Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag! Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Lad frokosten være dagens højdepunkt i din virksomhed i Skanderborg

I Skanderborg tilbyder vi frokostordninger fra 7 gode og velrenommerede køkkener. I kan således frit vælge imellem forskellige menuer i forskellige prisklasser og sikre jer en frokostordning, hvor der er plads til enhver smag.

Vi ynder at yde en service, der giver plads til variation. Derfor kan I frit vælge at skifte rundt mellem forskellige køkkener i Skanderborg, hvis I har lyst til at smage på lidt forskelligt. I kan også vælge at blive ved et af vores køkkener, hvis der er et køkken som I foretrækker. På den måde tilbyder vi en bred variation i jeres frokostordning, der tilgodeser forskellige ønsker og behov.

I Skanderborg har vi priser fra 42 kr. pr. kuvert.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

Kundeservice, variation og kvalitet – derfor skal du vælge os

Når du vælger en frokostordning hos os, er du sikret et nemt og lækkert frokostmåltid for hele din arbejdsplads. Vi sørger for, at en dygtig kok laver en indbydende frokostbuffet klar til jer. Alt I skal gøre er at tage en velfortjent pause fra arbejdet og nyde et godt måltid når der er frokostpause.

Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor arbejder vi i tæt samarbejde med vores kunder, køkkener og kurerer for at finde den bedst mulige løsning. I får en fast kontaktperson, som kender jeres ønsker og behov. Således har I som kunder mulighed for at skræddersy en frokostordning, der passer til lige netop jeres virksomhed.

Hos os er du garanteret en varieret frokost til enhver smag. Får I lyst til at prøve noget nyt, har I rig mulighed for at prøve en frokostbuffet fra en af vores andre køkkener i Skanderborg. Det stiller smagsløgene tilfredse og gør frokostpauserne lidt sjovere og mere spændende, at frokostbuffeten varierer en gang imellem.

Frokosten er et vigtigt måltid. Det er gennem en god frokost, at man genoplader sine batterier og får energi til at fortsætte dagens arbejde. Hos os er det derfor vigtigt, at vores kunder får en lækker og nærende frokostbuffet af høj kvalitet.