Wally and Whiz

Wally and Whiz – able® – Frokostordninger for virksomheder

Wally and Whiz til kontoret

Gourmet vingummier i topklasse

able har som noget nyt mulighed for at tilbyde dig og dine kollegaer den lækreste slik af slagsen – og du kan spise lige så meget du syntes. Wally and Whiz laver nemlig rigtig vingummi der smager af lige det det er. Med deres friske ingredienser og unikke smagskombinationer, bliver du ikke skuffet. Derudover så er alle deres vingummier veganske, uden kunstige farvestoffer og smage, fri for laktose, fri for gluten og gelatine. Så kan alle simpelthen være med.

Skal i have Wally and Whiz til kontoret, slik som smager helt fantastisk? I kan vælge imellem de smukke æsker, eller gå efter den større version med flowpacks. Her får du 6 vingummier i hver pose, som passer perfekt til mødelokalet eller firmaeventet. De er også nemme at have med på farten, og passer perfekt i lommen.

Se vores udvalg af Wally and Whiz her.

Alle priser er ekskl. moms. og levering.

Vingummi i æske/cube - 12 stk Vingummi i æske/cube - 12 stk

Vingummi i æske/cube – 12 stk

Vælg imellem 6 forskellige smage

Solbær/Jordbær
Mango/Passionsfrugt
Lime/Sur Citron
Rød Grape/Abrikos
Lakrids/Havtorn
Lakrids/Saltlakrids

Pris: 550 kr.

Vingummi Doypacks  - 30 stk, 125 stk eller 200 stk Vingummi Doypacks  - 30 stk, 125 stk eller 200 stk

Vingummi Doypacks – 30 stk, 125 stk eller 200 stk

Flere forskellige smagsvarianter

Doypack med 30 stk, pris: DKK 150
Doypack med 125 stk, pris: DKK 550
Doypack med 200 stk, pris: DKK 800

Har du spørgsmål eller vil du høre mere, er du velkommen til at skrive til care@able.dk for mere information. Bemærk, alle priser er eksl. moms.

Mere end bare god vingummi

Hos Wally and Whiz er det ikke nok at deres vingummi smager godt, det skal også føles godt. Derfor arbejder de ud fra et bæredygtighedsprincip, som er inkorporeret hele vejen fra produktion til levering. Det betyder i praksis at der er tænkt over alle led – fra vingummien du tager i munden, til æsken du holder i hånden. Derudover arbejdes der hele tiden løbende på at forbedre produkter og processer, så det altid er det bedste produkt der når ud til dig.

Ud over de lækre gourmet vingummi fra Wally and Whiz, så tilbyder vi også andre typer af slik og snacks til kontoret. Er du mere til fløjlsbløde kakaotrøfler fra Cocohagen eller måske mere bare til frisk frugt fra Aarstider? Så klik på nedenstående link, og se vores udvalg.