Catering Aarhus

Se køkkener i Aarhus

Hvilken betydning har brugen af forskellige køkkener?

Forskellige køkkener betyder, at vi bruger mange forskellige leverandører for at opfylde din catering-bestilling. Du kan sammensætte en menu fra mange forskellige køkkener eller skifte mellem dem fra tid til anden. På den måde sikres du en menu, der har en stor variation og som ikke bliver kedelig.

Nemt at justere din catering levering

Ting kan let ændre sig, og måske sker der uforudsete ting i virksomheden, der gør at du er nødt til hurtigt at afmelde eller ændre jeres almindelige frokostordning. Det er intet problem. I kan til- og afmelde jer til frokostordningen fra dag til dag uden at skulle ændre på den overordnede catering.

Hvis I ønsker fuldstændig at skifte køkken, skal det dog foregå med en uges varsel.

Hvis du søger efter en god frokostordning til din arbejdsplads i omegnen af Aarhus, behøver du ikke søge længere. Hos os kan du få leveret mad fra mere end 10 forskellige køkkener, der alle tilbyder deres egne unikke smagsoplevelser, og til priser, der kan være så lave som 42 kroner pr. person.

God service, stor variation og høj kvalitet

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for dine kollegaer og medarbejdere, så er en cateringordning fra os et super godt valg. Vi lægger stor vægt på løbende opfølgninger hos de køkkener vi samarbejder med, så du hele tiden kan være sikker på at kvaliteten er i top. Vores dygtige kokke arbejder således hårdt på at lave de lækreste buffeter klar til jer, så jeres catering frokost sidder lige i øjet, hver gang og er der problemer eller spørgsmål, så sørger vi for at I har en fast kontaktperson, der kender jer og jeres ønsker.

Vores vigtigste opgave er at sørge for at jeres eftermiddag bliver ligeså god og fuld af energi som formiddagen og det gør vi ved at sørge for en cateringordning, der ikke bare er lækker og nærende, men som også er fleksibel. I kan både vælge at bestille fast hos det samme køkken, men vi har også gjort det let og hurtigt for jer at prøve noget nyt, hvis I er nysgerrige eller bare trænger til forandring.

For os er frokosten et at de vigtigste måltider på en arbejdsplads. Det er her I kan mødes og få et afbræk fra arbejdet, lade op og få et lækkert måltid, der giver energi og overskud til resten af dagen. Ved at spise varieret og få en masser sund og nærende brændstof ind undgår I træthed og manglende arbejdsglæde sidst på dagen. 


Sulten efter mere?
Jeg hedder
og jeg arbejder hos
Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for en frokostordning. Jeg kan kontaktes på
og
Tak for din interesse. Vi glæder os til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en frokostordning som er god i mere end en forstand. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Hav en skøn dag.

Overskuelig cateringservice

Det er vigtigt at kunne føle sig sikker ved en service, og det er vores erfaring at dette gøres bedst gennem stabilitet. Derfor knyttes alle kunder til en fast kontaktperson, der står klar med en hjælpende hånd, når I har spørgsmål og brug for hjælp til at ændre bestillinger.

Ved at have en fast kontaktperson er I sikret, at der er nogen, som har styr på, hvem I er, og hvilken catering I ønsker. At blive sendt rundt mellem en masse forskellige personer er risikabelt og kan ende med tab af informationer. Derfor føler vi, at det er bedst at forbinde bestemte kunder med én bestemt kontaktperson.

Styrk arbejdspladsen med god catering

Mad er vores brændstof. Det holder gang i os, og derfor er det vigtigt, at vi sørger for at gå nogle gode måltider i løbet af dagen.

Med vores cateringservice er du og dine medarbejdere sikrede sunde måltider hver dag. Det kan have stor indflydelse på, hvor længe dampen kan holdes oppe, og modvirke at folk sidder og hænger de sidste timer af arbejdsdagen.

Derudover er måltider også noget at samles om. Det er en mulighed for at udveksle historier og snakke om dagens arbejde i mere afslappede rammer. At kunne samle alle omkring et fælles måltid, hvor alle har adgang til den samme mad, kan derfor være til at styrke jeres fællesskab.