Find lige den frokostordning der passer dig Find lige den frokostordning der passer dig

Find lige den frokostordning der passer dig

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

Varieret og smagsrig frokostordning til din virksomhed i Århus

Her i Århus har vi mere end 10 gode køkkener, der hver har et forskelligt udvalg til frokostbordet. Køkkenerne har forskellige prisklasser, der starter fra 42 kr. pr. person. Herved kan du vælge den frokostordning, der har den menu og de priser, der passer bedst til din virksomhed.

I binder jer ikke til et bestemt køkken, men har derimod mulighed for at skifte rundt mellem vores forskellige køkkener. På den måde kan I variere jeres frokostordning meget, så der altid er nye specialiteter på bordet til de ansatte. Hvis opdager et yndlingskøkken kan I sagtens bare holde fast i det og nyde jeres yndlingsfrokost derfra hver dag.

Frokostordningen i Århus giver ikke blot de ansatte en kulinarisk frokostoplevelse, men hjælper også med at styrke det sociale fællesskab i virksomheden ved at skabe et positivt samlingspunkt.
Herudover hjælper den nærende mad jer med at kunne præstere jeres yderste og holde energien oppe hele dagen.

Derfor skal du vælge os

Vores frokosttilbud er super fleksibelt, så det er nemt at tilpasse ordningen, så den passer bedst til jeres arbejdsplads. Du kan altid regne med at kvaliteten er helt i top, og I skal ikke tænke på noget af det praktiske. I kan blot fordybe jer i arbejdet og stole på, at frokosten bliver bragt lige som I ønsker den – og altid til tiden.