Ricewood Lunch tilbyder en spændende frokost med fokus på de sunde valg. Fx er de hvide kulhydrater skiftet ud med groft brød, fuldkornspasta og brune ris. Kokkene bruger årstidens råvarer og kun de bedste af slagsen. De ønsker, at deres buffet skal skabe velvære, og derfor går de ikke på kompromis med hverken indkøb, tilberedning eller levering. Desuden sætter de en stor ære i at stort set al maden tilberedes fra bunden.

Mandag
1 feb.
Varm ret
Tikka chicken masala med dampede brune fuldkornsris (spor af 1)
Rig salat
Indisk salat med tomat, agurk, rødløg, mynte & koriander
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Tirsdag
2 feb.
Varm ret
Ovnbagt lakseside med urter, serveret med urtecreme (7)
Rig salat
Linsesalat
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Onsdag
3 feb.
Varm ret
Klassisk shepherd's pie med grønt & oksekød (7)
Rig salat
Haricots verts bønnesalat med feta (7)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Kage
Dagens skærekage fra konditorbageren (1,8)
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Torsdag
4 feb.
Varm ret
Koteletter i fad med champignon og bacon (S) serveret med dampede brune fuldkornsris (spor af 1)
Rig salat
Råkost med rosin & ananas
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Fredag
5 feb.
Varm ret
Græsk farsbrød af okse og kalv med tomat og feta (7), serveret med tzatziki (7)
Rig salat
Tomatsalat
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Frugt
Dagens friskskårede melon og frugter
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Mandag
8 feb.
Varm ret
Kalkunbryst i krydret tomatsauce serveret med bulgur (1)
Rig salat
Blomkåls- & broccolisalat
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Tirsdag
9 feb.
Varm ret
1 stykke medisterpølse (1,7,S) per person med råstegte petit-kartofler og sennep (10)
Rig salat
Rødkålssalat med forårsløg, æble og peanuts (8)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Onsdag
10 feb.
Varm ret
Tarteletter (1) med høns i asparges (2 per person)
Rig salat
Spidskålssalat med radise og ærter
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Kage
Dagens skærekage fra konditorbageren (1,8)
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Torsdag
11 feb.
Varm ret
Langtidsstegt oksefilet serveret med råstegte petit-kartofler & bearnaisecreme (3,7,10)
Rig salat
Haricots verts med rødløg & feta (7)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Fredag
12 feb.
Varm ret
Taco med krydret oksekød serveret med creme fraiche (7) og salsa
Rig salat
Hvidkålssalat med mango, sugarsnap
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
)Frugt
Dagens friskskårede melon og frugter
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Mandag
15 feb.
Varm ret
Karbonader (1,3,7,S) med grønærter (1,7)
Rig salat
Broccolisalat med ananas, bacon, græskarkerner, rosin og yoghurt (7,S)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Tirsdag
16 feb.
Varm ret
Kyllingeunderlår (2 per person) med agurkesalat
Rig salat
Pastasalat (1)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Onsdag
17 feb.
Varm ret
Boller i karry (1,7) (2 per person) serveret med dampede brune fuldkornsris (spor af 1)
Rig salat
Spidskålssalat med ærter & mango
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Kage
Dagens skærekage fra konditorbageren (1,8)
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Torsdag
18 feb.
Varm ret
Langtidsstegt kalvecuvette, serveret med halv bagekartoffel & bearnaisecreme (3,7,9,10)
Rig salat
Edamamebønnesalat med rødløg & feta (7)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Fredag
19 feb.
Varm ret
Pernilles fiskefrikadeller (1,4,7) (1 per person) serveret med dampede petit-kartofler & remoulade (3,10)
Rig salat
Råkost med rosin & ananas
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Frugt
Dagens friskskårede melon og frugter
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Mandag
22 feb.
Varm ret
Stærk Thai kylling i grøn karry serveret med dampede brune fuldkornsris (spor af 1)
Rig salat
Thai-inspireret spidskålssalat med sesam (11)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Tirsdag
23 feb.
Varm ret
Italiensk farsbrød på kalv & svin (1,3,S) serveret med tzatziki (7)
Rig salat
Tomatsalat
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Onsdag
24 feb.
Varm ret
Kalkun cordon bleu (1,3,7) med råstegte petitkartofler og chilidressing
Rig salat
Råkost med gulerod, ananas & rosin
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Kage
Dagens skærekage fra konditorbageren (1,8)
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Torsdag
25 feb.
Varm ret
Rosmarinstegt kamfilet (S) med halv bagekartoffel og urtecreme (3,7)
Rig salat
Blomkålssalat med æble og mandel (8)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Fredag
26 feb.
Varm ret
Byg-selv pulled pork burger (S) i fuldkornsburgerbolle fra bageren (1,8,11)
Rig salat
Coleslaw (3)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Brød
Friskbagt rugbrød og ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Frugt
Dagens friskskårede melon og frugter
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Mandag
1 mar.
Varm ret
Oksegryde Boeuf Bourguignon med gulerod, porre & selleri serveret med dampede brune fuldkornsris (spor af 1)
Rig salat
Grøn bønnesalat med feta (7)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Brød
Friskbagt rugbrød & ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
I dag
2 mar.
Varm ret
Hamburgerryg (S) serveret med dampede petitkartofler & sennep (10)
Rig salat
Rødkålssalat med druer, æble & peanuts (8)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt
Brød
Friskbagt rugbrød & ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Onsdag
3 mar.
Varm ret
Mozzarellagratineret italiensk fuldkornslasagne med oksekød og grøntsager (1,7)
Rig salat
Babymix med spinat, radise og peberfrugt
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Kage
Dagens skærekage fra konditorbageren (1,8)
Brød
Friskbagt rugbrød & ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Torsdag
4 mar.
Varm ret
Kalkunbryst i krydret tomatsauce serveret med råstegte petitkartofler
Rig salat
Tomatsalat med urter & feta (7)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt
Brød
Friskbagt rugbrød & ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
Fredag
5 mar.
Varm ret
Ovnbagt lakseside (4) med urter, serveret med urtecreme (7)
Rig salat
Fuldkornspastasalat (1)
Salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer
Pålægsbuffet
2 slags pålæg med tilbehør og pynt
Brød
Friskbagt rugbrød & ciabattabrød eller grovflûtes fra konditorbageren (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)
Frugt
Dagens friskskårede melon og frugter
Allergener
1. Gluten 2. Krebsdyr 3. Æg 4. Fisk 5. Jordnødder 6. Soja 7. Laktose 8. Nødder 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svovldioxid og sulfitter Vg. Vegansk S: Svinekød H: Hvidløg
-
Varm ret
-
Salat
-
Rig salat
-
Salatbar
-
Pålæg
2
-
Ost
tirsdag og torsdag
-
Lyst brød
groft
-
Rugbrød
-
Smør
-
Specialret
skåret frugt fredag
-
Kage
onsdag
-
Service
blandet



Få et tilbud på frokostordning fra Ricewood Lunch
- Det er gratis og uforpligtende.
- Vi kontakter dig med et tilbud på jeres nye frokostordning inden for 24 timer.
- Gør som mere end 600+ virksomheder i Danmark – få en frokostordning fra able®