Tæt på Christianshavns Torv ligger denne hyggelige bistro. Restauranten er personlig, hyggelig og der dufter så dejligt, når man træder ind. Bistroens retter er inspireret af det franske køkken, og den indeholder altid gode friske råvarer. Buffeten er enkel, veltilberedt og smagfuld. Bon appetit!

Christianshavns Bistro
Se menuenChristianshavns Bistro
Frokostkøkken
5 Pers.
5-24 pers. 53 kr.
25-49 pers. 52 kr.
50-250 pers. 51 kr.
+ levering
+ levering
Mandag
25 jan.
Varm ret
Tikka masala lavet på kalkun med tranebær, valnød, grønkål og kokos, serveret med dampede fuldkornsris og urtesalat (8)
Varm vegetarisk ret
Vegetarisk tikka masala med linser, gulerødder, frø og kerner
Rig vegetarisk salat
Salat med gulerødder, sort sesam, edamamebønner, quinoa, blomkål og ananas
Rig kreativ salat
Salat med spidskål, rødkål, friskost, grønkål, rødløg, solsikkekerner, radisser og blåbær (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Landskinke med rygeostcreme og salat af fennikel og radiser (7)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Rørt hønsesalat med dijonkorn, selleri og æbler vendt i estragoncreme (3)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) og rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Tirsdag
26 jan.
Varm ret
Cremet pasta penne med bacon, basilikum, kål, semi-dried tomater, rucola og parmesan, serveret med urtesalat (1,7,S)
Varm vegetarisk ret
Ravioli vendt med soltørret tomatpesto, serveret med rucola, basilikum, bagte svampe og forårsløg (1)
Rig vegetarisk salat
Salat med artiskok, broccoli, rødløg, edamamebønner, blomkål, bønnespirer og blåbær
Rig kreativ salat
Salat med bagt rødbede, hvidkål, friskost, sesam, quinoa og spidskål (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Krydret spegepølse med kerner, radise, karsesalat og syltede løg (S)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Æggesalat rørt med dijon, rødløg, æbler, gulerod og purløg (3)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) og rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Onsdag
27 jan.
Varm ret
Langtidsstegt kalvebryst stegt i persille, hvidløg og smør, serveret med grov mos af gulerod, kartoffel og jordskok samt bagte grønne bønner og rødvinssauce (7)
Varm vegetarisk ret
Tomatrisotto med squash, aubergine, cherrytomater og forårsløg
Rig vegetarisk salat
Salat med agurk, mango, radiser, grønkål, blomkål, forårsløg, syltede tranebær og jordskokkechips
Rig kreativ salat
Salat af gulerod, hvidkål, græskarkerner, purløg, mango og granatæble vendt i kørvelolie
Pålæg 1 (Kun buffet)
Pillede æg med rejer, dijonmayonnaise og karse (2,3)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Spicy tunsalat med chili, koriander og rødløg (3,4)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) og rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Torsdag
28 jan.
Varm ret
Kylling i citrussauce lavet på kokosmælk, limeskal og citroner, samt gulerødder, røde æbler, frisk persille og dampede brune ris
Varm vegetarisk ret
Sød kartoffelfalafel i citrussauce med sprøde grøntsager og dampede brune ris
Rig vegetarisk salat
Råkostsalat med rødbeder, gulerødder, rosiner, græskarkerner, sesam og broccoli
Rig kreativ salat
Kålsalat med blomkål, spidskål, gulerødder, appelsin, rosiner, granatæble og hvedekerner (1)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Kartoffelmad med radiser, forårsløg, basilikummayonnaise, purløg og rugbrødsknas (1)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Skinke vendt med rygeostcreme med radise, kartofler, karse, hvidkål og ærteskud (S,7)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) og rugbrød (1)
Kage
Pandekager med chokoladesauce og nødder (8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Fredag
29 jan.
Varm ret
Dagens fisk bagt med persillepesto, serveret med bagt fennikel og græskarkerner, cremet beure blanc, persillekartofler og frisk dild (4,7)
Varm vegetarisk ret
Linser bagt i tomatsauce med oliven, selleri, butternut og peanuts, serveret med couscous med persille (1,5)
Rig vegetarisk salat
Salat med rå broccoli, babyspinat, hvedekerner, edamamebønner, quinoa og ribs vendt i grov dijondressing (1)
Rig kreativ salat
Salat med rødbede, hvidkål, mango, kikærter, savoykål, rosiner og solsikkekerner
Pålæg 1 (Kun buffet)
Dildsild med kapers, rødløg, blomkål og ærteskud (4)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Valnøddepate med cornichon og syltede løg
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) og rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Mandag
1 feb.
