Frokostordning i Kolding? Frokostordning i Kolding?

Frokostordning i Kolding?

Scroll ned for at se mere.

Frokostordning i Kolding – skræddersyet efter jeres behov   

Giv jer selv den bedste frokostpause med frokostordning i Kolding 

Det er ikke bare morgenmåltidet, der er afgørende for en god og energifyldt dag. Frokosten er mindst lige så vigtig – det er her energien skal fornyes midt på dagen. 

Det er vi hos able® helt bevidste om, og derfor har vi specialiseret os i at tilbyde en sund og velsmagende frokostordning i Kolding og flere andre dele af landet, så de danske virksomheder kan få boostet både energi og smagsløg i løbet af en hård arbejdsdag. Vi sætter en ære i at sammensætte jeres frokost med fokus på de gode og sunde råvarer, der danner rammen om et måltid, som får tænderne til at løbe i vand. 

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Bare god mad

  Bare God Mad’s mission er at skabe energi og positiv stemning i jeres virksomhed ved at servere lækker og smagfuld frokost lavet af sunde, friske…

  Pris Fra 58,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 2. Unik Catering

  Unik Catering tilbyder frokostordninger hvor ordene økologi, lokale grossister, variation, nytænkning og friske råvarer er deres mantra. Der er…

  Pris Fra 55,00 kr.
  Min. ordre 15 Pers.
  Åben køkken
 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

  Pris Fra 55,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 4. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen…

  Pris Fra 48,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken

Hvilket køkken kan I bedst lide? 

Hos able® råder vi over et hav af forskellige køkkener. Det giver os mulighed for at tilbyde jer masser af unikke smagsoplevelser, uanset hvilken type mad I foretrækker. Foretrækker I ét køkken den ene uge, men et andet den næste, er det helt op til jer – I kan med andre ord skifte køkken, som det passer jer. 

Fleksibilitet er derfor et nøgleord hos os, fordi vi på den måde sikrer, at I altid får spændende og varierede frokostmåltider, der giver jer lyst til at sætte jer til frokostbordet. Bestiller I en frokostordning i Kolding, kan I være sikre på, at frokosten bliver alt andet end kedelig. Her har vi fokus på sæsonens råvarer og den gode smagsoplevelse. 

Lad able® klare frokosten for jer

Er det på tide at gøre lidt ekstra ud af frokosten på arbejdspladsen? Vi står hos able® klar til at løfte frokostopgaven for jer, så I kan bruge tiden på relevante arbejdsopgaver, men med maven og energitanken fyldt op. 

Vil du gerne høre mere om vores forskellige køkkener og services, er du velkommen til at kontakte os på telefon 39 20 97 00 eller sende en mail til hello@able.dk. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt, så vi kan dække op til lækker og energifyldt frokost til jer. 

Se køkkenerne i Trekantområdet her: