Teddy’s Kantine Teddy’s Kantine

Teddy’s Kantine

Se menuen
    Teddy’s Kantine
    Frokostkøkken
    15 Pers.
    15+ pers. 62 kr.
    + levering

    I 2010 startede kokken Teddy Donovan køkkenet Teddy’s Kantine, hvor der i dag er 5 dygtige kokke. Maden fra Teddy’s Kantine er lidt ud over det sædvanlige, og der er kræset for detaljerne, kvaliteten og smagen. Fx har de en vegetarkok, som selv laver samosaer, wraps og falafler til vegetarerne. Ydermere er der en fiberrig salat og salatbar med 4-6 komponenter hver dag. Pålægget er delikat anrettet, og den varme ret er smagfuld og varieret. 2 dage om ugen er der ost og skåret frugt. 1 dag om ugen er der hjemmebagt kage.

    1. Varm ret

    2. Salat

    3. Rig salat

    4. Salatbar

    5. Pålæg

      4 slags pålæg/forretter

    6. Ost

      mandag og onsdag

    7. Lyst Brød

    8. Rugbrød

    9. Smør

      mandag

    10. Specialret

      fad med skåret frugt tirsdag og fredag

    11. Kage

      torsdag

    12. Service

      porcelæn/melamin


    Notice: Undefined variable: term_id_array in /nas/content/live/ablefood/wp-content/themes/able-theme/footer.php on line 94