Varm ret
Rødvinsbraiserede svinekæber, med tranebær og rosmarin i rødvin, serveret med blomkålsmos med persille (7,S)
Varm vegetarisk ret
Pasta med bagt tomatsauce på cherrytomat, soltørret tomat, basilikum, hvidløg og aubergine (VG)
Rig vegetarisk salat
Fennikelsalat med majs, grønkål, forårsløg, quinoa, rødkål og frisk mango (VG)
Rig kreativ salat
Salat af friskreven rødbede, gedeost, græskarkerner, hvedekerner og blegselleri (7,1)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Tomatmad med radise, kerner, syltede løg, forårsløg og knas
Pålæg 2 (Kun buffet)
Landskinke med radisesalat og rygeost (7,S)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1,VG) & rugbrød (1,VG)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Tirsdag
2 feb.
Varm ret
Krydderurtemarineret kalkun med bagte løg og grønkål, serveret med mos af sweet potatoes og cremet dijonsauce (7)
Varm vegetarisk ret
Ratatouille med masser af grønt og urter samt linser og bønner serveret med dampede ris og falafel af søde kartofler (VG)
Rig vegetarisk salat
Råmarineret broccolisalat med quinoa, græskarkerner, hvidkål og friske blåbær (VG)
Rig kreativ salat
Friséesalat med friskost, tranebær, spidskål, rødkål, ærter og purløg (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Linsepostej med oliven og tomat serveret med råsyltet agurk og rødløg
Pålæg 2 (Kun buffet)
Cremet sennepssild på cremefraiche med blomkål, rødløg og karse (4,7)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1,VG) & rugbrød (1,VG)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Onsdag
3 feb.
Varm ret
Braiseret dansk gris (S) i ossobucco-sauce af tomat, selleri, løg, timian, squash og aubergine, serveret med dampede ris og masser af frisk persille
Varm vegetarisk ret
Bygotto med ærter og babyspinat, samt salat af fennikel og persille (1,VG)
Rig vegetarisk salat
Råkostsalat med gulerod, rødbede, spidskål, quinoa, rosiner og edamamebønner (VG)
Rig kreativ salat
Couscoussalat med kikærter, persille, kerner, grønkål, sort sesam, linser og tranebær (1)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Hønsesalat rørt med selleri, æbler og estragon
Pålæg 2 (Kun buffet)
Spicy tunsalat med chili, løg, koriander og dild (4)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1,VG) og rugbrød (1,VG)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Torsdag
4 feb.
Varm ret
Dagens fisk bagt med sesam og dild, serveret med rå salat af blomkål, dild og grønne asparges, samt hvidvinssauce med kapers og rødløg, serveret med kartofler vendt med dild (4,7)
Varm vegetarisk ret
Marokkansk ret med chili og kikærter, serveret med couscoussalat og bønnesalat (1)
Rig vegetarisk salat
Blomkålssalat med frisée, birkes, hvedekerner, rødkål, grønkål og danske jordbær (1,VG)
Rig kreativ salat
Haricots verts med rødløg, quinoa, babyspinat og parmesanflager (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Kartoffelmad med rødløg, radiser, karsesalat, solsikkekerner og rugbrødsknas (1)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Skinkesalat med dijonkorn, spidskål, rødløg og ærteskud (S)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1,VG) & rugbrød (1,VG)
Kage
Kanelsnegle
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Fredag
5 feb.
Varm ret
Kyllingeoverlår og kyllingehjerter marineret i teriyaki, chili, ingefær og citrongræs, serveret med spidskål, østershatte og koriander samt dampede fuldkornsris (6)
Varm vegetarisk ret
Vegetarisk grøntsagswok med teriyaki, koriander og dampede fuldkornsris (VG,6)
Rig vegetarisk salat
Linsesalat med spidskål, gulerødder, røde æbler, melon og solsikkefrø (VG)
Rig kreativ salat
Tomatsalat med friskost, basilikum, forårsløg og friske blåbær (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Æg med karse, mayonnaise og rejer (3,2)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Valnødde Pate med agurk salat med syltede løg
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1,VG) & rugbrød (1,VG)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Mandag
8 feb.
