Frokostordning i Vejen? Frokostordning i Vejen?

Frokostordning i Vejen?

Scroll ned for at se mere.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i Vejen som leder efter en frokostordning.

 1. Brix Catering Brix Catering

  Brix Catering

  fra 52 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Restaurant Vindinggård Restaurant Vindinggård

  Restaurant Vindinggård

  fra 47 kr.

  min. 10 kuverter

 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken Jylland

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 4. Vonge Kro Vonge Kro

  Vonge Kro

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 5. HBK Café HBK Café

  HBK Café

  fra 45 kr.

  min. 10 kuverter

 6. Hårby Slagteren Hårby Slagteren

  Hårby Slagteren

  fra 46 kr.

  min. 10 kuverter

Frokostordning i Vejen – masser af smag på bordet 

Dæk op til sund og nærende frokostordning i Vejen

Er energitanken ofte ved at være brugt op, når middagstid nærmer sig? Så er en god og nærende frokost vigtig for at booste energiniveaet til resten af dagen. Vi er hos able® mere end bevidste om, hvor vigtigt frokosten er på arbejdspladsen. Derfor har vi sammensat en lækker og sund frokostordning i Vejen og resten af landet, så I kan nyde spændende måltider over frokostbordet. 

På vores side kan du finde de forskellige køkkener, som vi arbejder sammen med for at skabe et varieret og attraktivt udbud af frokostordninger rundt om i landet. Du kan se de forskellige køkkener her på vores side – måske får det allerede tænderne til at løbe i vand? 

Fleksibilitet krydret med unikke smagsoplevelser 

Vores største fokus ligger på smagsoplevelser og fleksibilitet. Det skal nemlig være nemt og tilgængeligt for alle at få et lækkert frokostbord fyldt med spændende smagsoplevelser. Det gælder uanset, om I er en lille virksomhed med få ansatte eller en stor virksomhed med flere hundrede medarbejdere – alle skal have mulighed for at nyde en sund frokost på jobbet. 

Vores kokke har altid den kreative kokkehue på, så vi sikrer jer nye og spændende smagsindtryk, når I sætter jer til bords. Hvad end I foretrækker franskinspirerede retter eller hellere vil have organiske måltider, sørger vi for at opfylde jeres ønsker. Og det bedste af det hele er, at I kan skifte ud undervejs, så I hele tiden prøver nye spændende køkkener af. 

Lyst til energifyldte måltider? Lad os klare det for jer

Hvis I er blevet nysgerrige på, hvordan vi hos able® kan hjælpe jer med en sund og lækker frokostordning i Vejen, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål, ligesom vi gerne hjælper jer godt i gang med jeres nye frokostordning. 

Ring på telefon 39 20 97 00, eller send os en mail til hello@able.dk, hvis vi sammen skal finde frem til den bedste frokostløsning for jer. 

Se køkkenerne i Trekantområdet her: