Julefrokost i Jylland

Julefrokost i Jylland Julefrokost i Jylland

Julefrokost i Jylland

Scroll ned for at se menuerne.

Selvom 2020 på mange måder har været et anderledes år, synes vi i able at det er vigtigt at holde fast i traditionerne. Julefrokosten er et af årets sociale højdepunkter i enhver virksomhed. Selvom det måske ikke bliver til de helt store udskejelser og dans til den mørke decembermorgen, er det vigtigt at samles om god mad i hinandens selskab.
Overholdes retningslinjerne omkring hygiejne og afstand til julefrokosten er det absolut muligt. Udskift f.eks. den almindelige frokost i arbejdstiden, eller opdel spisningen i hold for hvert team eller afdeling. Vi har samlet flere gode råd til en coronasikker julefrokost nederst på denne side.

Alle priser eksl. moms og levering.

Brix Catering

Brix Catering tilbyder i år tre forskellige julebuffeter. Den klassiske julebuffet kommer i både en stor og en lille variant, hvor forskellen ligger i udvalget. Brix tilbyder også en “utraditionel” julebuffet, som henvender sig til dem, der hurtigt får for meget af det gode, i løbet af juletiden.

Se menuen her

Frokost 8000

Et af årets nye navne er Frokost 8000. De tilbyder en klassisk julefrokost til kontoret, som har alt det gode vi kender. Det ekstraordinære er at de også tilbyder julegrill med kok! Helstegt julegris til alle, og masser af lækkert supplement!

Se menuen her

Hårby Slagteren

Hårby Slagteren tilbyder i år en varm og en kold julefrokostoplevelse. Hvis I vælger den varme, så kan I regne med en klassisk og gedigen madoplevelse. Vælger I den kolde, så kan I forvente et smørrebrøds-extravaganza i klassisk julestil.

Se menuen her

Coronavirus og julefrokost

Coronavirus er fortsat en ærgerlig realitet, og den semi-konstante lugt af håndsprit er en daglig reminder om, at vi stadigvæk skal huske den gode håndhygiejne. Ligesom at god afstand og albue “håndtryk” med høj sandsynlighed også kommer til at følge os godt ind i vinterhalvåret.

Det kan føles tungt og uoverskueligt med alle de regler og retningslinjer, og det kan være med til at gøre, at man ikke helt ved hvordan man skal forholde sig, når det kommer til julefrokosten på arbejdet.

Vi har skrevet et indlæg om hvordan vi behandler situationen, og hvordan I kan gøre det nemmere for jeres virksomhed. Det kan du læse mere om her