderne til at mødes – det sørger vi i stedet for.

Se køkkenerne i Trekantområdet her:

Hiv fat i os på telefon 39 20 97 00 eller ved at sende en e-mail til os på hello@able.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.