Julefrokost i København

Julefrokost i København Julefrokost i København

Julefrokost i København

Scroll ned for at se menuerne.

Selvom 2020 på mange måder har været et anderledes år, synes vi i able at det er vigtigt at holde fast i traditionerne. Julefrokosten er et af årets sociale højdepunkter i enhver virksomhed. Selvom det måske ikke bliver til de helt store udskejelser og dans til den mørke decembermorgen, er det vigtigt at samles om god mad i hinandens selskab.
Overholdes retningslinjerne omkring hygiejne og afstand til julefrokosten er det absolut muligt. Udskift f.eks. den almindelige frokost i arbejdstiden, eller opdel spisningen i hold for hvert team eller afdeling. Vi har samlet flere gode råd til en coronasikker julefrokost nederst på denne side.

Alle priser eksl. moms og levering.

Kragerup & Co.

Kragerup Co. tilbyder i år både en plantebaseret samt en traditionel julefrokost. Den grønne menu indeholder alverdens spændende elementer, og den traditionelle har alt det I kender.

Se menuen her

Global Gastro

Hos Global Gastro kan du få leveret hhv. en lille eller en stor julebuffet. Derudover har du også muligheden for at booke et komplet arrangemenet i Præstens Selskabslokaler, med servering og drikkevarer ad libitum, kun for jeres selskab.

Se menuen her

Tureby Kokken

I år tilbyder Tureby Kokken to forskellige oplevelser. Du kan vælge at holde “jul med et twist”, eller nyde en traditionel julebuffet. Hvis I allerede bliver trætte ved tanken om medister, så prøv Tureby Kokkens “jul med et twist”!

Se menuen her

Frokost Power

Frokost Power tilbyder i år to forskellige buffeter. Den første indeholder alt det grundlæggende fra det varme og det kolde bord, og den anden er drysset med lidt ekstra juleglitter, ud over det grundlæggende.

Se menuen her

Nordic Catering

Hvis I ikke synes at det med buffeter er helt så hyggeligt, som at sidde om bordet og kunne nå det hele, ligesom hjemme hos mor, så tilbyder Nordic Catering en strålende oplevelse! De har skabt en menu som oser af luksus. Få forretten og desserten potionsanrettet, og hovedretten akkompagneret af julens salat i delefade. Ligesom hjemme hos mor!

Tilbydes kun fredag den 27/11, 4/12 og 11/12.

Se menuen her

City Catering

City Catering tilbyder tre forskellige serveringer. For de knapt så sultne kan man med fordel bestille deres kolde juleplatte. Har man en sund appetit, så kan man forsøge sig med den klassiske julebuffet, og hvis man er mere end almindeligt sulten og gerne vil have hele julen med, så kan man bestille Den Store Julebuffet!

Se menuen her

Godt & Grøn

Hvis man i år synes at det er tid til at prøve en overvejende plantebaseret julefrokost, så er det stensikkert den som vores nytilkomne køkken Godt & Grøn serverer. Hvis man er nysgerrig, og en kende konservativ, så serverer de også en klassisk julebuffet. Man kan med fordel blande kuverterne, og prøve begge dele!

Se menuen her

Grand B

Grand B er endnu et af vores nytilkomne køkkener, og deres speciale er anti-inflammatorisk kost. Kender du det; man er lige kommet igennem det klassiske varme bord, og man er allerede ved at falde ned af stolen, og sveden drypper fra panden… Frygt ej! Prøv Grand Bs anti-inflammatoriske julefrokost, og find ud af hvordan man også kan have det, efter et stort og godt måltid! Alternativt, så serverer de også klasikkeren du kender, med alt hver der dertil hører.

Se menuen her

Klintholm Gastronomi

Hos Klintholm kan I vælge mellem den lille essentielle buffet, eller den store imponerende. Hvis I aflægger bestillingen senest d. 31/10-20, så er der 50% rabat på arrangementet.

Se menuen her

Julefrokost i selskabslokaler

Hvis en full-service oplevelse er mere jer, og I ønsker professionel håndtering af alt fra forberedelse til afvikling, så er en julefrokost i en af vores samarbejdspartneres lokaler måske det rigtige for jer!

Se menuen her

Coronavirus og julefrokost

Coronavirus er fortsat en ærgerlig realitet, og den semi-konstante lugt af håndsprit er en daglig reminder om, at vi stadigvæk skal huske den gode håndhygiejne. Ligesom at god afstand og albue “håndtryk” med høj sandsynlighed også kommer til at følge os godt ind i vinterhalvåret.

Det kan føles tungt og uoverskueligt med alle de regler og retningslinjer, og det kan være med til at gøre, at man ikke helt ved hvordan man skal forholde sig, når det kommer til julefrokosten på arbejdet.

Vi har skrevet et indlæg om hvordan vi behandler situationen, og hvordan I kan gøre det nemmere for jeres virksomhed. Det kan du læse mere om her