Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag! Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Lad os forkæle jeres medarbejdere med en frokostordning i Silkeborg

Vi brænder for god mad, og vi brænder for glade kunder. Derfor tør vi godt love at vi har noget for alle smagsløg. Vi ser frokosten som dagens højdepunkt, og det er vores største ønske, at jeres medarbejdere hver dag går fra bordet med fornyet energi. Glade medarbejdere sikrer jeres firma de bedste resultater!

Med vores frokostordning kan I fokusere på det, I er bedst til, og lade os stå for den daglige madglæde. Vores buffet er som regel bygget op omkring en varm ret, men der vil også være forskellige salater, friskbagt brød og lækkert pålæg på menuen. Der er også mulighed for ost, kage eller frugt på tallerkenen. Vi ønsker at gøre hver dag til endnu en smagfuld oplevelse, hvad enten det er mandag eller fredag.

Fleksibel frokostordning til alle virksomheder i Silkeborg

Lad os stå for jeres frokost, og vi lover at gøre os umage for at møde jeres behov. I Silkeborg kan vi tilbyde et varieret menukort med hele tre køkkener, og prisen starter på kun 43 kr. pr. kuvert.

Vi samarbejder udelukkende med håndplukkede kvalitetskøkkener, med fokus på gode og friske råvarer. Enten kan I skifte mellem vores tre køkkener, eller I kan vælge ét, hvis I bliver særligt glade for et specifikt køkken.

Vores ordning er fleksibel og I kan altid ændre mening.

Vi kan friste med alt fra traditionelt dansk smørrebrød til mere eksotiske specialiteter. God mad er en smagssag, og vi lægger stor vægt på at der skal være noget for alle. Har jeres medarbejdere allergier, eller andre specielle hensyn, så finder vi også ud af det.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

Jeres madglæde er vigtig for os

Når I vælger vores frokostordning, får I en tryg og god aftale, som I kan stole på. Vi leverer til tiden, til jeres firma i Silkeborg. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe, enten via vores app, eller pr telefon, hvis I har særlige ønsker, eller hvis der opstår spørgsmål. Desuden får I en fast kontaktperson, som lærer jer og jeres behov at kende. På den måde kan vi optimere vores service – og jeres tilfredshed.

Jeres oplevelse er vigtig for os. Derfor laver vi hver uge tilfredshedsundersøgelser, og vi samarbejder tæt med vores køkkener for at tilgodese kundernes behov. Glade kunder er vores levebrød.