Varm ret
Braiseret oksebryst med cremet svampesauce og bagte hvidløg, serveret med persillekartoffel, samt dampede forårsløg (7,S)
Varm vegetarisk ret
Bagte søde kartofler med linsesalat med kål og chili humus
Rig vegetarisk salat
Salat med spidskål, blommer, rødkål, bladselleri, hvedekerner, tranebær og granatæble (1)
Rig kreativ salat
Salat med bagte søde rødbeder, friskost, edamamebønner, sesam, grønkål og syltet ananas (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Rørt skinkesalat med rygeost, spidskål, grønkål og æbler (S)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Tomatmad med rødløg, kerner, karse og basilikummayonnaise
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1,VG) & rugbrød (1,VG)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Tirsdag
9 feb.
Varm ret
Kylling på ben i karrysauce med citronskal, fløde, kokosmælk, gulerødder og hønsefond serveret med dampede ris, frisk persille og røde danske æbler (7)
Varm vegetarisk ret
Vegetarkarry med masser af grønt og ananas serveret med dampede fuldkornsris
Rig vegetarisk salat
Salat med bagte rødbeder, spirer, quinoa, grønkål og vandmelon
Rig kreativ salat
Kålsalat med rødkål, blomkål, grønkål, frisée, azuki, tranebær og mango
Pålæg 1 (Kun buffet)
Oksespegepølse med syrlig salat af agurk og radise
Pålæg 2 (Kun buffet)
Rørt æggesalat på dijoncreme med selleri, æbler og kørvel (3)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1,VG) & rugbrød (1,VG)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Onsdag
10 feb.
Varm ret
Marokkansk ret med kalkun, kikærter, chili, lime, yoghurt og frisk mynte, serveret med couscoussalat med linser og persille (7,1)
Varm vegetarisk ret
Stærk hummus, bagte rodfrugter og couscoussalat med grønkål
Rig vegetarisk salat
Tomatsalat med skalotteløg, grønkål, quinoa, kørvel og friske blåbær
Rig kreativ salat
Salat vendt med limesaft og basilikumolie med gulerod, hvidkål, græskarkerner, druer, røde æbler og mango
Pålæg 1 (Kun buffet)
Delte æg med tomat, mayonnaise og karse (3)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Vegansk paté af linser, rød peber, rødløg, cornichon og oliven
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1,VG) & rugbrød (1,VG)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Torsdag
11 feb.
Varm ret
Nakke fra gris i citron-thai-sauce, serveret med råmarineret rød peber, gulerod og koriander samt fuldkornsris (7,S)
Varm vegetarisk ret
Citron-thai-sauce med bagt spidskål, linser og ærter serveret med råmarineret gulerod, rød peber og koriander samt fuldkornsris
Rig vegetarisk salat
Råkost med gulerødder, rødbede, broccoli, rosiner, granatæble og vandmelon
Rig kreativ salat
Salat med haricots verts, rødløg, babyspinat, quinoa og parmesanflager (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Spicy tunsalat med chili, koriander, rødløg og grønkål (4)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Landskinke med radise salat og estragon mayo
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1,VG) & rugbrød (1,VG)
Kage
Pandekager med chokoladesauce og ristet kokos
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Fredag
12 feb.
Varm ret
Dagens fisk bagt med oliventapenade serveret med syrlig beure blanc, bagte kartofler samt grønne asparges og ærteskud (4,7)
Varm vegetarisk ret
Bagte linser i tomatsauce med chili og kikærter serveret med rissalat og falafel af søde kartofler
Rig vegetarisk salat
Kålsalat med hvidkål, rødkål, blomkål, nødder, æbler, hvedekerner, tranebær, edamamebønner og ærteskud (8,1)
Rig kreativ salat
Couscoussalat med linser, spidskål, grønkål, friskost, rosiner, forårsløg og ærteskud (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Kartoffelmad med syltede rødløg, forårsløg, karse og dijoncreme
Pålæg 2 (Kun buffet)
Hønsesalat med rødløg og røde æbler og blegselleri vendt i estragoncreme (3)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1,VG) & rugbrød (1,VG)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Mandag
15 feb.
Varm ret
Hvidvinsbraiseret kylling med knoldselleri, rosmarin, æbler og rosenkål, serveret med bagte kartofler samt bagte forårsløg
Varm vegetarisk ret
Grøn karry med friske jordskokker, gulerødder, edamame, koriander og ris
Rig vegetarisk salat
Salat med bagte cherrytomater, rå broccoli, quinoa, marineret rødkål og gulerod
Rig kreativ salat
Fennikelsalat med grønkål, hvedekerner, agurk, mango, granatæble og birkes (1)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Oksepølse med salat af nødder, æbler og druer vendt i agurkedressing (8)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Karrysild rørt med kapers, rødløg, dild og røde æbler (4)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Tirsdag
16 feb.
Varm ret
Langtidsstegt oksespidsbryst med timian og hvidløg serveret med bagte hvidløg og cherrytomater samt kartofler vendt i kørvelsennep og cremet estragonsauce (7)
Varm vegetarisk ret
Ravioli i tomatsauce med rødløg, aubergine, cherrytomater, frisk basilikum og rucola (1)
Rig vegetarisk salat
Grov salat med blomkål, hvidkål, hvedekerner, rødkål, radiser, frisk mango og ærteskud (1)
Rig kreativ salat
Salat med rå broccoli, granatæble, edamamebønner, gulerødder, quinoa og parmesan (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Landskinke med rygeost-basilikum creme samt frisé og skalotteløg (7,S)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Æggesalat med karry og rødløg serveret med syltet gulerod og radise (3)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Onsdag
17 feb.
Varm ret
Chili con carne på oksekød med søde tomater, chili, hvidløg, bønner og dampede ris med creme fraiche (7)
Varm vegetarisk ret
Vegansk chili sin carne med bønner, grønt og dampede fuldkornsris
Rig vegetarisk salat
Tomatsalat med cherrytomat, rødløg, kørvel, quinoa, grønkål, syltede tranebær og friske blåbær
Rig kreativ salat
Salat med haricots verts, babyspinat, rødløg, græskarkerner, hvedekerner og azukispirer (1)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Kartoffelmad med syltede rødløg, dijoncreme, karse og radiser
Pålæg 2 (Kun buffet)
Hønsesalat med selleri, æbler og rødløg vendt i estragoncreme
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Torsdag
18 feb.
Varm ret
Braiseret dansk gris i rødvin, rosmarin og hvidløg serveret med råmarineret spidskål med tørret abrikos og dijonkorn samt puré af gulerod, kartoffel og persille (S,7)
Varm vegetarisk ret
Bagte rodfrugter, frisk selleri, falafel på søde kartofler samt artiskokmayonnaise
Rig vegetarisk salat
Salat med bønnespirer, azukispirer, rosiner, hvedekerner, blomkål, rødkål, grønkål og tranebær (1)
Rig kreativ salat
Råkostsalat med rødbeder, gulerødder, granatæble, græskarkerner og melon
Pålæg 1 (Kun buffet)
Tomatmad med rødløg, rugbrødschips, forårsløg og basilikummayonnaise
Pålæg 2 (Kun buffet)
Tunsalat med rødløg, kål, kapers og dild (3,4)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Kage
Chokolade kage
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Fredag
19 feb.
Varm ret
Kalkun marineret i soltørrede tomater, chili og hvidløg, serveret med bagt knoldselleri og cremet kørvelsauce på hvidvin samt dampede fuldkornsris (7,8)
Varm vegetarisk ret
Stegte ris med urter, serveret med spinatsauce med broccoli, kikærter og linser
Rig vegetarisk salat
Salat med bagte rødbeder, rødkål, quinoa, grønkål, rosiner og kokosflager
Rig kreativ salat
Grov cæsarsalat med romaine, hvidkål, azukispirer, croutoner, parmesanflager, græskarkerner og ærteskud (7,1)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Pillede æg med dijonmayonnaise, cherrytomater og karse (3)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Skinkesalat med peberrod, rødløg og grønkål samt karse (S,3)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Mandag
22 feb.
Varm ret
Økologiske pølser i dijonmarinade med timian serveret med bagt spidskål, rødkål, grønkål og forårsløg samt cremet tomatdressing og kartofler vendt i friske urter og sesam (1,S)
Varm vegetarisk ret
Indisk ret med grønne ærter, kikærter, løg, rød peber, broccoli, chili og persille samt med dampede gurkemejeris
Rig vegetarisk salat
Linsesalat med broccoli, blomkål, forårsløg, solsikkekerner, ærter og frisk rødbede
Rig kreativ salat
Salat med spidskål, grønkål, rødkål, rosiner, edamamebønner, friskost og mango (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Landskinke med rygeostcreme, radise og syltede løg (7)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Pillede æg med mayonnaise, tomat og karse (3)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Tirsdag
23 feb.
Varm ret
Kyllingeoverlår i cremet soltørret tomatsauce med skalotteløg og hønsefond, serveret med bagte cherrytomater og bagte rødløg samt timiankartofler (7)
Varm vegetarisk ret
Bagte linser i tomatsauce med spinat, gulerødder og knoldselleri samt timiankartofler
Rig vegetarisk salat
Rå broccolisalat med tranebær, quinoa, babyspinat, grønkål, rødkål, ærter, granatæble og røde druer
Rig kreativ salat
Coleslaw med gulerod, hvidkål og røde æbler samt græskarkerner, edamamebønner og mango
Pålæg 1 (Kun buffet)
Kartoffelmad med radiser, karse, syltede rødløg, rugbrødsknas og estragonmayonnaise (1)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Spicy tunsalat med koriander, kapers, rødløg og chili (3,4)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Onsdag
24 feb.
Varm ret
Honningmarineret dansk gris med bagt, saltet spidskål og grønkål, serveret med bagt blomkål og bulgur med persille samt cremet dijonsauce (S,1,7)
Varm vegetarisk ret
Pasta med stegte portobellosvampe vendt i rucolaolie, samt ærter og ærteskud (1)
Rig vegetarisk salat
Salat med søde bagte rødbeder, grønkål, syltede figner, linser og friske blåbær (1)
Rig kreativ salat
Salat med friskost, cherrytomat, rødkål, kørvel, rødløg, brøndkarse og bær (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Skinkesalat rørt med sennepskorn og basilikummayonnaise samt spidskål og røde æbler
Pålæg 2 (Kun buffet)
Spegepølse med agurkesalat med syltede løg
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Torsdag
25 feb.
Varm ret
Wok med kylling og nudler samt hvidkål, rød peber, broccoli, gulerødder, spinat, sesam, soya og frisk koriander (6)
Varm vegetarisk ret
Wok med linser og nudler samt hvidkål, rød peber, broccoli, gulerødder, spinat, sesam, soya og frisk koriander (6)
Rig vegetarisk salat
Salat med babyspinat, grønkål, agurk, druer, selleri, quinoa, hvidkål og syltede figner
Rig kreativ salat
Råkostsalat med frisk rødbede, gulerod, broccoli, blomkål, vandmelon, sesam og ærteskud
Pålæg 1 (Kun buffet)
Tomatmad med rødløg, forårsløg, purløg, karse, kerner, rugbrødschips og basilikummayonnaise (8)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Pillede æg rørt med dijonmayo, cherry tomater og karse (3)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Kage
Kanelsnegle (1,3,7)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Fredag
26 feb.
Varm ret
Svinekæber braiseret i rødvin med timian og hele hvidløg, serveret med puré af kartofler og ærter samt marineret fennikelsalat og sauce fra braiseringen (S,7)
Varm vegetarisk ret
Rød karry med linser, broccoli, rød peber, gulerødder, æbler og jordskokker, samt dampede ris
Rig vegetarisk salat
Gulerodssalat med kikærter, tranebær, æbler, sesam, grønkål og syltede blåbær
Rig kreativ salat
Grov cæsarsalat med romaine, hvidkål, blomkål, croutoner, kerner og parmesanflager (1,7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Hønsesalat rørt med dijon, karry, rødløg, æbler og selleri (3)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Linsepostej med hvidløg, kørvel, cornichoner, grønkål og estragon
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Mandag
1 mar.
Varm ret
Kalkunbryst marineret i rosmarin og hvidløg, serveret med cremet dijonsauce, lun salat af babyspinat og ærter, samt bagte timiankartofler (7)
Varm vegetarisk ret
Rigatoni med sauce af soltørrede tomater, friske tomater, aubergine og basilikum
Rig vegetarisk salat
Salat med bagte søde rødbeder, hvidkål, grønkål, hvedekerner, granatæble og sort sesam (1)
Rig kreativ salat
Salat med haricots verts, frisée, edamamebønner, rødløg og friskost (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Landskinke med salat af agurk og radiser samt basilikumcreme
Pålæg 2 (Kun buffet)
Æggesalat rørt med dijonkorn, æbler og rødløg samt fennikelsalat (3)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Tirsdag
2 mar.
