Catering Horsens Catering Horsens

Catering Horsens

Se køkkener i Horsens

Lækker og varieret catering i Horsens

Hvis du gerne vil have en lækker catering løsning i Horsens til gode priser, så håber vi du vil læse med her og overveje os som jeres nye, faste frokostpartner. Hos frokost.dk tilbyder vi catering til gode priser fyldt med kvalitet. Vi lægger stor vægt på detaljen og gør meget ud af, at mad ikke bare er en rutinesag som med leverpostej i klapsammen-rugbrød.

For os er det vigtigt, at smagsoplevelsen er i centrum. Vi stræber efter, at vores kunder får så god en madoplevelse som muligt. Vi synes selv, vi er dygtige til det, vi gør. Og det vil vi godt dele med jer. 

I kan få en catering-kuvert ned til 45 kroner pr. styk. Vi leverer overalt i Horsens og til alle arrangementer.

Levering til tiden eller pengene tilbage

Vi leverer vores mad til tiden 99 % af tiden. Skulle uheldet ske, og vi ved en fejl ikke leverer maden til tiden, vil I selvfølgelig blive kompenseret for det. Det betyder, vi giver leveringen gratis.

I bestemmer selv, hvad I vil have af mad. Det er muligt at vælge eget login og bestemme, hvad I vil have, men det er også muligt at bruge vores App til at udvælge, hvad I vil have. I kan vælge mellem 50 + forskellige kvalitetskøkkener – på den måde kan I vælge den cateringordning, som passer til jeres behov.


Jeg hedder
og jeg arbejder hos
Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for en frokostordning. Jeg kan kontaktes på
og
Tak for din interesse. Vi glæder os til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en frokostordning som er god i mere end en forstand. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Hav en skøn dag.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Kokkens frokost Køkken Jylland Kokkens frokost Køkken Jylland

  Kokkens frokost Køkken Jylland

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Vonge Kro Vonge Kro

  Vonge Kro

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 3. HBK Café HBK Café

  HBK Café

  fra 45 kr.

  min. 10 kuverter

 4. Hårby Slagteren Hårby Slagteren

  Hårby Slagteren

  fra 46 kr.

  min. 10 kuverter

Derfor skal I vælge cateringordning hos able®

Vi lægger stor vægt på, at der kredses om de små maddetaljer. Det er den slags, der gør, at madoplevelsen bliver dét bedre. Og det kan I som kunder forhåbentlig smage. 

Vi lader en dygtig kok tilberede en smagfuld cateringbuffet til jer, og på den måde kommer I til at nyde det lækre catering-måltid. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder altid er glade og tilfredse med den service, vi tilbyder. For at give kunden den bedst mulige service, giver vi jer en fast kontaktperson, som hjælper jer med at skræddersy en frokostbuffet efter jeres behov og særlige ønsker.

Vi garanterer lækker catering til enhver smag. Vi foreslår, at for at gøre cateringen mere spændende og tilfredsstillende, kan det være en god idé at variere cateringen fra tid til anden. Af den grund tilbyder vi service med masser af plads til skifte mellem forskellige køkkener og menuer. 

Vi mener, at mad skal være et tidsrum, man bruger til at samle tankerne og genoplade batterierne. På den måde har man mere overskud til at klare sig igennem resten af dagen, efter man har fået sit måltid. Og er måltidet hos os, håber vi selvfølgelig, at smagsoplevelsen har været i top for alle vores kunder. Derfor er det vigtigt for os at sikre, at vores kunder får en appetitlig og nærende cateringbuffet af højeste kvalitet – leveret lige til døren og klar til servering med det samme.