Teddy’s Kantine Teddy’s Kantine

Teddy’s Kantine

Se menuen
Teddy’s Kantine
Frokostkøkken
10 Pers.
10+ pers. 62 kr.
+ levering

I 2010 startede kokken Teddy Donovan køkkenet Teddy’s Kantine, hvor der i dag er 5 dygtige kokke. Maden fra Teddy’s Kantine er lidt ud over det sædvanlige, og der er kræset for detaljerne, kvaliteten og smagen. Fx har de en vegetarkok, som selv laver samosaer, wraps og falafler til vegetarerne. Ydermere er der en fiberrig salat og salatbar med 4-6 komponenter hver dag. Pålægget er delikat anrettet, og den varme ret er smagfuld og varieret. 2 dage om ugen er der ost og skåret frugt. 1 dag om ugen er der hjemmebagt kage.

  1. Varm ret

  2. Salat

  3. Rig salat

  4. Salatbar

  5. Pålæg

    4 slags pålæg/forretter

  6. Ost

    mandag og onsdag

  7. Lyst brød

  8. Rugbrød

  9. Smør

    mandag

  10. Specialret

    fad med skåret frugt tirsdag og fredag

  11. Kage

    torsdag

  12. Service

    porcelæn/melamin

Dette køkken tilbyder mere
end bare frokost