Varm ret
Coq au vin i rødvin, skalotteløg, hvidløg, gulerødder og timian, serveret med kartoffelpuré med grønkål
Varm vegetarisk ret
Spinatret med linser, kikærter, chili, løg og persille, serveret med lun bulgur og persille (1)
Rig vegetarisk salat
Salat med gulerod, hvidkål, solsikkefrø, azuki-spirer, tranebær og mango
Rig kreativ salat
Salat med agurk, rødløg, druer, selleri, quinoa, grønkål, radiser og granatæble
Pålæg 1 (Kun buffet)
Kartoffelmad med radiser, estragonmayonnaise, kørvel, syltede rødløg og rugbrødsknas (1)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Karrysild med røde æbler, kapers og frisk dild (4)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Onsdag
3 mar.
Varm ret
Thailandsk rød karry lavet på kokosmælk med tigerrejer, linser, rød peber, løg, chili, hvidløg og gulerødder, serveret med dampede ris og masser af friske urter (2)
Varm vegetarisk ret
Vegetarisk rød karry med sprøde grøntsager og dampede ris
Rig vegetarisk salat
Salat med frisk rødbede vendt med hvidkål, kikærter, rosiner, æbler, sesam og quinoa (1)
Rig kreativ salat
Grov cæsarsalat med romaine, spidskål, rødkål, grønkål, græskarkerner, croutoner og frisk parmesan (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Linsepostej på semi-dried tomater, hvidløg, basilikum og grønkål
Pålæg 2 (Kun buffet)
Skinkesalat vendt med sennep, spidskål, løg, rucolacreme og karse (S,3)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Torsdag
4 mar.
Varm ret
Langtidsstegt oksespidsbryst med bagte rødløg og cherrytomater, serveret med kartofler vendt i persille samt estragonsauce (7)
Varm vegetarisk ret
Ratatouille med bagt knoldselleri, timian og dampede fuldkornsris
Rig vegetarisk salat
Grov råkost med rødbede, gulerod, rosiner, sesam, broccoli, vandmelon og kerner
Rig kreativ salat
Tomatsalat med parmesanflager, kørvel, rødløg, syltede tranebær og friske blåbær (7)
Pålæg 1 (Kun buffet)
Krydret spegepølse, salat af syltet agurk og syltede løg (S)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Spicy tunsalat med koriander, kapers, rødløg og chili (3,4)
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Kage
Chokoladekage (1,3,7)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
Fredag
5 mar.
Varm ret
Braiseret dansk gris i hvidvin, chili, basilikum, honning og smør serveret med blomkålspuré med persille samt bagte forårsløg og ærteskud (7,12)
Varm vegetarisk ret
Bagte søde kartofler med varm salat af rødbede og blomkål samt linsepuré med estragon
Rig vegetarisk salat
Salat med blomkål, frisée, quinoa, rødløg, linser, røde æbler og friske blåbær (1)
Rig kreativ salat
Salat med grov couscous, ærter, babyspinat, kikærter, broccoli, grønkål og ribs
Pålæg 1 (Kun buffet)
Tomatmad med forårsløg, rødløg, græskarkerner, rugbrødschips, basilikummayonnaise og karsesalat (1,3)
Pålæg 2 (Kun buffet)
Hønsesalat rørt med estragon, selleri og røde æbler
Brød (Kun buffet)
Lyst brød (1,7), grovt brød (1) & rugbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (4) Fisk (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (VG) Vegansk
-
Varm ret
-
Salat
-
Rig salat
-
Salatbar
-
Pålæg
2
-
Ost
-
Lyst brød
-
Rugbrød
-
Smør
tilkøb
-
Specialret
1 salat og 1 pålæg er vegansk hver dag
-
Kage
torsdag
-
Service
porcelæn, tilkøb af engangsservice
Dette køkken tilbyder mere
end bare frokost
Tilkøb | |
---|---|
Klassisk platte inkl. Ost og kage | 125,00 kr. |
Tapas platte inkl. Ost og kage | 125,00 kr. |
Sandwich | 32,00 kr. |
Smørrebrød | 32,00 kr. |
Brunch | 125,00 kr. |
Udskåret frugt | 13,00 kr. |
Crudité | 8,00 kr. |
Kage | 13,00 kr. |



Få et tilbud på frokostordning fra Christianshavns Bistro
- Det er gratis og uforpligtende.
- Vi kontakter dig med et tilbud på jeres nye frokostordning inden for 24 timer.
- Gør som mere end 600+ virksomheder i Danmark – få en frokostordning fra able®