Firma julefrokost i København

Julefrokost i København Julefrokost i København

Julefrokost i København

Scroll ned for at se menuerne.

For bestilling skriv til os på hello@able.dk eller ring på +45 39 20 97 00.

Alle priser eksl. moms og levering.

B. Lunch

B. lunch som er et af vores nytilkomne køkkener tilbyder i år en klassisk julebuffet og en utraditionel julefrokost, begge med mulighed for tilkøb af ekstra retter.

Global Gastro

Hos Global Gastro kan du få leveret hhv. en lille eller en stor julebuffet. Begge menuer indeholder det forventelige, men den store menu er drysset med lidt ekstra julemagi!

Frokost Power

I år kan I vælge mellem to forskellige julebuffeter fra Frokost Power. Julebuffet #1 indeholder alle danske evergreens, mens Julebuffet #2 både har evergreens og alt det andet, vi kunne ønske os!

Kragerup & Ko

Kragerup & Ko stille i år op med en traditionel og en grøn julefrokost. Nyd en tour de force i danske julefrokosttraditioner med din kolleger, traditionelt såvel som moderne!

City Catering

City Catering tilbyder en traditionel julebuffet med det hele og lidt til! I får både det kolde og det varme bord i samme omgang, og ris a la mande til dessert!

Grand B

Grand B er endnu et af vores nytilkomne køkkener, og deres speciale er anti-inflammatorisk kost. Gran B tilbyder både en anti-inflammatorisk julefrokost såvel som en klassisk en af slagsen!