Find lige den frokostordning der passer dig Find lige den frokostordning der passer dig

Find lige den frokostordning der passer dig

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

For dig, som søger en varieret frokostordning i Nordsjælland

Hvis jeres virksomhed ligger i Nordsjælland, har vi en varieret frokostordning, som tilbydes fra hele 15 forskellige gode køkkener. Der er garanteret noget til jeres smag, da prisklasserne også varierer – for eksempel kan I få en kuvert til bare 41 kroner.

Hvis I finder et køkken, som I meget glade for, kan I selvfølgelig vælge at blive ved det køkken. Men hvis I til gengæld er interesserede i at prøve et nyt køkken, kan dette også let lade sig gøre. I er derfor sikret en meget varieret frokostordning, som jeres ansatte i Nordsjælland vil nyde.

Vi har dog også noget, som hedder tilvalgskøkkener. Dette er køkkener, hvor man kan bestille fra, men man kan ikke bestille en frokostordning fra dette køkken alene. Man kan for eksempel få mad fra et tilvalgskøkken ved at indgå i en rundturspakke eller bare bestille det en gang i mellem for at få variation i ens faste frokostordning. Lige pt. har vi syv tilvalgskøkkener, men dette tal kan naturligvis skifte.

Dette tilbyder vores køkkener

Lige meget hvilken slags mad I gerne vil spise, kan vi sandsynligvis tilbyde det. Vores køkkener tilbyder nemlig en masse forskellig mad. For eksempel har flere af vores køkkener et street food tema, som dog stadig tilbyder en masse sund mad.

Vi har til gengæld også køkkener med almindelig, men smagfuld dansk mad, hvis man er tilhænger af de traditionelle danske retter. Hvis man derimod hellere vil nyde noget udenlandsk mad, kan man blandt andet vælge mellem indisk mad og thai mad, samt japansk mad som primært består af en omgang sushi.

Det kan dog også sagtens lade sig gøre at finde et køkken, som bare tilbyder helt normale sandwicher. Der er altså stor sandsynlighed for, at vi har noget, som medarbejderne vil kunne lide.

Generelt for alle vores køkkener er dog, at de tilbyder mad af høj kvalitet. Man er sikret mad lavet af gode, friske råvarer. Hvis der udover alt forventning skulle ske en fejl med jeres frokostordning eller maden bare ikke lever op til kravene, har I en fast kontaktperson, som I kan hive fat i. Således er i altid sikret pålidelig kundeservice og levering af maden til jeres frokost, hver dag.

Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret – hver dag!