Energisk supersælger til Danmarks største frokostleverandør

able® er Danmarks største leverandør af frokostordninger til virksomheder. Vi leverer dagligt måltider til mere end 500 virksomheder. Det løber op i over to millioner måltider om året.

Udover at være de største bestræber vi os hver dag på også at være de bedste og de dygtigste. Hos able® er vi ét stort team, som samarbejder tæt. Der er højt til loftet og vi værdsætter en positiv og uformel tilgang til hinanden og vores samarbejdspartnere.

Vi søger lige nu en kollega til vores salgsafdeling som kan sætte ekstra fart på vores salgsindsatser. Hvis du er en ægte hunter, der ikke er bange for benhård kold kanvas så kunne det være dig vi leder efter.

Vi vil rigtig gerne se dig på kontoret, men dit primære arbejdssted er i marken, ude hos kunderne.


Dine opgaver vil blandt andet være:

Du har følgende, eller i hvert fald de fleste af følgende kvalifikationer:

Vi tilbyder et job med stor fleksibilitet, og du får en spændende hverdag sammen med søde, kærlige og hjælpsomme kolleger.

Hos os er der plads til sociale arrangementer, gåture og andre initiativer der bidrager til et socialt fællesskab.

Med til jobbet hører selvfølgelig attraktiv lønpakke med pension og sundhedssikring. Når du kommer på kontoret forkæler vi dig bl.a. med kaffe, snacks, frugt og Danmarks bedste frokostordning naturligvis 😉

For flere oplysninger om stillingen kontakt Salgsdirektør Ken Bindner på telefon 31155382. Send din ansøgning og CV til job@able.dk snarest muligt. Vi evaluerer og indkalder kandidater til samtaler løbende.