Nicolas’ Cuisine
Var der nogen, der sagde fransk bistrostemning? Så skulle I prøve en frokostordning fra Nicolas Cuisine.
Her har køkkenchef Nicolas skabt en delikat og farverig frokostbuffet med udspring i det franske køkken – men med plads til kulinariske smutture til resten af verden. Maden er lavet fra bunden med friske, sæsonbestemte råvarer og masser af grønt.
Frokosten byder på en varieret sammensætning af smagsoplevelser. Hver mandag serveres en ny pesto, dressing eller lignende, der kan bruges gennem hele ugen. Tirsdag byder på en særlig overraskelse fra køkkenet, mens ost indgår som en af de fire frokostanretninger mandag og onsdag. Derudover er der større variation i både den varme ret, rugbrød og lyst brød.
Hver dag kan I glæde jer til:
- Dagens varme ret
- To friske salater
- To slags pålæg
- Tapas eller oste med tilbehør på udvalgte dage
- Tre forskellige slags brød
Bon appétit!