Firma julefrokost i København

Julefrokost i København Julefrokost i København

Julefrokost i København

Scroll ned for at se menuerne.

Selvom 2021 på mange måder har været et anderledes år synes vi i able®, at det er vigtigt at holde fast i traditionerne. Julefrokosten er et af årets sociale højdepunkter i enhver virksomhed. For bestilling skriv til os på hello@able.dk eller ring på +45 39 20 97 00.

Alle priser eksl. moms og levering.

B. Lunch

B. lunch som er et af vores nytilkomne køkkener tilbyder i år en klassisk julebuffet og en utraditionel julefrokost, begge med mulighed for tilkøb af ekstra retter.

Global Gastro

Hos Global Gastro kan du få leveret hhv. en lille eller en stor julebuffet. Begge menuer indeholder det forventelige, men den store menu er drysset med lidt ekstra julemagi!

Grand B

Grand B er endnu et af vores nytilkomne køkkener, og deres speciale er anti-inflammatorisk kost. Gran B tilbyder både en anti-inflammatorisk julefrokost såvel som en klassisk en af slagsen!

Cofoco Food

Cofoco Food tilbyder i år deres klassiske julefrokost med det hele og deres ekstremt populære vegetariske julefrokost. Hvis den traditionelle frokost er lidt for fed, så den vegetariske lige sagen!

Frokost Power

I år kan I vælge mellem to forskellige julebuffeter fra Frokost Power. Julebuffet #1 indeholder alle danske evergreens, mens Julebuffet #2 både har evergreens og alt det andet vi kunne ønske os!